Προς το περιεχόμενο

Ασυρματα πληκτρολογια και ποντικι και...να το προβλημα

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

georgeadams, δεν το έπιασες.

Με ένα καλώδιο έχεις και τις δύο συσκευές. Αν θες υπάρχει και adapter για PS/2...

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ni gianni auto exo

alla exei ta idia kalodia apo piso

ena usb (to opoio pernei kai ton metasximatisti epano!) kai exei antaptoraki gia ps2 (to opoio einai gia to pontiki)

kai ena ps2 pou enia gia to keyboard

kai ta exo kai ta 2 sto ps2 an thimamai kala :)

ok, den exoun kai treli diafora

min nomizeis...

to diko mou pontiki mallon exei liga pliktra parapano kai exei mia basi gia na fortizoun oi mpataries kai to keyboard exei kati pliktra parapano

Δημοσ.

edgar τώρα ζηλεύω! Έχεις το νέο set με το ποντίκι MX700 που έχει επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και... άπειρα κουμπάκια! Πόσο πήγε το μαλί? ;) ;)

Δημοσ.

Τελικα πηγα και το αλλαξα κι εγω και πηρα κι εγω σαν του Edgar!!!!! :D :D :D Επαναφορτιζομενες μπαταριες τι εννοεις??? 4 κανονικες αλκαλικες ειχε μεσα... :?: :?:

140 Ευροπουλακια!!!! :D :D :D

Δημοσ.
Τελικα πηγα και το αλλαξα κι εγω και πηρα κι εγω σαν του Edgar!!!!! :D :D :D Επαναφορτιζομενες μπαταριες τι εννοεις??? 4 κανονικες αλκαλικες ειχε μεσα... :?: :?:

Το ποντίκι που περιέχει το σετ είναι το Logitech Cordless MX700 ή το Logitech Mouseman Optical?

Αν είναι το MX700, τότε οι 2 από τις 4 μπαταρίες (αυτές για το ποντίκι) πρέπει να είναι επεναφορτιζόμενες και ο Receiver του σετ να είναι ταυτόχρονα και βάση φόρτισης του ποντικιού.

Το σετ αυτό ονομάζεται Logitech Cordless Desctop MX

Δημοσ.

Το ποντίκι που περιέχει το σετ είναι το Logitech Cordless MX700 ή το Logitech Mouseman Optical?

Αν είναι το MX700' date=' τότε οι 2 από τις 4 μπαταρίες (αυτές για το ποντίκι) πρέπει να είναι επεναφορτιζόμενες και ο Receiver του σετ να είναι ταυτόχρονα και βάση φόρτισης του ποντικιού.

Το σετ αυτό ονομάζεται Logitech Cordless Desctop MX[/quote']

Οχι ειναι το Logitech Cordless Desctop Optical αλλα ειναι πολυ καλο και οπτικα το ιδιο!!! :D :D

Δημοσ.

Τελικα ποσο κραταμε οι μπαταριες στα σετ αυτα ?? Μπορουμε να βαλουμε επαναφορτιζομενες οπου θελουμε??? Αυτες κρατανε λιγοτερο απο τις συμβατικες αλκαλικες???Ευχαριστω. :D :D :D

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιάννη, πήγαινε στον Γερμανό και ζήτα 4 ζευγάρια επαναφορτιζόμενες 1850άρες μπαταρίες ΑΑ + φορτιστή και θα κρατάνε περίπου 10-14 μέρες σε χρήση παιχνιδιών-γραφείου.

Σου προτείνω να πάρεις 4 ζευγάρια (2 για ποντίκι και 2 για πληκτρολόγιο) ώστε να έχεις backup την στιγμή που θα ξεφορτιστούν οι πρώτες. Και πίστεψέ με, όπως κάθε φορτιζόμενη μπαταρία, ξεφορτίζουν απότομα και την χειρότερη στιγμή. 8)

Τέλος, μπορεί να είναι αρκετά τα χρήματα για αγορά, αλλά θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο 100% μέσα στις πρώτες 4-5 αλλαγές.

Δημοσ.
Γιάννη' date=' πήγαινε στον Γερμανό και ζήτα 4 ζευγάρια επαναφορτιζόμενες 1850άρες μπαταρίες ΑΑ + φορτιστή και θα κρατάνε περίπου 10-14 μέρες σε χρήση παιχνιδιών-γραφείου.

Σου προτείνω να πάρεις 4 ζευγάρια (2 για ποντίκι και 2 για πληκτρολόγιο) ώστε να έχεις backup την στιγμή που θα ξεφορτιστούν οι πρώτες. Και πίστεψέ με, όπως κάθε φορτιζόμενη μπαταρία, ξεφορτίζουν απότομα και την χειρότερη στιγμή. 8)

Τέλος, μπορεί να είναι αρκετά τα χρήματα για αγορά, αλλά θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο 100% μέσα στις πρώτες 4-5 αλλαγές.[/quote']

Ευχαριστω φιλε μου.Εχω ηδη δυο φορτιστες και καμμια 6-7 ζευγαρια μπαταριες τετοιες απο την ψηφιακη μηχσανη και το Game Boy του γιου μου.Δεν ηξερα ομω αν κανουν για το Logitec. :D :D :D

Δημοσ.

hahaha

ego to pira 130 europoula apo cosmodata an thimamai kala

kai to pontiki einai to MX700 me tis epanafortizomenes mpataries

ziliaaaa ziliaaa :P :p :P

esi gianni apo pou to pires?

A kai posa koumpakia exei to pontiki sou?

ektos apo ta 2 basika kai tin rodela, emena exei alla 5!

2 sto plai kai tria konta stin rodela. ekt ton opoion 3 ta 2 kanoun scroll pano kai kato kai to 3o to asxeto to kaneis oti thes (to ebala na anoigei ton windows explorer)

telika gianni paizei to keyboard auto?

Δημοσ.
hahaha

ego to pira 130 europoula apo cosmodata an thimamai kala

kai to pontiki einai to MX700 me tis epanafortizomenes mpataries

ziliaaaa ziliaaa :P :p :P

esi gianni apo pou to pires?

A kai posa koumpakia exei to pontiki sou?

ektos apo ta 2 basika kai tin rodela' date=' emena exei alla 5!

2 sto plai kai tria konta stin rodela. ekt ton opoion 3 ta 2 kanoun scroll pano kai kato kai to 3o to asxeto to kaneis oti thes (to ebala na anoigei ton windows explorer)

telika gianni paizei to keyboard auto?[/quote']

Τωρα τι να πω...Εγω το πηρα 140 ευρω απο oneway και εκτος τα βασικα εχει μονο ενα κουμπακι ακομα...Δουλευει ενταξει παντως!!!!Και σε dos...

Τελικα cosmotada...Ειχα παρει πριν 3 μηνες την οθονη μου απο εκει tft EIZO 17αρα 950 ευρω ενω αλλου ειχε τοσο +ΦΠΑ 18%. :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...