Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά και καλά σε όλους!!!

Εδώ και τρεις μέρες έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου! Τον ανοίγω κανονικά, φορτώνε τα Windows και μόλις μπει στο desktop σβήνει η οθόνη και εμφανίζει "power saving mode" μήνυμα!! Τις πρώτες φορές με restart συνήθως έστρωνε αλλά τώρα τίποτα!!

Έκανα format -γιατί έτσι κι αλλιώς είχα κανά δυο χρόνια να κάνω- χωρίς πρόβλημα, φόρτωσα drivers και μόλις πήγα να βάλω το antivirus πάλι τα ίδια! Έσβησε η οθόνη. Ξαναπροσπάθησα με restart τίποτα, πάλι σβήνει και βγάζει power saving mode. Από safe mode παίζουν όλα κανονικά και τώρα από safe mode μπήκα!

Έκανα memtest από safe mode πάλι και δεν έβγαλε κάποιο πρόβλημα στις ram.

Καμία ιδέα;;

Επεξ/σία από zouzou**
Δημοσ.

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά και καλά σε όλους!!!

Εδώ και τρεις μέρες έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου! Τον ανοίγω κανονικά, φορτώνε τα Windows και μόλις μπει στο desktop σβήνει η οθόνη και εμφανίζει "no signal" μήνυμα!! Τις πρώτες φορές με restart συνήθως έστρωνε αλλά τώρα τίποτα!!

Έκανα format -γιατί έτσι κι αλλιώς είχα κανά δυο χρόνια να κάνω- χωρίς πρόβλημα, φόρτωσα drivers και μόλις πήγα να βάλω το antivirus πάλι τα ίδια! Έσβησε η οθόνη. Ξαναπροσπάθησα με restart τίποτα, πάλι σβήνει και βγάζει no signal. Από safe mode παίζουν όλα κανονικά και τώρα από safe mode μπήκα!

Έκανα memtest από safe mode πάλι και δεν έβγαλε κάποιο πρόβλημα στις ram.

Καμία ιδέα;;

Καταρχην η οθονη ειναι και Tv μαζι;

Μπορει να φταινε τα Drivers της καρτας γραφικων.

Αν ειναι και Tv μαζι τοτε πιθανον να υπαρχουν προβληματα των drivers  απο καρτα γραφικων 

Δοκιμασε να κανεις καταργηση εγκαταστασης των drivers επειδη αναφερες οτι σε safe mode ειναι μια χαρα.

Αν δουλεψει χωρις drivers στειλε mail στην εταιρια και πες τους οτι τα drivers εχουν προβλημα με την οθονη η κατι τετοιο :S.

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση!! Είναι ένα απλό monitir LG FLATRON L1717S που χρησιμοποιώ εφτά χρόνια!!! Θα δοκιμάσω να βγάλω τα drivers να δω μήπως παίξει γιατί ήταν τα τελευταία που εγκατέστησα πριν προσπαθήσω για το antivirus και θα ενημερώσω!

Βασικά το μήνυμα που εμφανίζει είναι "poweρ saving mode", κατά λάθος έγραψα no signal, το διόρθωσα και στο αρχικό post. Χωρίς όμως να επανέρχεται με τίποτα παρά μόνο με restart! Έκανα απεγκατάσταση τους drivers και προς το παρόν παίζει μια χαρά!! Πώς όμως έγινε αυτό μετά από τόσα χρόνια χρήσης;

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση!! Είναι ένα απλό monitir LG FLATRON L1717S που χρησιμοποιώ εφτά χρόνια!!! Θα δοκιμάσω να βγάλω τα drivers να δω μήπως παίξει γιατί ήταν τα τελευταία που εγκατέστησα πριν προσπαθήσω για το antivirus και θα ενημερώσω!

