kirimis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Mhpws sou plenei kai ta piata?????!!! Kala ola ta alla' date=' thn lampa ti thn bazeis?? :roll: :roll: :roll: [/quote'] To περιμενα οτι καποιος θα ρωτουσε για την λαμπα... Κοιτα να δεις... επειδη οι 3 πριζες που ειχε το UPS δεν μου εφταναν.... κοτσαρισα στην μια απο αυτες και ενα πολυμπριζο!!! πανω στο οποιο παλιοτερα καθονταν η λαμπα, και επειδη δεν ειχα αλλη τροφοδοσια γι αυτην.... την πεταξα πανω, αλλωστε φθορισμου ειναι... καιει ελαχιστα :lol:
Nfountou Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Kai egw mia fora otan phra ups phra kati ftiniariko .... 1000VA me 140 euro. Telika uphrxe provlhma ... mou esteilan kainourio eixe kai auto provlhma kai telika eskasa ta kerata mou gia ena MGE kai den exw kanena provlhma.... Prwta apo ola koita mhpws kai exeis PSU me Active PFC. Me thn dikia mou periptwsh auto htan ti provlhma. To ups logo trofodotikou den phgaine.....
trv Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 egw exw me passive PFC opote ipo8etw oti 8a douleuei... pos 8a sigoureutw omws de 3erw..
DimitrisKTM Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Και εγω απο τοτε που τα εσκασα για το MGE (κοντα στα 300Ε) no problem ever, οσες φορες κι αν επεσε το ρευμα.
Deathstar Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Ego proxtes pira ena APC 1000V 500 peripou europoula kai exo 24 peripou lepta autonomia batarias mou anavoun ta 3/5 lampakia tou load kai to dokimasa vgazondas to reuma apo tin mpriza kai den katalave tipota to sistima ola online eminan.
accipio Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Οταν λες δεν μπορεσε να το κρατησει ανοιχτο? Τι θες να πεις? Με το που επεσε το ρευμα... εκλεισε με την μια και το tower? Ακριβώς... Ο υπολογιστής έκλεισε (σαν να μην υπήρχε UPS) και αμέσως μετά έκανε εκκίνηση... από το UPS (μοιάζει με κοροϊδία, έ; ). Πάντως όταν κλείνω εγώ το ρεύμα, πάντα τον κρατά ανοιχτό. Για μένα είναι ανεξήγητο το φαινόμενο αυτό. Προσπάθησα να επικοινωνήσω και με την εταιρεία, μήπως μου δώδουν κάποια σχετική πληροφορία, αλλά δεν βρήκα τεχνικό διαθέσιμο. Ίδωμεν.
kirimis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Ego proxtes pira ena APC 1000V 500 peripou europoula kai exo 24 peripou lepta autonomia batarias mou anavoun ta 3/5 lampakia tou load kai to dokimasa vgazondas to reuma apo tin mpriza kai den katalave tipota to sistima ola online eminan. Παλι επενδυσαμε ετσι? :wink: Ααα ναι ξεχασα, κανεις shopping therapy για την computeroασθενεια σου 8)
kirimis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Ακριβώς... Ο υπολογιστής έκλεισε (σαν να μην υπήρχε UPS) και αμέσως μετά έκανε εκκίνηση... από το UPS (μοιάζει με κοροϊδία' date=' έ; ). Πάντως όταν κλείνω εγώ το ρεύμα, πάντα τον κρατά ανοιχτό. [/quote'] To εχει ξανακανει? Στο λεω γιατι μπορει να ειναι μεμονωμενο γεγονος... Αυτο το εχω ξανακουσει απο ενα φιλο με ενα ποιο παλιο APC... αλλα δεν του το ξαναεκανε ποτε. Παρακολουθησε το και αν δεν στο ξανακανει μην ασχολεισαι... τυχαιες ανωμαλιες σε ηλεκτρονικα μηχανηματα συμβαινουν 8)
accipio Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Δυστυχώς το έκανε δύο φορές, γι'αυτό και ανησυχώ. Μία πριν από δύο περίπου εβδομάδες και μία χθες. Και δεν το έχω ούτε μήνα ακόμα στην κατοχή μου.
