trelos3 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Σκεφτομαι να αλλαξω και εγω μνημη γιατι προσφατα παρουσιαστκητε το εξης προβλημα. Εχω το pc που βλεπετε στην υπογραφη μου. Εδω και κατι εβδομαδες με το που το ανοιγω εχω παρατηρησει οτι αργει να ξεκινησει. Δηλαδη με το που βγαζει το ''καλως ως ορησατε'' κανει ακομα και 5 λεπτα για να βγει το desktop ενω μεχρι τωρα ξεκινουσε αμεσως. Ρωτησα στο μαγαζι απο το οποιο το αγορασα γιατι συμβαινει αυτο και μου ειπαν οτι εχει γεμισει η μνημη και πρεπει να του βαλω κι αλλη για να ξεκιναει αμεσως οπως πριν. Το pc αυτο το εχω απο τον Ιουνιο του 20011. Λεω να του βαλω αλλα 8gb ddr3 1600 mhz οποτε ετσι το συνολικο μεγεθος της μνημης θα φτασει τα 12 gb. Τι λετε? παω στοιχημα οροκουσακι οτι δεν φταινε οι μνημες και οτι φταιει καποιος ιος η ο σκληρος
OROKUSAKI Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Ιος δεν φταιει γιατι αμεσως μετο που παρουσιαστηκε το προβλημα το εβαλα να κανει πληρη ελεγχο με το αντιβιωτικο και δεν βρηκε κατι και αν ειχε προβλημα ο σκληρος τοτεδ εν θα δουλευε καθολου το pc.
JohnVani18 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Κατά 99% ο δίσκος είναι στα τελευταία του. Το πρόβλημα στον δίσκο δεν σημαίνει πως θα σταματήσει να δουλεύει απο τη μια μέρα στην άλλη. Σιγά-σιγά πέφτει η απόδοση και μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα δεν θα λειτουργεί καθόλου. RAM σε καμία περίπτωση δεν θα σου προσφέρει κάτι στο πρόβλημα που έχεις. 2
qsis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 γεμιζει η μνημη κατα την εκκινηση? ναι καλα πες τους... ψαξε αλλου το προβλημα , σιγουρα δεν ειναι η ram μαλλον ηρθε η ωρα να δοκιμασεις το after sales τους στο θεμα εγγυησης Ιος δεν φταιει γιατι αμεσως μετο που παρουσιαστηκε το προβλημα το εβαλα να κανει πληρη ελεγχο με το αντιβιωτικο και δεν βρηκε κατι και αν ειχε προβλημα ο σκληρος τοτεδ εν θα δουλευε καθολου το pc.κανεις μεγαλο λαθος ο σκληρος πριν πεθανει περναει απο διαφορα σταδια βαλε ενα προγραμμα να δεις το health του (πχ hd sentinel) με 4GB ειμαι κι εγω και αυτες οι αηδιες που σου λενε για να σου παρουν λεφτα απλα δε στεκουν 2
OROKUSAKI Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Tον εναν απο τους δυο σκληρους δισκους (αυτον που εχει τα windows 7) τον εχω και αυτον απο τον ιουνιο του 2011 αρα αποκλειεται να χαλασε τοσο γρηγορα. Τον αλλον που εχει τα xp τον εχω απο το 2006 (δηλαδη απο το προηγουμενο pc μου) και δουλευει ακομα κανονικα. Πηγα στο μαγαζι πριν απο λιγο και μου ειπε οτι θα φερει καινουργιες μνημες την Παρασκευη και θα κανουμε μια δοκιμη. Αν συνεχισει το προβλημα τοτε θα ψαξουμε να δομε τι αλλο φταιει.
qsis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 μαλιστα... πρωτα σκας τη 50αρουμπα και μετα ψαχνεις να δεις τι φταιει.. ο καλυτερος πελατης ! πληροφοριακα μου τα χει φτυσει σκληρος σε 9 μηνες.. δεν υπαρχει αργα και γρηγορα μπορει κατι να χαλασει αμεσως μπορει και ποτε 1
GnsP Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δηλ βαριέσαι να βάλεις το Hard Disk Sentinel να δεις το health στους σκληρούς; 2 λεπτά υπόθεση είναι..
OROKUSAKI Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Το εβαλα και εβγαλε τα εξης: 100% health και στους 2 και peformance παλι 100% και σττους 2.
panosem Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Εμενα ενας WD black που ειχα 3ετιας και τον τελευταιο χρονο δεν το δουλευα, εβγαλε δεν ξερω τι προβλημα, αλλα η info quest μου τον αντικατεστησε. Εκανε ακριβως αυτο που αντιμετωπιζεις και συ και ο δικος μου υπολογιστης.. Οποτε εγω σου προτεινω να δεις τον δισκο, αν εχεις εγγυση ακομα να τον πας για αντικατασταση......
OROKUSAKI Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μου χει σπασει τα νευρα ! Ενω θα επρεπε εδω και εβδομαδες να μου χει φερει μνημη λεει οτι ο προμηθευτης του εχει ελληψη!! Ισως και να φερει αυτην την εβδομαδα. Ρωτησα και στο πλαισιο και μου ειπαν και αυτοι οτι καποιο προβλημα εχει η ram οπως ακριβως μου ειπε και ο τεχνικος μου. Για να το λενε και απο το Πλαισιο κατι θα ξερουν. Ρωτησα και στο public και μου ειπαν οτι ισως και να φταιειη ram αλλα δεν ειναι σιγουροι. Λοιπον θα παρω 2χ4 gb kingston ddr 3 1600 mhz και ετσι η μνημη θα γιναι 12 gb.
siropio Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αν έχεις βάλει τα 32bit WIn δε θα δεις καμία διαφορά ακόμα και με τη νέα μνήμη. Επίσης βλέπω ότι έχεις δυο σκληρούς. Και τα δυο windows τα έχεις βάλει στον ίδιο δίσκο? Κοίταξες αν όντως ζουν και οι δυο μνήμες σου? Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2013 από siropio
JohnVani18 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Καλά, αν εμπιστεύεσαι το πλαίσιο, πάω πάσο.. Προβληματική μητρική αρνούνταν να μου αλλάξουν, just saying. υγ : κάνε έναν έλεγχο με HD Tune Pro και μετά κάνε οτι είναι να κάνεις..
OROKUSAKI Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Πριν απο 4 εβδομαδες πηρα αλλα 8 gb ram (τωρα εχω 12) αλλα δεν λυθηκε το προβλημα. Τελικα λιγες μερες μετα (και αφου μου ειχαν σπασει τα νευρα καταφερα και το εφτιαξα)!!!. Το εβαλα να κανει ελεγχο στο σκληρο δισκο για σφλαματα στη συνεχεια εκανα ανασυγκροτηση μετα καθαρισα και το registry και μετα απο ολα αυτα πλεον το pc ξεκιναει κανονικα χωρις να σερνεται. Ομως εδωσα τζαμπα 50 ευρω για μνημη ενω δεν ηταν εκει το προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα