Προς το περιεχόμενο

MUSTEK UPS 800 PRO SERIAL RETAIL (Να το αγοράσω?)

Sonam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα στο e-shop το παραπάνω UPS. Είναι line interactive και είναι και σε πολύ καλή τιμή.

Το θέμα είναι ότι παραείναι σε πολύ καλή τιμή και δεν ξέρω γιατί. Και είμαι αρκετά επιφυλακτικός. Το ξέρει κανείς αυτό το μοντέλο? Είναι καλό?

Από ότι βλέπω συνδέεται σειριακά με τον υπολογιστή. Επειδή όμως το UPS δεν είναι κάτι που το αλλάζεις καθε τρεις και λίγο αν αλλάξω μητρική και δεν έχει serial τι γίνεται? (Βασικά ακόμα δεν έχω καταλάβει τον λόγο που χρησιμοποιείται η serial... Μόνο για shutdown από ότι κατάλαβα χρησιμεύει.)

Ένα tower, μία 17" CRT οθόνη και ηχεία θα συνδεθούνε πάνω του. Θα αντέξει?

Για παραπάνω λεπτομέριες http://www.eshop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.701300

(Γιατί η ΔΕΗ μας έχει καταστρέψει... :evil: )

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Pw pw polu super timh!!!! Egw eixa parei ena psilononame 650VA 45.000drx prin 2 xronia! Kai den htane kai oti kalutero mias kai htan RMAed 3 fores!!!

800VA/480Watts 8a einai sigoura kala gia ena TOWER kai mia O8ONH (mia o8onh 17" kaiei peripou 70 Watts). Tora an 8umamai kala exoun mono 2 upodoxes pou den einai mprizes, opote kommataki duskolo na mporeis na sundeseis kai ta hxeia sou..Alla gia ta hxeia den nomizo oti xreiazesai ena UPS, pare mia priza asfaleias kai 8a eisai ok pistevo, me 20 eurw eixe sto PLAISIO an 8umamai kala mia mpriza asfaleias me 5 upodoxes, opote xwneis printer hxeia TV ekei kai eisai OK..

Twra pou eida thn prosfora skeftomai na to xtuphsw kai egw gamwto!!! H MUSTEK einai polu gnwsth san etairia..

PS: Gia to an einai serial h USB mhn xaliesai, den xreiazetai se tipota ekeino, apla to sundeeis kai exei kai kala ena programmataki pou sou dinei plhrofories gia to reuma ktl..Egw 2-3 meres to eixa kai meta to esvhsa to programma, den boh8aei kai se tipota...To UPS den xreiazetai na einai sundedemeno me to PC me serial h USB gia na doulepsei, apla to sundeeis mono gia autes tis plhrofories..

Δημοσ.

Έχω το 600άρι, που δεν με καλύπτει ιδιαίτερα σαν χρόνο μπαταρίας, αλλά με τις αυξομειώσεις της ΔΕΗ και διακοπές, με καλύπτει μια χαρούλα. Πάρτο.

Δημοσ.
Έχω το 600άρι, που δεν με καλύπτει ιδιαίτερα σαν χρόνο μπαταρίας, αλλά με τις αυξομειώσεις της ΔΕΗ και διακοπές, με καλύπτει μια χαρούλα. Πάρτο.

Ti susthma exeis (CPU,PSU ktl) kai poso xrono sou krataei h mpataria??? Egw eixa ena noname 650VA kai to susthma mou me 400ari trofodotiko den to shkwne gamwto!!! Kai eixa spastei..Opote kai to eixa valei se ena palio PII 400 me 300Watts trofodotiko kai htan OK..

An mporeis apanthse oste na to xtuphsw ki egw...

Δημοσ.

Άμα δουλεύω full load (ως συνήθως) κρατάει γύρω στα 3-7 λεπτά. Τροφοδοτικό 431W, Barton 2500+@2425MHz, CRT 15", 2 optical drives, 2 HDD αυτό το καιρό (συνήθως 4). Όπως είπα, δεν με ενδιαφέρει να κρατήσει ώρα, με ενδιαφέρει να μην πέσει και να κάνει shutdown μόνο του.

Δημοσ.

Μην παρεις οτιδηποτε ΜΗ USB... σε λιγο καιρο δεν θα υπαρχουν serial ουτε για αστειο... και ειναι κριμα να χασεις την δυνατοτητα του αυτοματου shutdown. Απο εκει και περα... οτι πληρωσεις παιρνεις... 800αρια με 800αρια εχουνε διαφορα. Η ποιοτητα των κυκλωματων, η διαρκεια της μπαταριας κλπ κλπ... ειναι πραγματα στα οποια, εεεε στις περρισοτερες περιπτωσεις εχουν διαφορα.

Δημοσ.

Ισως εκει να οφειλεται η χαμηλη τιμη...στο θεμα ποιοτητα.

Εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι το μεγεθος του,διαστασεις.

Σε σχεση με αυτο που εχω,MGE 800, ειναι πολυ πιο μικρο.

Δημοσ.

Αν είναι να πας για ποιότητα πέρνεις ένα APC και τελειώνεις. Τα περισσότερα από τα υπόλοιπα στο ίδιο καζάζι βράζουν.

Δημοσ.