Sonam Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 An to agorasw kai thelw na to sundesw se USB ginetai h douleia me enan adaptora? serial -> USB? Pou mporw na ton brw?
lanista Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Ρε παιδιά , επαναφέρω το θέμα γιατί θέλω και εγώ να πάρω UPS μπορεί να μου απαντήσει κάποιος που έχει το MUSTEK το 800 , είναι καλή και αξιόπιστη επιλογή ??? Γιατί η τιμή του είναι τόσο χαμηλή ??? Το αντίστοιχο MGE 800 που δεν είναι Line Interactive αλλά Stand by είναι πιο αξιόπιστο ???
Fotis_Greece Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Φιλε μου εχω το ιδιο συγκεκριμενο UPS εδω και εναμιση χρονο. Ειμαι απολυτως ικανοποιημενος με αυτο και πραγματικα σωθηκα. Να σου πω απλα οτι για 7 μηνες το καλοκαιρι δουλευω στη Ροδο οπου οι διακοπες στο ρευμα ειναι καθημερινο φαινομενο και ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν με προδωσε και συχνα το ακουγα να κανει τα διαφορα μπιπ-μπιπ οταν ενεργοποιουνταν το line interactive στις μικροδιακοπες. Δεν το εχω καθολου συνδεσει με serial στον υπολογιστη γιατι νομιζω οτι δεν το χρειαζομαι (τουλαχιστον μεχρι τωρα δεν το χρειαστηκα). Στην Αθηνα που μενω τωρα εχω συνδεση 1)Υπολογιστη (450 watt power supply, P4 2.8 800fsb, Gigabyte 8KNXP, σε κουτι xaser 1000 με 7 ανεμιστηρακια) 2) 17 crt οθονη) 3) Τα ηχεια Creative Megaworks 550 500 watt 4) Το ρευμα για εξωτερικο σκληρο δισκο firewire 5) Ασυρματο τηλεφωνο Panasonic 6) Ηλεκτρονικο ρολοι γραφειου Philips (αμα σταματησει το ρευμα θελει ξαναρυθμιζα η ωρα γιαυτο το εβαλα εκει) Εχει 3 εξοδους 3πινες. Τις δυο τις εχω συνδεσει σε PC και οθονη και την τριτη εχω αγορασει φις 3πινο και το συνδεση με πολυμπριζο για να βγαλει κανονικες μπριζες στις υπολοιπες συσκευες Εχει και για τηλεφωνικη γραμμη υποδοχη αλλα δεν την χρεισιμοποιω Δεν μπορω να σου πω για χρονο αναμονης οτι εχει διακοπη γιατι δεν το εχω τεσταρει με ολα αυτα τα μηχανηματα. Παντως ενα 10λεπτο πιστευω οτι ειναι αρκετο και οταν φθανει στα ορια χτυπαει ο ηχος πολυ γρηγορα. Ελπιζω να σε βοηθησα.
Fotis_Greece Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Για να μην μπερδευτουμε μιλαω για το Mustek 800.
lanista Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Το MUSTEK λέει ότι έχει μέγιστη ισχύ 480W πως τα χώρεσες όλα αυτά ???
Fotis_Greece Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Γιατι ποιο το προβλημα, το τροφοδοτικο μπορει να ειναι 450 watt αλλα δεν σημαινει οτι τα δινει ολα αυτη τη στιγμη. Μπορει να δωσει μεχρι τοσο. Παντως στο PC εχω 3 σκληρους (WD 80 & 120 GB JB, Maxtor 160 ata133). Μην το ψαχνεις παρτο δεν θα απογοητευτεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.