Προς το περιεχόμενο

Μηχάνημα για εγγραφή τηλεοπτικών εκπομπών από MPEG4 σήμα!;

kistos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Πριν από δύο μήνες αγόρασα ένα LG DVD-R φέτα για να γράφω εκπομπές από την τηλεόραση μου. Πλέον, με το σήμα της DIGEA, έχουν χαθεί όλα τα αναλογικά κανάλια (μένω στη Θεσσαλονίκη) και μου έμεινε στα χέρια το μηχάνημα!

Μίλησα με έναν τεχνικό και μου είπε πως δεν μπορώ να "κουμπώσω" πάνω του κάποιο αποκωδικοποιητή ώστε να μπορέσω να βρω τα MPEG4 κανάλια και να τα γράψω.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια φθηνή λύση στο πρόβλημα μου, πέρα από BlueRay-R που ξεφεύγει και σκληρό δίσκο που δεν μπορώ να προγραμματίσω τις εγγραφές στην τηλεόραση. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αγορασε εναν αποκωδικοποιητη με δυνατοτητα εγγραφης και καθαρισες.Αυτος θα γραφει σε στικακι ή σκληρο δισκο που θα του βαλεις στην υποδοχη usb. Με ενα  40αρι καθαρισες και θα ειναι και hd για μελλοντικα καναλια.

Βεβαια δεν θα εχει δυνατοτητες editing οπως το lg αλλα το κανεις πανευκολα στον υπολογιστη αυτο μιας και τα αρχεια που γραφει διαβαζονται απο καθε υπολογιστη.

Ο πωλητης που σου πουλησε dvd-recorder με αναλογικο δεκτη δυο μηνες πριν το περασμα στις ψηφιακες συχνοτητες ειναι μεγαλος αλητης και εσυ δυστυχως μαλλον ασχετος με το αντικειμενο (μην παρεξηγηθεις).

Επίσης αν θέλεις σόνη και καλά να γράφεις στο dvd του κοτσάρεις ένα αποκωδικοποιητή αν έχει (που λογικά θα έχει) ήτε scart in ή hdmi in το dvd θα μπορεί να γράφει ΜΟΝΟ όμως το κανάλι που θα παίζει ο αποκωδικοποιητής. Και για το programming μπορείς να το ρυθμίζεις από τον αποκωδικοποιητή να αλλάζει κανάλι τις συγκεκριμένες ώρες

το scart εχει βεβαια περιορισμενη αναλυση,hdmi in δεν εχει κανενα (δυστυχως). Αλλα και παλι θα μπλεκει με ενα σωρο συσκευες.Δυστυχως η αληθεια ειναι σκληρη,θα το κρατησει μονο σαν dvd player μεχρι να χαλασει και να το πεταξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...