Παιδιά να σας πω τον πόνο μου με τα UPS για να ξαλαφρώσω... Πρώτα είχα πάρει ένα no name 1000VA αλλά δεν έκανε σωστή δουλειά, τις μισές φορές που γινόταν διακοπή δεν κρατούσε ανοιχτό το PC. Έτσι είπα να πάρω ένα επώνυμο και πολύ ακριβότερο. Έτσι και έκανα, πήρα το MGE Premium 800 USB (Line Interactive).

Νόμιζα λοιπόν ότι ήμουν εξασφαλισμένος, αλλά δεν ήμουν. Σήμερα έγινε διακοπή ρεύματος και ΔΕΝ μπόρεσε να κρατήσει ανοιχτό το σύστημα... δυστυχώς. Τι να πω, απογοητεύτηκα πλήρως. Τελικά, μήπως είμαστε απόλυτα εξασφαλισμένοι μόνο αν αγοράσουμε On Line UPS; (που κοστίζει και ένα κάρο λεφτά βέβαια...).

Δημοσ.

Νόμιζα λοιπόν ότι ήμουν εξασφαλισμένος' date=' αλλά δεν ήμουν. Σήμερα έγινε διακοπή ρεύματος και ΔΕΝ μπόρεσε να κρατήσει ανοιχτό το σύστημα... δυστυχώς. Τι να πω, απογοητεύτηκα πλήρως. Τελικά, μήπως είμαστε απόλυτα εξασφαλισμένοι μόνο αν αγοράσουμε On Line UPS; (που κοστίζει και ένα κάρο λεφτά βέβαια...).[/quote']

Οταν λες δεν μπορεσε να το κρατησει ανοιχτο? :shock: Τι θες να πεις? Με το που επεσε το ρευμα... εκλεισε με την μια και το tower?

Παντως, εγω εχω το ιδιο ακριβως με σενα UPS και εχω μεινει καταευχαριστημενος.... ειδικα αν σκεφτεις οτι το UPS μου μπαινει σε λειτουργια 1-3 φορες την ημερα (κωλοπεριοχη) απο πτωσεις τασης η και πληρη διακοπη.

Εεε και μιας που το εφερε και ο λογος... εμενα με Macron300Watt, Athlon2GHz, 2 σκληρους, 2 DVD/CDR, 17αρα CRT, 1 λαμπα φθορισμου (γραφειου), και τα ηχεια 5.1.... μου κραταει το συστημα συνολικα απο 21-25 λεπτα.

Δημοσ.
Μην παρεις οτιδηποτε ΜΗ USB... σε λιγο καιρο δεν θα υπαρχουν serial ουτε για αστειο... και ειναι κριμα να χασεις την δυνατοτητα του αυτοματου shutdown. Απο εκει και περα... οτι πληρωσεις παιρνεις... 800αρια με 800αρια εχουνε διαφορα. Η ποιοτητα των κυκλωματων, η διαρκεια της μπαταριας κλπ κλπ... ειναι πραγματα στα οποια, εεεε στις περρισοτερες περιπτωσεις εχουν διαφορα.

Nomizw oti uparxoun kai adaptors pou kanoun metatroph serial se USB. Etsi den einai?

Apla se USB einai kata polu akribotera kai psaxnw mia fthhnh lush gia kana xrono mono.

Δημοσ.

Νόμιζα λοιπόν ότι ήμουν εξασφαλισμένος' date=' αλλά δεν ήμουν. Σήμερα έγινε διακοπή ρεύματος και ΔΕΝ μπόρεσε να κρατήσει ανοιχτό το σύστημα... δυστυχώς. Τι να πω, απογοητεύτηκα πλήρως. Τελικά, μήπως είμαστε απόλυτα εξασφαλισμένοι μόνο αν αγοράσουμε On Line UPS; (που κοστίζει και ένα κάρο λεφτά βέβαια...).[/quote']

Οταν λες δεν μπορεσε να το κρατησει ανοιχτο? :shock: Τι θες να πεις? Με το που επεσε το ρευμα... εκλεισε με την μια και το tower?

Παντως, εγω εχω το ιδιο ακριβως με σενα UPS και εχω μεινει καταευχαριστημενος.... ειδικα αν σκεφτεις οτι το UPS μου μπαινει σε λειτουργια 1-3 φορες την ημερα (κωλοπεριοχη) απο πτωσεις τασης η και πληρη διακοπη.

Εεε και μιας που το εφερε και ο λογος... εμενα με Macron300Watt, Athlon2GHz, 2 σκληρους, 2 DVD/CDR, 17αρα CRT, 1 λαμπα φθορισμου (γραφειου), και τα ηχεια 5.1.... μου κραταει το συστημα συνολικα απο 21-25 λεπτα.

Mhpws sou plenei kai ta piata?????!!! :lol: :lol: :lol: Kala ola ta alla, thn lampa ti thn bazeis?? :roll: :roll: :roll:

To idio problima me ta paidia pio pano eixa kai ego me to 650VA pou eixa, den mporouse na krathsei anoixto to PC kai ekleine amesws..To allaksa 3 h 4 fores kai pali skata..Merikes fores douleve kai merikes oxi.. Alla re paidia skefteite ligo, an einai na dwsw 40.000drx kai na mhn kanei kala thn douleia tou...E entaksei...An einai na dwsw 130.000drx gia na parw sta idia VA alla APC kai pali na mhn kanei thn douleia tou?????!!! Tote 8a autoktonhsw!

Telika na to paroume h oxi? Ti proteinete?Kai egw pou nomiza tote oti epeidh htan Line Interactive 8a eimai 8eos...Skata, den exei kai kammia diafora...Nomizo mas koroidevoun olous..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...