Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια! και χρονια πολλα! 

Με εχει προβληματισει παρα πολυ ο θορυβος στα ηχεια και στα ακουστικα οπου ειναι συνδεδεμενα και τα 2 απο την πρασινη εξοδο του υπολογιστη

*Ο θορυβος που προεκυψε  μου θυμιζει :

• παρασιτα οπως στο σταθερο τηλεφωνο  που οταν το καλοδιο δεν ειναι καλο ακουγετε χρουτς χρουτς οταν το κουνας.
  • και θορυβο οπως μου θυμιζει  στο "skype" οταν βαζω DB +30 στο μικροφωνο και ακουγετε σαν να βρεχει καπως.

Με προβληματισε παρα πολυ γιατι δεν μπορω να βρω απο που προερχετε αυτος ο θορυβος.

Αφαιρεσα συσκευες οι οποιες ειναι συνδεδεμενες πανω σ'αυτο το πολυμπριζο αλλα ο "θορυβος" σταματαει οταν κλεινω οριστικα το τροφοδοτικο απο πισω(ή αμα βγαλω την μπριζα).

Ευχομαι καλες γιορτες και (καλες επιλυσεις προβληματων :Ρ) 

Δημοσ.

Είχα και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Μήπως έκανες πρόσφατα update τα drivers την κάρτας ήχου? δοκίμασε να τα κανείς unistall. Επίσης σύνδεσε τα πρώτα σε ένα mp3 ή οτιδήποτε άλλο για να δεις άμα σου τα κάνει και εκεί.

Δημοσ.

Είχα και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Μήπως έκανες πρόσφατα update τα drivers την κάρτας ήχου? δοκίμασε να τα κανείς unistall. Επίσης σύνδεσε τα πρώτα σε ένα mp3 ή οτιδήποτε άλλο για να δεις άμα σου τα κάνει και εκεί.

Οχι δεν εχω κανει καποιο update τα drivers, και εχω βαλει αλλα ακουστικα και παλι το ιδιο.  

Δημοσ.

Δεν σου λέω να συνδέσεις κάποια αλλά ακουστικά στο PC αλλά τα ηχεία του PC σε κάποια άλλη συσκευή.

και αυτο το δοκιμασα και παλι τιποτα. δηλαδη ακουγα κανονικα στο ΜΡ3**

Δημοσ.

Τότε το θέμα ειναι στο PC. Δες άμα έχουν βγάλει καμία νεότερη έκδοση των Drivers της κάρτας ήχου. Διαφορετικά uninstall - restart - check (άμα ακόμα ακούγεται χωρίς παράσιτα)

Δημοσ.

κάποτε θυμάμαι διορθώναμε παρόμοιο πρόβλημα κάνοντας mute απο τον μείκτη ήχου όποια συσκευή δεν χρειαζόμασταν (τότε αν θυμάμαι καλά συνδεόταν και το cd-dvd με την κάρτα ήχου με ξεχωριστό καλώδιο).

Μήπως να δοκιμάσεις κάτι τέτοιο μήν έχεις απο αλλού παρεμβολή?

Δημοσ.

ώπα, αυτό είναι άλλο πράγμα!

μιλάς για επαγωγικό - μαγνητικό παράσιτο τώρα

1 - τα ηχεία σου προφανώς δεν έχουν μαγνητική θωράκιση και κάποια συσκευή είναι κοντά τους και δημιουργεί παράσιτα - είναι το ίδιο πράγμα που συμβαίνει με τα κινητά και τα ηχεία

2 - το καλώδιο των ηχείων περνάει δίπλα απο ρεύμα και λόγω κακής μόνωσης κάνει παράσιτα

3 - για δοκίμασε να πατήσεις το βύσμα με λίγο παραπάνω δύναμη μήπως δεν έχει κουμπώσει καλά :fear:

• Like 1
Δημοσ.

