lambroszekis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Χαιρεται και καλες γιορτες! Θα ηθελα ορισμενες διευκρινισεις για το Samsung Galaxy s2 & Samsung Galaxy Nexus. Αλλα ας το παρουμε απο την αρχη.. Τουτη την στιγμη ειμαι κατοχος ενος NOKIA C6 το οποιο μου χει βγαλει την πιστη.. Συνδεεται σε ασυρματο δικτυο οποτε αυτο γουσταρει δεν χτυπαει οταν ερχεται μηνυμα, αρνειται να παρει αναβαθμιση και διαφορες αλλες ιστοριες καθημερινης τρελας. Για τον λογο αυτο εχω στο μυαλο μου να παρω μαλλον μεταχειρισμενο ενα εκ των δυο συσκευων που ανεφερα πρωτιστως. Παρολα αυτα εχω κανω δυο αποριες, που ισως με βοηθησετε να λυσω. Αξιζει να δωσω 200-250€ για μια μεταχειρισμενη συσκευη που μαλλον θα ειναι και εκτος εγγυησης; Ποσο αρνητικο ειναι το γεγονος οτι η Samsung εχει καποια "κολληματα" με τις αναβαθμισεις και ισως μεινω πισω απο αποψη λειτουργικου; Πιο γενικα θα ανταπεξελθει των προσδοκιων μου για μια συσκευη που θα μπαινει ευκολα στο ιντερνετ..αλλα και γενικοτερα θα ειναι "φιλικη" προς τον χρηστη; Ευχαριστω για τον χρονο σας.
nfeel Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Το s2 θα σε καλύψει.Μάλιστα αν ψάξεις σε αγγελίες μπορεί να βρεις κ φρεσκοαγορασμένο,μιας κ έτρεχε μια προσφορά πριν κάτι μέρες,ώστε να βρίσκεται κ εντός εγγύησης. Παίρνει κ jelly bean τον επόμενο μήνα οπότε θα είσαι κομπλέ κ από πλευράς ενημερώσεων.Για το nexus δεν ξέρω να σε ενημερώσω! Καλή αγορά κ καλές γιορτές
lambroszekis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Το s2 θα σε καλύψει.Μάλιστα αν ψάξεις σε αγγελίες μπορεί να βρεις κ φρεσκοαγορασμένο,μιας κ έτρεχε μια προσφορά πριν κάτι μέρες,ώστε να βρίσκεται κ εντός εγγύησης. Παίρνει κ jelly bean τον επόμενο μήνα οπότε θα είσαι κομπλέ κ από πλευράς ενημερώσεων.Για το nexus δεν ξέρω να σε ενημερώσω! Καλή αγορά κ καλές γιορτές Ευχαριστω για την απαντηση σου, θα αρχισω να ψαχνομαι σιγα σιγα.
Vasilisxd Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Το Nexus είναι 4.7 ίντσες και δεν βολέυει και πολύ. Εκτός αυτού , δεν πάιρνει κάρτες SD και δεν έχει Ράδιο. Θεωρώ το S2 καλύτερη επιλογή αν έχεις θέμα με το μέγεθος.
disqualified Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 200-250 για μεταχειρισμένο από τα 2 που αναφερεις και εκτός εγγύησης δε θα έκανα τη χάρη να δώσω σε κανέναν. Γενικά μεταχειρισμένο δηλαδή ακομα και με εγγύηση.
Vasilisxd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 δεν το καταλαβαίνω αυτό... Το κινητό δεν έχει μηχανικά μέρη για να έχει θέμα μεταχειρισμένου. που το πρόβλημα να γλυτώσεις μερικά χρήματα και να πάρεις μεταχειρισμένο ? 1
Millennium Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Γιατι δεν ξερεις που το βαζε ο κατοχος του
disqualified Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Οποίος επιθυμεί μπορεί να πάρει. Δηλαδή εσύ θα έδινες 200-250 για κάποιο από τα 2 και μάλιστα χωρίς εγγυηση; Καινούριο το nexus εχει 300 και θα δώσει 250 για μεταχειρισμένο; Είναι δυνατόν; Δηλαδή δεν υπαρχει android καινούριο στα 250 που δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα μεταχειρισμένο s2; Φυσικά και ένα κινητο μπορεί να εχει θεμα αλλά και να μην είχε προσωπικά δε θα επιδοτουσα το χομπυ κάποιου επειδή εχει χόμπυ να αλλάζει κινητα Και σιγά τα χρήματα που θα γλυτώσει δε μιλάμε για αγορά αυτοκινήτου.
Vasilisxd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Αν πάρω στα 240€ το S2 που κοστίζει 340€ δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο άλλος. φυσικά και θα επιδότησω ! το χόμπυ του αν αυτό με συμφερει
disqualified Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Εσύ μπορείς να κανείς ο,τι θές αν νομιζεις πως σε συμφερει. Το παιδί άνοιξε ένα θέμα και του λέω πως δεν τον συμφερει και είναι λάθος αγορα και εξηγώ τους λόγους.
Vasilisxd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Πλάκα κανείς έτσι? Οι λόγοι σου είναι ότι επιδοτεις το χόμπυ του άλλου? Η ότι δεν αξίζει να γλυτώσεις 100€ ? Αν κοιτάς στα μεταχειρισμένα θα βρεις S2 ενός μήνα με απόδειξη αγρατσουνιστα.
disqualified Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Εκτος του οτι ποτε δεν μπορεις να ξερεις τι αλλο μπορει να εχει συμβει στο κινητο ακομα και εγγυηση να εχει (όπως το να αρνηθουν επισκευη λογω υπαρξης υγρασιας κοινως να το εχει λουσει καποιος με καποιο υγρο και να παρουσιασει αργοτερα βλαβη), αν πιστευεις οτι το galaxy s2 ειναι τοσο αναντικαταστατο ωστε να το παρεις μεταχειρισμενο 240€ μπορεις να το παρεις οπως μπορει και ο φιλος αν το θεωρει καλη ευκαιρια. Με το galaxy s advance στα 250 καινουριο και το nexus στα 300 εγω θεωρω οτι δεν αξιζει μεταχειρισμενο s2 στα 240 παρα μονο στο κουτι του σφραγισμενο οταν πριν λιγες μερες δινοταν 269 ενω σε λιγο καιρο μπορει να εμφανιστει και στα 200
Millennium Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Παρεμπιμπτοντως το galaxy s advance υπαρχει σε προσφορα στα public στα 200e λενε.
lambroszekis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Αν καθυστερησα λιγο, εχω να πω ο φιλος disqualified εχει δικιο μηπως τελικα στο ιδιο χρηματα μπορω να βρω καποιο καινουριο και να μην ρισκαρω με ενα μεταχειρισμενο. Εχω μεινει λιγο πισω στις εξελιξεις... Το galaxy s advance που αναφερθηκε αλλα και κατι αλλα μοντελα της sony κοντα στο 200αρι.. μπορει να θεωρηθει επιτυχημενη αγορα;;
8elwADSL Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Πάρε το Sole στα 200 ευρώ καινούργιο και θα είσαι αρχηγός το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν θα πάρει JB (αλλά ευτυχώς υπάρχουν και οι custom roms) Αν μπορείς να ανέβεις λίγο πάρε το xperia P στα 250.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα