Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά και καλά Χριστούγεννα,

Έχω μια αμφιβολία, είμαι σε αυτήν την κάρτα. Έχετε καμία άλλη άποψη  στα ίδια περίπου λεφτά 

Και στο skroutz έλεγε ότι αυτή είναι superoverclocked η ti τι είναι τότε ;;;

Επίσης να προτιμήσω AMD ή NVIDIA σε αυτά τα λεφτά, η χρήση θα είναι για gaming (π.χ Arma 3, Flight Simulator X κτλ) και ήπιο video editing 

Δημοσ.

Βασικά δεν είναι για μένα είναι για έναν φίλο μου, δεν έχει καν pc οπότε δες το θέμα σαν ένα καινούργιο κομμάτι και όχι αντικατάσταση 

Καλά Χριστούγεννα 

Δημοσ.

Μπορεις να πας σε μια 7870 στα ιδια χρηματα.

Μπα, αφού μπαίνει το flight simulator στη μέση, καλύτερα να παει σε nvidia. Έτσι κι αλλιώς overall είναι μικρές οι διαφορές.

Ποιό είναι το υπόλοιπο σύστημα του φίλου σου?

Χρόνια πολλά!

Δημοσ.

Κοίταξε μπορεί να πεις ότι είμαστε βιαστική όμως δεν έχουμε καταλήξει ακόμα σε αρκετά κομμάτια μόνο σε κουτί. Για επεξεργαστή η 3570κ ή 3770κ εξαρτάται αν μας φτάνουν τα λεφτά. 

Δημοσ.

Απλα για να ξερετε το ατομο που θελει να φτιαξει αυτο το pc ειμαι εγω. Επιπλεον τα λεφτα που μπορω να διαθεσω για το pc ειναι 900-1000 με 1100 max.Kai δεν συμπεριλαμβάνω οθονες και αλλα περιφερειακά.  

Δημοσ.

Εγω παντως δεν θα επελεγα καρτα επειδη ειναι καλυτερη σε 1-2 παιχνιδια.

Βγηκε το Arma 3?  :P A και στο Arma ειναι καλυτερη η 7870.  :P  :P

Συνολικα ειναι γρηγοροτερη στα παιχνιδια.

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα καλύτερης-χειρότερης αλλά optimization και το flight simulator δεν παίζεται όπως τα άλλα παιχνίδια. Βασικά δεν ειναι παιχνίδι... Αν ο φίλος το παίζει συστηματικά κοιτάει μόνο nvidia κάρτα γραφικών και μόνο intel επεξεργαστή.

@lolofonos συμπληρωσε λίγο αυτήν τη φόρμα αν θέλεις:

http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

Δημοσ.

Αν εννοει τα FS της microsuck ανηκουν στην ευρυτερη κατηγορια των παιχνιδιων αν και δεν ειναι ακριβως,οπως και ολοι οι πραγματικοι εξομοιωτες.Αν ασχολειται επαγγελματικα σαν e-sport ας πουμε οκ.

Δημοσ.

Επειδή υπάρχει και μια σχετική παραπληροφόρηση για το FSX ας πω κι εγώ το κοντό και το μακρύ μου. Σε αυτό το άρθρο από τα FS forums εξηγούνται τα πάντα:

http://www.flightsimworld.com/forums/topic/201175-general-guide-to-building-a-pc-for-flight-simulator-x/

Το FSX είναι παιχνίδι του 2006 και τα δυο Service Packs που πήρε του πρσθέσαν multi-threaded λειτουργίες, αλλά καμία σχέση με ένα σύγχρονο παιχνίδι

Εν ολίγοις για κάποιον που δεν θέλει να διαβάσει:

CPU: Σχεδόν όλο το load πάει στον πυρήνα Core0. Αν βρει μέχρι και τετραπύρηνο (μέχρι 4 βλέπει) θα ρίξει και κάποιο από το load στους άλλους 3 με γεωμετρικά μειούμενη ποσότητα όμως. ΔΛΔ κάποιο μέρος θα πάει στον Core1 και ελάχιστο στους 3&4. Γιαυτό θέλει υψηλά χρονισμένους πυρήνες. πχ ένας υψηλά χρονισμένος 2500Κ, είναι προτιμότερος από έναν stock 2600/3770. Κι επειδή ως γνωστόν σε load/thread η Intel είναι καλύτερη (οι FX ευνοούνται multi-threaded εφαρμογές) αποτελούν και την καλύτερη λύση. Αν υπήρχε κάποιος i3 ξεκλείδωτος για να τον σηκώσεις ψηλά, θα ήταν μια ιδανική επιλογή vfm. οπότε πας στο next-best-thing, 2500k/3570k. O λόγος που στα ultimate-FSX builds βλέπουμε 2700Κ (και 2600/3770) είναι ότι επειδή είναι πιο cherry-picked κομμάτια ανεβαίνουν πιο ψηλά

VGA: Λόγω της κωδικοποίησης των textures σε .dds που χρησιμοποιεί το FSX, και το ότι αυτό είναι πατέντα της NVidia, η τελευταία είναι καλύτερη επιλογή. Με άλλα λόγια, εξαρχής το game είναι NVidia-optimized. Απαιτεί όμως και VRAM, οπότε θέλει κάρτες με 2GB RAM, και ας μην είναι τόσο γρήγορες. Μια GTX660 ας πούμε είναι υπεραρκετή. Δεν παίρνει κανένα κέρδος από SLI/CF

RAM: Όσο περισσότερη και όσο γρηγορότερη μνήμη τόσο καλύτερα

Δίσκος: Τουλάχιστον 7200, και να μην είναι στον ίδιο δίσκο με το λειτουργικό. Δεν μιλάει για SSD, αλλά φαντάζομαι εκεί θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Δεν παίρνει κανένα κέρδος από raid

Δημοσ.

Piggosa σωστά αυτά που λες τα έχω ξαναδιαβάσει, για να σου πω και μια προσωπική εμπειρία το fsx το έχω στον ssd και πάει σίφουνας.

Γενικότερα όμως δεν είναι μόνο το fsx για αυτό ρώτησα και εδώ. Το Arma 3 δεν έχει βγει ακόμα, απλός το λέω γιατί είναι ένα από τα σίγουρα παιχνίδια που θα παίζει και τα specs έχουν βγει στην φόρα για αυτό το έβαλα  

Δημοσ.

Βασικά τα σίγουρα παιχνίδια που θα παίζω θα είναι:  Battlefield 3, Arma 3, Planetside 2, Medal of Honor Warfighter, FSX και κτλ.Σίγουρα στο μέλλον Battlefield 4(που τα specs δεν τα ξέρει κανένας).Δλδ το pc θέλω να παίζει και μελλοντικά παιχνίδια όχι μόνο ότι έχει βγει μέχρι σήμερα.   

Δημοσ.

Βάλε πιο δυνατή κάρτα, η 660 δεν είναι αρκετή για BF3 Max Settings/AA

Το AA δεν είναι απαραίτητο για μικρές οθόνες (από ότι ξέρω)  

Και αυτή που έχω τώρα είναι πιο δυνατή ;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...