καπου κανει σωμα με το ρευμα..! η σε καποιο αλλο περιφερειακο οπως λεει και φιλος απο πανω..καπου εχεις απωλειες ρευματος και στα κανει αυτα!

θα σου πω κατι "χαζο"..οταν ακουμπας το pc σου μειωνεται ο θορυβος που ακους στα ακουστικα σου?

**edit

εγω υποψιαζομαι τροφοδοτικο  εαν μπορεις βγαλτο απο το κουτι και δουλεψε το κατω σε ενα κομματι χαρτονι..να δεις εαν σου κανει τα ιδια!

Δημοσ.

Βασικα μηπως δεν το εθεσα σωστα ; το pc μου κανει τον θορυβο δοκιμασα να κλεισω το τροφοδοτικο και σταματησε ο θορυβος.στα ηχεια και στα ακουστικα απο το ρευμα πιστευω. αλλα δεν μπορω να το καταλαβω το γιατι; 

δοκιμασα να βαλω μονο του το pc να δουλευει και παλι ειχα θορυβο οποτε αποκλειω την περιπτωση επιρεασμου απο αλλη περιφεριακη συσκευη!

Και ο θορυβος που ακουω δεν ειναι συνηθισμένος , προσωπικα πρωτη φορα ακουω τετοια παρασιτα μαζι .Δεν ακουγετε οπως οταν ειναι βγαλμενο ενα καρφι (3,5 mm) απο την θυρα του με την συνέπεια εκεινου του θορυβου που δεν σταματαει ποτε! αυτο τωρα σταματησε και μπορει σε λιγο να ξανα αρχισει . τρωει Φρικες :Ρ το πρωι δεν ακουγα τιποτα τετοιο θορυβο οπως και χθες βραδυ ακουγα θορυβο .

Δημοσ.

Βασικα μηπως δεν το εθεσα σωστα ; το pc μου κανει τον θορυβο δοκιμασα να κλεισω το τροφοδοτικο και σταματησε ο θορυβος.στα ηχεια και στα ακουστικα απο το ρευμα πιστευω. αλλα δεν μπορω να το καταλαβω το γιατι; 

δοκιμασα να βαλω μονο του το pc να δουλευει και παλι ειχα θορυβο οποτε αποκλειω την περιπτωση επιρεασμου απο αλλη περιφεριακη συσκευη!

αλλα ακουστικα εχεις δοκιμασει εαν στο κανει αυτο;;

Δημοσ.

καπου κανει σωμα με το ρευμα..! η σε καποιο αλλο περιφερειακο οπως λεει και φιλος απο πανω..καπου εχεις απωλειες ρευματος και στα κανει αυτα!

θα σου πω κατι "χαζο"..οταν ακουμπας το pc σου μειωνεται ο θορυβος που ακους στα ακουστικα σου?

**edit

εγω υποψιαζομαι τροφοδοτικο  εαν μπορεις βγαλτο απο το κουτι και δουλεψε το κατω σε ενα κομματι χαρτονι..να δεις εαν σου κανει τα ιδια!

προς το παρον ειναι καπως δυσκολο αυτο αυριο μαλον να το δοκιμασω.

αλλα ακουστικα εχεις δοκιμασει εαν στο κανει αυτο;;

ναι. ακριβως το ιδιο.

Δημοσ.

προς το παρον ειναι καπως δυσκολο αυτο αυριο μαλον να το δοκιμασω.

ναι. ακριβως το ιδιο.

εαν στο κανει και σε αλλα ακουστικα

ισως εχεις απωλειες ρευματος..κοινως δεν ειναι καλα γειωμενο καποιο καλωδιο!

ριξε μια ματια αυριο ( ενταξει δεν ειπαμε και 3:30 ωρα την νυχτα να το κανεις) :-D

τι τροφοδοτικο εχεις;; του "κιλου" η καποιο αξιοπιστο..

κατ' εμε εμενα εκει παει το μυαλο μου :-)

θελει ψαξιμο ομως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...