Προς το περιεχόμενο

LG BD550 Blueray player. Πρόβλημα.

alieus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας. Έχω το LG BD550 Blueray player και έβλεπα μέσω θύρας USB ταινίες από protable σκληρό, πάνω από 1 χρόνο. Ο λόγος είναι που η τηλεόρασή μου δεν υποστηρίζει ήχο DTS και με αυτό το  μηχάνημα μπορώ και έχω ήχο. Είναι λίγες μέρες, που εκεί που παίζει κολλάει τελείως. Δεν ανταποκρίνεται ούτε στις εντολές του τηλεκοντρόλ. Πρέπει να το βγάλω από την πρίζα για να ξαναξεκινήσει. Άλλαξα την σύνδεση από HDMI σε RCA και πάλι τα ίδια. Πριν πάω για άλλο (μάλλον είναι εκτός εγγύησης) καμμιά συμβουλή; Αν είναι θέμα επισκευής αξίζει τον κόπο ή καλύτερα αγορά καινούργιου;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλά.... εντάξει.... Το έλυσα το πρόβλημα. Πήγα και πήρα ένα άλλο και έκανα την δουλειά μου. Αυτό που με στεναχωρεί είναι μήπως υπήρχε κάποια λύση και δεν χρειαζόταν αγορά. Όμως γιορτινές μέρες.. μη μείνουμε από ταινίες. Καλή χρονιά και σας ευχαριστώ που στριμωχτήκατε να μου απαντήσετε. Αν με ξαναδείτε γράψτε μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπερβολές alieus. Γιορτάρες μέρες είχαμε, δεν είναι και όλοι stand-by για να λύνουν πιθανά προβλήματα.

Το bluray προφανώς είχε κάποια βλάβη και ήθελε τεχνικό. Τι να σου πεί δηλαδή κάποιος σ' ένα forum;

Καλορίζικο το νέο απόκτημα και καλές θεάσεις.

Επεξ/σία από kostas_dr

Με usb firmware update ισως και να λυνόταν εντελώς δωρεάν..

Το φόρουμ δεν ειναι το support help desk κάποιας εταιρίας. Ουτε κάποιος μας κόβει μισθό εδώ να απαντάμε.. Άλλωστε σε περίοδο εορτών ειναι λογικό να μην υπάρχει κίνηση εδώ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...