Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Διαβάζω από εδώ και από εκεί για το τροφοδοτικό και λένε πολλοί πως είναι της συνομοταξίας 

DEER/ALLIED TECH/ L&C .......... αλλά πως είναι 80plus τότε ? :shifty:  :shifty:  :shifty:

Δημοσ.

τωρα τι κανω πια να αγορασω?

και μετα θα ηθελα να παμε στο θεμα πιο σκληρο δισκο να αγορασω 2ΤΒ καλα ειναι :P

Δημοσ.

σε αυτό το κουτί θα χωρέσει η 7970? μην τρελαθούμε.. εγώ που είχα πάρει την 7850 ισα ισα χώρεσε που είναι 24 εκατοστά και έχω midi tower για να βάλεις 7970 θες full tower γιατί η 7970 είναι 29 με 30 εκατοστά

Δημοσ.

Τι παιχνίδια παίζεις ?

Είναι λίγο επίφοβο το τροφοδοτικό σου γιατί πολλές φορές αυτά τα τροφοδοτικά δηλώνουν 850watt και βγάζουν 400watt....

Εχεις δυο επιλογές !

1) Ρισκάρεις και παίρνεις την 7970

2) Δεν ρισκάρεις και παίρνεις την 7950 και το Lepa 650watt για τροφοδοτικό ! 

Η επιλογή είναι δική σου ! :-)

σε αυτό το κουτί θα χωρέσει η 7970? μην τρελαθούμε.. εγώ που είχα πάρει την 7850 ισα ισα χώρεσε που είναι 24 εκατοστά και έχω midi tower για να βάλεις 7970 θες full tower γιατί η 7970 είναι 29 με 30 εκατοστά

Αν δεις από το τέρμα της μητρικής έχει άλλα 5 εκατοστά χώρο προς τα δεξιά ! Άρα πρέπει να χωράει !

Δημοσ.

ρε παιδιά αν χριαστει να αγοράσω αλλο tower αγοράζω αν χριαστει αλλο τροφοδοτικο αγοραζω απλα ειμαι ασχετος εσεις πειτε μου σιγουρα μην κανω μ***κια και το χαλασο

47 εκ ειναι το tower ολο νομίζω χωραει

Δημοσ.

Τροφοδοτικό μην αγοράσεις άλλο ! 

Αν δεις την παρακάτω κατάσταση το SOLYTECH πιστοποιείται και από την POWER COLOR !

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:4XtiyvlscO4J:www.realhardtechx.com/index_archivos/Page5472.htm+soly+tech+psu+850watt&cd=3&hl=el&ct=clnk&gl=gr

Είναι το ίδιο με το POWERCOLOR PX-850 WATT 80PLUS 

http://www.powercolor.com/global/products_power_features.asp?id=11#Specification

PSU_PX_16.jpg

Αρα είσαι κομπλέ ! 

Δημοσ.

ρε παιδιά αν χριαστει να αγοράσω αλλο tower αγοράζω αν χριαστει αλλο τροφοδοτικο αγοραζω απλα ειμαι ασχετος εσεις πειτε μου σιγουρα μην κανω μ***κια και το χαλασο

Λεφτα υπαρχουν ε?   :-D

Δημοσ.

Για το κουτί , πάρε μια μεζούρα και μέτρα από την άκρη του κουτιού στο πίσω μέρος μέχρι το σασί που κουμπώνουν οι σκληροί δίσκοι πόση απόσταση έχεις !

Δημοσ.

είχα τα γενέθλια μου στης 16... σήμερα την γιορτή μου και είναι και Χριστούγεννα τι περιμένεις φιλέ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...