ChrisAce Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Kάτω απο το nick του Astakou mod του φόρουμ Divx, υπάρχει η ένδειξη "Warnings : 1" Τί σιμαίνει αυτό? :roll:
Petrosgr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Akrivos ayto pou leei. Kitrini karta kai meta Kokkini(BAN)
trustfm Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 ekana thn blakeia kai pathsa to mple koutaki panw dexia se ena topik kai meta diapistwsa oti ekane warning sto mod gia to topik ... De to h3era kai thn pathsa . Mallon kati tetio 8a htan kai malista stelnei kai stous 6 mods patwntas apla to mple koumpi. De se rwtaei kan ! grrrrrrr
Petrosgr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 A ego nomisa oti patises to kitrino Mallon tha dokimaso to kokkino
ChrisAce Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 @ Petrosgr Ελπίζω και εύχομαι να μήν είναι αυτό. @ trustfm Ελπίζω και εύχομαι να είναι αυτό. Eίχαμε ήδη μια απώλεια με την φυγή σου απο mod. Μην έχουμε και άλλη.
adams Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Για να μην αγχωνεστε τζαμπα....εγω εστειλα την προειδοποιηση στον astako γιατι τον βαρεθηκα και θελω να μεινω μονος :roll: mod Tελικα βλεπω ομως να με διωχνει εμενα ο hal :wink:
Cristina Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Κάποιος να μου εξηγήσει... Μην τα πατήσω κι εγώ... έτοιμη ήμουν δηλαδή, για να δω τι αντιδράσεις θα έχουν και τελευταία στιγμή θυμήθικα που μου έλεγε η μαμα μου να μην παίζω με πράγματα που δεν ξέρω τι κάνουν...
Cristina Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δεν περιμένω να σχολιασεις... Αλλά και δεν το κάνεις; Πάντως, πριν από λίγο πάτησα το Notify και είπε πως το έστειλε σε 6 moderators... Ποιούς 6; Στο section της μουσικής το έκανα. Λογικά δεν θα έπρεπε να πάρω ΚΑΙ εγώ ειδοποιήση;
ChrisAce Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 O.k. To Warning στον Αστακό σβήστηκε. Θα ισχύει φαίνεται μέχρι να μπεί online και να δεί το μύνημα για το οποίο ειδοποιήθηκε.
trustfm Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 twra to mple koumpi egine LAMPA panw de3ia alla kai pali mono na to pathseis na steileis se 6 atoma xwris eidopoihsh einai ligo koufo ... Eprepe na exei confirmation ....
Cristina Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Εμένα όταν το πάτησα, έβγαλε confirmation. Σε ποιους όμως στέλνει;
ChrisAce Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Εγώ ακόμα μπλέ τετράγωνο κουμπί το βλέπω. Μήπως ειδοποιούντε 6 άτομα επειδή αυτά τα 6 άτομα, μπορούν να επέμβουν σε όλα τα φόρουμ?. @ Cristina μπορεί να στέλνει ειδοποίηση σε άλλους mod. Αν εξαιρέσεις εσένα που λές ότι δεν παίρνεις ειδοποίηση, βγάλε και τον Sean λογικά που είναι φαντάρος, πόσοι έχουν μείνει? :wink:
trustfm Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 egw xtes otan to pathsa den ebgale conformation ... kai twra den einai mple alla mia lampa ... boh de 3erw pantws de to 3anapataw :PPPPPPPPPP
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.