samniotis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 μπράβο ρε Σταύρο!!! άψογο το tutorial! είχα ένα F&U 1064 για καμιά ώρα ανάγκης και πλέον έχει και playstore! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiko73 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα! Σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο tablet. Ξερει καποιος αν υποστηρίζει external 3G USB Dongle για να συνδεομαι στο internet χωρις wi-fi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrosyomafias Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα! Σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο tablet. Ξερει καποιος αν υποστηρίζει external 3G USB Dongle για να συνδεομαι στο internet χωρις wi-fi? Κοιτα, θυρα για sim δεν εχει αρα θεοριτικα, δεν υποστιριζει internet μεσω sim. Θυρα για κανονικο USB ομως εχει (μεσω καλοδιακι-ανταπτορα που περιεχει η συσκευασια) αρα, δεν ξερω αν μπορεις με καποιο προγραμμα απο το play store να συνδεθεις μεσω του USB. Επισης ενα αλλο κολπο που μπορεις να κανεις ειναι, να κανεις access point το p.c. σου με καποιο προγραμμα και το ταμπλετ να συνδεεται απο το p.c. στο 3G USB Dongle. Πσντως μου φενεται περιεργο που θες να αγορασεις το παραπανω tablet γιατι νομιζω οτι δεν το πουλαει το plaisio εδω και κατι μηνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis0547 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 εχω μια ερωτηση.ακολουθησα τον οδηγο για το play store ,αλλα στο titanium backup δεν εχει επιλογη για να το κανω εφαρμογη συστηματος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 εχω μια ερωτηση.ακολουθησα τον οδηγο για το play store ,αλλα στο titanium backup δεν εχει επιλογη για να το κανω εφαρμογη συστηματος.... Για να μετατρεψεις μια εφαρμογη σε συστηματος θες root.... Εσυ εχεις;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis0547 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Εχω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Εχω.. Link2sd..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WorldOfGlass Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Φιλοι μου γεια σας γιατι έχετε προβλημα με τους αλητες του play store οταν υπαρχουν πανω απο 50 android market ελευθερα οπου μπορειτε να κατεβάσετε οτι θέλετε. 1)aptoide.apk 2)gfan.apk 3)black market.apk 4)panda app.apk 5)app china.apk 6)mobile9.apk 7)get.apk 8)gdroidme market.apk 9)cool market.apk 10)merkamarket.apk.Και πολλα ακομη, αν και με αυτα που σας εγραψα δεν νομίζω οτι θα χρειαστείτε τίποτα αλλο.Το μονο που θελω να ρωτήσω αν καποιος εχει δοκιμάσει το εξής. Το ταμπλετ στελνει αρχεια φωτο η τραγουδια η διαφορα αρχεια που θελουμε να αποθηκευσου με στην εξωτερικη καρτα μνήμης για να μην μας πιάνει χωρο η εσωτερική μνημη. οτι χρειαστείτε γραψτε [email protected] Aλήτες του Playstore? Η Google μια χαρά κάνει και δίνει τα δικαιώματα σε εταιρίες οι οποίες πληρούν τα κριτήρια ποιότητας και δίνουν κάνα φράγκο. Οι αλήτες είναι αυτοί που πλασάρουν την κάθε κινεζιά ως tablet android δίνοντας ουσιαστικά μια μπακατέλα η οποία λειτουργεί μόνο με μούφα app store και πρόκειται να χαλάσει μέσα σε ένα 6μηνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hamzadon99 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 If u don't know how to install apk files on your phone then see this link: http://www.mastitune.com/2015/05/quitnow-pro-stop-smoking-v5242-apk.html Εάν το u δεν ξέρω πώς να εγκαταστήσετε το αρχείο apk αρχεία στο τηλέφωνό σας, τότε δείτε αυτό το σύνδεσμο http://www.mastitune.com/2015/05/quitnow-pro-stop-smoking-v5242-apk.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hamzadon99 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Κατάστημα Google play πληρωμένη έκδοση του εφαρμογές δεν δωρεάν downloadsαυτό το site είναι μεγάλη όλα τα επί πληρωμή εφαρμογές για το Android δωρεάν download δοκιμάστε το εξής: http://www.mastitune.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ekzema043 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Βρήκα αυτό το θέμα ανοικτό ψάχνοντας στο google για αντίστοιχο πρόβλημα που υπάρχει στο Google Play Store σε κινητό Turbo-X (π) Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Όλα τα παραπάνω δεν λειτουργούν Ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Βρήκα αυτό το θέμα ανοικτό ψάχνοντας στο google για αντίστοιχο πρόβλημα που υπάρχει στο Google Play Store σε κινητό Turbo-X (π) Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Όλα τα παραπάνω δεν λειτουργούν Ευχαριστώ προκαταβολικά Ανοιξε καινουριο θεμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mspyear Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Hello my friends because you have problem with their bums in play store when there are over 50 android market where you can freely download that you want. 1) aptoide.apk 2) gfan.apk 3) black market.apk 4) panda app.apk 5) app china.apk 6) mobile9.apk 7) get.apk 8) gdroidme market.apk 9) Cool market.apk 10) merkamarket.apk.Kai much more, though with what I wrote you not think that you need nothing allo.To just want to ask if anyone has tried this. The tablets posting contents photo the songs the various files that we want to store in the external memory card to avoid catching our space internal memory. for more download es flle manager pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα