nick_mantas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Γεια σας και καλές γιορτές ! Συγγνώμη για τον τίτλο που είναι απροσδιόριστος , αλλά τώρα ας μπω στο θέμα μου .Θέλω να φτιάξω ένα flash ή ένα asp μέσο του visual studio που θα έχει κάποιες επιλογές , και θέλω σε κάποια άρθρα να μπορεί ο χρήστης να βάζει το συγκεκριμένο bbcode και όταν κάνει save το άρθρο αυτό να αποθηκεύεται σε στυλ εικόνας και για τον κάθε χρήστη αυτό να είναι διαφορετικό . Απλά δεν έχω ακόμα τόσες γνώσεις . Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα το εκτιμούσα ! Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Μην διστάσετε να σχολιάσετε από κάτω οποιαδήποτε πληροφορία ή να με ρωτήσετε περισσότερα και συγκεκριμένα πράγματα . Θα ήμουν ευγνώμων για την βοήθεια σας !Υ.Γ.: Δεν με ενδιαφέρει τόσο αν θα είναι bbcode ή κάτι άλλο . Y.Γ.2: Το site θα φτιαχτεί με joomla .Y.Γ.3: Δεν με ενδιαφέρει αν τελικά θα είναι flash ή εφαρμογή με VS αρκεί ο κάθε χρήστης να μπορεί να το αποθηκεύσει .π.χ.: Έχω ένα κώδικα που επιτρέπει στον χρήστη να ζωγραφίζει online στην ιστοσελίδα μου , θα ήθελα αυτό να μπορεί να το κάνει save και να το δημοσιεύει μέσα σε ένα άρθρο του ! Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2012 από nick_mantas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα