polaki Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 telika leitourgei tora otan kaneis boot apo disketa?? Ego exo mono wireless mouse tis logitech (afto me to koubi gia to back sto plai) kai to anagnorizei kanonika..
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 telika leitourgei tora otan kaneis boot apo disketa?? Ego exo mono wireless mouse tis logitech (afto me to koubi gia to back sto plai) kai to anagnorizei kanonika.. Ναι φιλε μου στο σετ αυτο λειτουργουν αψογα και τα δυο...
SoTiRiS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 sou eixa pei gianni mou oti i logitech sta keyboard,mouse einai tromeri.xrisimopoio asirmato mouse apo tote pou exei bgalei kai eimai apolita ikanopoiimenos,exo kai ego to idio me to polaki...kai eimai sta prothira agoras tou set pou peiran ta paidia.
Edgar Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 paidia einai poli kali fasi to mouse to keyboard den to exo sinithisei akoma (kserete me autin tin kainourgia "ergonomia" pou exoun ta pliktra) alla pou tha mou paei... to mouse mou fenetai poli euaisthito kai san na glistraei poli pio eukola pano sto trapezi apo to palio optical tis ms pou eixa (to explorer)...
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 sou eixa pei gianni mou oti i logitech sta keyboard,mouse einai tromeri.xrisimopoio asirmato mouse apo tote pou exei bgalei kai eimai apolita ikanopoiimenos,exo kai ego to idio me to polaki...kai eimai sta prothira agoras tou set pou peiran ta paidia. Για αυτο κι εγω Σωτηρη μου εριξα μια "μουτζα" στην MS που κακα τα ψεματα της ειχα μια αδυναμια.... :idea: :idea:
LordArthas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 To MX700 ειναι πραγματικα ενα παρα-παρα πολυ καλο mouse. Πριν απο αυτο ειχα το MS Optical intellimouse Explorer για 2 χρονια, κι αυτο οπτικο και cordless. Δεν ηταν ασχημο, αλλα το ΜΧ700 ειναι εντελως αλλο πραγμα. Πραγματικα δεν εχει διαφορα απο ενα παλιο Logitech με καλωδιο οπτικο που ειχα. Το συστηνω ανεπιφυλακτα σε οποιον σκεφτεται να αγορασει mouse. Θα κανω και μια αλλη παρατηρηση: Οποιος χρησιμοποιησει cordless δεν επιστρεφει σε καλωδιο...
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Παντως παιδια το πληκτρολογιο απο το Logitech Cordless Desktop Deluxe Οptical ειναι καλιτερο, οσο και να φαινεται παραξενο, απο αυτο του Cordless Desktop Optical που πηρα τη δευτερη φορα.Μιλαω σε σχεση με τα πληκτρα.Πιο μαλακα και πιο καλη αισθηση.
georgeadams Δημοσ. 19 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2003 hahahaego to pira 130 europoula apo cosmodata an thimamai kala kai to pontiki einai to MX700 me tis epanafortizomenes mpataries Τελικά τα κατάφερα! Ήθελε ο αδερφός μου πληκτρολόγιο με ενσωματωμένο USB Hub και του έδωσα το δικό μου (Microsoft Internet Keyboard Pro) και πήρα για μένα το Logitech Cordless Desktop MX χεχεχε! 8) 8) Είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Η αίσθηση των πλήκτρων είναι κλάσεις ανώτερη απο το παλιό μου Microsoft. Το ποντίκι είναι λίγο καλύτερο από το Logitech Cordless Mouseman Optical που είχα πριν και έχει και 4 πλήκτρα παραπάνω. Το σετ το πήρα 125 ευρώ από την Cosmodata. Και το Microsoft που έχω' date=' έχει ένα καλώδιο με USB και PS/2 connector, αλλά έχω συνδέσει μόνο το ένα USB και λειτουργούν και τα δύο (πληκτρολόγιο και ποντίκι) μία χαρά. Μήπως εκεί είναι το λάθος;Για δοκίμασε να βάλεις μόνο το USB και δες αν λειτουργούν και τα δύο στα Windows. Εκτός και αν η Logitech έχει βάλει δύο καλώδια να βγαίνουν από το δέκτη, που το θεωρώ μεγάλη βλακία.[/quote'] Τελικά τα καλώδια του Logitech είναι πολύ καλά μελετημένα: Έχει ένα PS/2 για το ποντίκι και ένα USB για πληκτρολόγιο ΚΑΙ ποντίκι (με αντάπτορα για PS/2 για πληκτρολόγιο μόνο). Αν συνδέσεις ΜΟΝΟ το USB, δουλεύει ΚΑΙ το πληκτρολόγιο ΚΑΙ το ποντίκι, ενώ σε περίπτωση που δεν έχεις USB ελεύθερο, χρησιμοποιείς τα 2 PS/2. Από τον RF Receiver/βάση φόρτισης του ποντικιού φεύγει ΜΟΝΟ ένα καλώδιο, το οποίο στο τέλος του διακλαδώνεται στα άλλα (PS/2, USB ΚΑΙ καλώδιο τροφοδοσίας με μετασχηματιστή για το φορτιστή).
Nfountou Δημοσ. 19 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2003 file giannh exw ena asirmato setaki ths logitech apo to 98 kai douleuei mia xara se dos. Kai ghosties exw kanei xwris provlhma kai start up disk win98. Gia dokimase na sundeseis kai to mouse sto ps2...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.