Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού σου λέει <<Δημιουργία συστήματος AMD>>, μην αναφέρεις ρε παιδί μου 3470 κτλ, γιατί παρασύρεται με τη καλή έννοια μεν, αλλά σίγουρα παρασύρεται και άνευ λόγου κατά τη ταπεινή μου γνώμη. ;)

Mόνος του έριξε τον 8320 στο τραπέζι βρε :) Αυτό που έγραψα είναι να μείνει στον 6300 ή να πάει στον 3470 αν ανεβάσει το μπάτζετ. Προφανώς ο φίλος θέλει amd λόγω κόστους ή επειδή δε φαντάζονταν ότι θα έπαιρνε καλύτερο επεξεργαστή στα ίδια χρήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα έχεις δίκιο περί budget και είμαι απόλυτα σύμφωνος. :D

Όμως πιστεύω ότι ούτε 8320 χρειάζεται (ο adtakhs τον παρέσυρε :P), ούτε 3470 κτλ.

Με τα 140€ του 6300 τα έχει όλα σε ικανοποιητικότατο βαθμό και στη καλύτερη δυνατή τιμή. Από αυτά που έγραψε ως τώρα, δε ζητάει κάτι εξεζητημένο ή/και extreme, δε θέλει ν' αλλάξει gpu και πάει λέγοντας. Άρα ποίος λόγος για ν' ανέβει 30+ € στο budget? ;)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ηρεμήστε !!! Έχω γράψει το σκοπό του upgrade απλά δεν εμφανίστηκε όλο το κείμενο. Το θέλω κυρίως για multitasking και λιγότερο για gaming ( παιχνίδια τύπου LoL και PES, όχι το τελευταίο Hitman ). Εγώ είπα για την 8320 ότι άμα είναι να έχω καλύτερη απόδοση με 30€ παραπάνω τότε χαλάλι.Αυτό είπα.

Δημοσ.

Φίλε μου υπάρχει το κουμπάκι ''Επεξεργασία''. Ποιος σου φταίει που τοοοοοση ώρα δεν έκανες edit το αρχικό σου Post??? :P

Οπότε δεν υπάρχει λόγος για 30€ παραπάνω.

Εγώ είπα για την 8320 ότι άμα είναι να έχω καλύτερη απόδοση με 30€ παραπάνω τότε χαλάλι.Αυτό είπα.

Όχι, άλλος το ανέφερε 1ος.....................................

Δημοσ.

Εντάξει παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.Θα τσεκάρω άλλη μία τις προτάσεις σας και θα αποφασίσω. Και συγγνώμη για την παρεξήγηση.

Δημοσ.

Έκανα 4 φορές επεξεργασία αλλά δεν άλλαξε κάτι δεν νομίζω να φταίω εγώ. Τέλος πάντων. Με την 6300 πιστεύεις θα είμαι καλλυμένος;

OK χιούμορ έκανα έτσι κι αλλιώς... :P

Με 6300 είσαι υπερυπερυπερκαλυμμένος... 

30€ θα σου φανούν σίγουρα χρησιμότατα αλλού. ;)

Καμία μα καμία παρεξήγησις!

Δημοσ.

ΔΛΔ με το multitasking καταλάβατε τι θέλει να κάνει και είναι ΥΠΕΡκαλυμένος κιόλας με τον 6300? :confused:  Μπράβο ρε παιδιά, να μου μάθετε κι εμένα να μαντεύω πίσω από τις λέξεις :)

Ενώ ας πούμε με τα ίδια χρήματα παίρνει τον 8120?

Κάποιοι με multitasking εννοούν να βλέπουν ταινία, να έχουν Word-Excel να τρέχει και 2-3 browsers ανοικτούς. Και στο τσακίρ κέφι κι ένα calculator. Και δεν μπορούν να φανταστούν ότι και με ένα i3-Phenom είναι καλυμμένοι και με το παραπάνω.

Από την άλλη κάποιοι άλλοι με Multitasking, εννοούν heavy-multi-threaded εφαρμογές. Όπου εκεί οι πολλοί πυρήνες μετράνε.

Για εμένα προσωπικά όλοι οι FX4xxx/FX6xxx είναι κακές αγορές όταν με ίδια-παραπλήσια χρήματα παίρνεις FX8xxx. Κανονικά από την στιγμή που οι 8xxx πωλούνται στα 140-170 ευρώ, οι 6xxx έπρεπε να είναι 100-120 και οι 4xxx κάτω από 100. Εκτός αν μιλάμε για HTPC ή κατεβαστήρι όπου θες να κάνεις κάποια οικονομία στην χρήση, αλλά εκεί δεν θα πας για FX...

Τώρα αντίστοιχα σε Intel είναι άλλη ιστορία, αλλά αφού ο TS μιλάει μόνο για AMD αυτά τα ολίγα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...