Προς το περιεχόμενο

ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΤΗ MARATZ SR 4400 Και ηχεια jbl 200.5

bill3319

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα δεν μπορούμε να συνδέσουμε το sub δηλαδή δεν παίζει με τον συγκεκριμένο ΕΝΙΣΧΥΤΗ ,ενώ η ταινία και στον ΕΝΙΣΧΥΤΗ παίζει με dts το sub δεν ακούγεται . Καμία ιδέα ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιθανως κατι κανεις λαθος με τη συνδεσμολογια, οποτε διευκρινησε μας πως εχεις συνδεσει ενισχυτη-sub-ηχεια.

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ

Καλησπερα και χρονια πολλα ,δεν έχει γίνει λάθος γιατι με άλλο sub ola καλα ,αλλα και το sub το jbl δουλεύει σε άλλο ΕΝΙΣΧΥΤΗ.

Δοκιμασες ιδιο sub με αυτο που εχεις ή απλως αλλο sub?

To oτι ενωνεις πανω αλλο sub και παιζει δε σημαινει οτι ολα τα sub ενωνονται με τον ιδιο τροπο πανω στο συγκεκριμενο ενισχυτη και πολυ περισσοτερο οταν πρεπει να παιξουν και τα 5 ηχεια μαζι με το sub μπορει να χρειαζονται κι αλλες αλλαγες.

Υπαρχουν sub ενεργα , υπαρχουν αλλα παθητικα, υπαρχουν αλλα με λιγοτερες ή περισσοτερες εισοδους/εξοδους κλπ κλπ.

1. Δοκιμασε το LFE του sub πανω στο sub out του marantz και τα ηχεια πανω στα terminals του ενισχυτη.

2. Δοκιμασε το ιδιο αλλα με το RCA L/R in του sub πανω στο preout του ενισχυτη.

Στα παραπανω δεν εγγυωμαι καλη λειτουργια και υγεια στο ηχοσυστημα σου γιατι δεν ειμαι ειδικος (το διευκρινιζω εκ των προταιρων για να μη θεωρησεις και απολυτα αξιοπιστα οσα γραφω, ειναι καλυτερα να συμβουλευτεις πρωτα καποιον που ειναι πιο σιγουρος απο μενα για αυτα που θα προτεινει). Εγω σου λεω απλως τι δουλευει στο δικο μου παρομοιο ηχοσυστημα (marantz στεροφωνικος + 2.1 ηχεια). Οτι κι αν κανεις δοκιμαζε με χαμηλες εντασεις για να μην παρεις ηχειο η ενισχυτη στο χερι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...