Βασικά το μήνυμα που εμφανίζει είναι "poweρ saving mode", κατά λάθος έγραψα no signal, το διόρθωσα και στο αρχικό post. Χωρίς όμως να επανέρχεται με τίποτα παρά μόνο με restart! Έκανα απεγκατάσταση τους drivers και προς το παρόν παίζει μια χαρά!! Πώς όμως έγινε αυτό μετά από τόσα χρόνια χρήσης;

Νομιαζω πως κανουν καποιο update ωστε να βοηθησουν εσενα π.χ. λενε Να μωρε θα παιζεις το παιχνιδι αυτο χωρις κολλημα με αποτελεσμα να σου χαλαει αυτο που δεν βλεπεις τιποτα. 

Υποθετικα μιλωντας βεβαια.

Δημοσ.

Ανεφερε όλο το συστημα σου αναλυτικα...

Το προβλημα δεν είναι στην οθόνη αλλα κατα πασα πιθανοτητα στην καρτα γραφικών....

Δες τις θερμοκρασίες του υπολογιστή σου γενικά με καποιο προγραμμα όπως το Hwmonitor και ποσταρε screenshot εδω!

Δημοσ.

Ανεφερε όλο το συστημα σου αναλυτικα...

Το προβλημα δεν είναι στην οθόνη αλλα κατα πασα πιθανοτητα στην καρτα γραφικών....

Δες τις θερμοκρασίες του υπολογιστή σου γενικά με καποιο προγραμμα όπως το Hwmonitor και ποσταρε screenshot εδω!

Προσωπικα αποκλειω την περιπτωση μεγαλης θερμοκρασιας !

Δημοσ.

Προσωπικα αποκλειω την περιπτωση μεγαλης θερμοκρασιας !

Αλήθεια? Γιατι? Που το βασίζεις αυτο?

Επισης που ακριβώς βασίζεις ότι αν η οθόνη είναι και TV μπορει να φταίνε και οι drivers? Ειδικά απο την στιγμή που οι Drivers δεν έχουν καμια απολύτως σχέση με την λειτουργία tv μιας οθόνης!

Δημοσ.

Αλήθεια? Γιατι? Που το βασίζεις αυτο?

Επισης που ακριβώς βασίζεις ότι αν η οθόνη είναι και TV μπορει να φταίνε και οι drivers? Ειδικά απο την στιγμή που οι Drivers δεν έχουν καμια απολύτως σχέση με την λειτουργία tv μιας οθόνης!

3ς φορες ειχα αντιμετωπισει αυτο το προβλημα . λες να ηταν θερμοκρασια;

Δημοσ.

3ς φορες ειχα αντιμετωπισει αυτο το προβλημα . λες να ηταν θερμοκρασια;

Και επειδή δεν ήταν σε εσένα η θερμοκρασία τι σημαίνει ότι δεν είναι και στον TS??? 

Το αποτομο σβησιμο της οθόνης τα παντα μπορεί να είναι ... απο τροφοδοτικό , θερμοκρασίες μέχρι και drivers... αλλα παντα σε τετοιες περιπτώσεις ξεκινάς ελέγχοντας ότι όλα βαίνουν καλώς με την καρτα...

Και εννοείται ότι το προβλημα δεν οφείλεται στο TV function της οθόνης!

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια, καλημερα!

Εχω και εγω ενα αντιστοιχο προβλημα. Ξαφνικα σβηνει η οθονη μου..... αλλα εχω παρατηρησει οτι οταν σβηνει η οθονη η θεμροκρασια CPU ανεβαινει στο κοκκινο. Δεν μου το κανει συχνα...... εχω παρατηρησει, οτι οταν βλεπω οτι παει να σβησει η οθονη, βγαζω την υποδοχη ρευματος που συνδεεται στο λαπτοπ και ολα ειναι ενταξει. Μηπως χρειαζεται αλλαγμα ο φορτιστης του λαπτοπ?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

λιγο παλιο το θεμα και μαλλον θα το εχεις λυσει ως τωρα.. ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με monitor της lg και την ζημια την εκανε το fortemanager της lg, απο τοτε που το απεγκατεστησα λυθηκε το προβλημα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι!!!

Μετά από καιρό χθες πάλι μου έβγαζε το ίδιο πρόβλημα..... τι μπορεί να φταίει;

Να σε ρωτήσω κάτι mak3don, ποιο είναι το fortemanager της lg;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...