Eternity Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Exo sto site mou ena forum kai 8elw na bazw 8emata apo to phorum (phpBB) mia sigkekrimenhs katigorias na emfanizontai sthn arxikh mou selida. Pws prepei na to orisw gia tin database? kai ti metablites prepei na balw 3erei kana palikari? -)
nickg78 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Αν ξέρεις από PHP και MySQL θα κάνεις το εξής: 1. Θα φτιάξεις ένα sub-forum που θα είναι μόνο για τις ειδήσεις και θα μπορείς να δημοσιεύεις θέματα μόνο εσύ ή άτομα που εμπιστεύεσαι (moderators π.χ.) 2. Στην κεντρική σελίδα θα βάλεις ένα sql query που θα τραβάει τους τίτλους των 10 (ή όσων θέλεις) νεότερων topics από το forum των ειδήσεων, την ώρα δημοσίευσης, τα topic views αλλά και τους πρώτους 800 (ή όσους θέλεις) χαρακτήρες του κειμένου. Έτσι το έκανα εγώ στο site μου (full "χειροποίητο" script by me, γιατί τα ετοιματζίδικα δεν μου άρεσαν) και λειτουργεί άψογα. Αν θέλεις βοήθεια πες μου
Eternity Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 To problhma einai oti egw den 3ero apo php, kai auto ekanes k esy 8elw na kanw k egw alla psiloxa8hka me ta files to bb :/
aetos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 nickg78 den mas stelnis ton kodika etimo? giati kai ego thelo kati analogo. An ine efkolo.
valotas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Katevase to phpbb Fetch Posts apo ta mods tou phpbb.com . Exei kai ena arxeio php pou sou deixnei pws leitourgei to scriptaki. Katevase to kai des to!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.