giorgos1966 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Χρονια πολλα παιδια.Θελω να αγορασω το Sony Playstation 3 Slim 320GB Black(λογω τιμης καλυτερης) απο το Αmazon,αλλα δεν ξερω πως γινετε...Υπαρχει κατι σε ελληνικα;Η πως γινετε απο εκει η αγορα;
mtzs Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 απλα θελει πιστωτικη η prepaid να βαλεις στο λογαριασμο που θα φτιαξεις με το email σου κοιτα ομως και αυτο εδω http://www.insomnia.gr/topic/469922-sony-playstation-3-slim-12gb-£11999-amazoncouk/
giorgos1966 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 απλα θελει πιστωτικη η prepaid να βαλεις στο λογαριασμο που θα φτιαξεις με το email σου κοιτα ομως και αυτο εδω http://www.insomnia.gr/topic/469922-sony-playstation-3-slim-12gb-£11999-amazoncouk/ Σε ευχαριστω φιλε.Τελικα βρηκα ενα μεταχειρισμενο slim 350GB(μαλλον).Το εχει αγορασμενο εδω κ 10 περιπου μηνες.Δινει δυο χειριστηρια,κ 10 παιχνιδια.Ολα αυτα 150 ευρω.Το καλο ειναι οτι ειναι εδω στο νησι κ αυριο θα παω να το δω και εαν ειναι οκ θα το παρω.Αληθεια τι να κοιταξω εαν δουλευει κ καλα;Μηπως εσυ η καποιο παιδι αλλο ξερει τι να δω;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Σε ευχαριστω φιλε.Τελικα βρηκα ενα μεταχειρισμενο slim 350GB(μαλλον).Το εχει αγορασμενο εδω κ 10 περιπου μηνες.Δινει δυο χειριστηρια,κ 10 παιχνιδια.Ολα αυτα 150 ευρω.Το καλο ειναι οτι ειναι εδω στο νησι κ αυριο θα παω να το δω και εαν ειναι οκ θα το παρω.Αληθεια τι να κοιταξω εαν δουλευει κ καλα;Μηπως εσυ η καποιο παιδι αλλο ξερει τι να δω; Εγώ ξέρω. Έχω αρκετή εμπειρία και πρέπει να σιγουρευτείς οτι: 1)Τα δισκάκια τα διαβάζει και είναι γενικά σε καλή καττάσταση 2)Γρατζουνιές, φτυσίματα κτλ πάνω στην κονσόλα ΟΧΙ 3)Τα παιχνίδια είναι σε άριστη κατάσταση 4)Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Ο,τι άλλο θες, στείλε μου PM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα