L-Griever Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Χρόνια πολλά και καλές γιορτές! Οκ η ερώτησή μου είναι... Πρόσφατα έχω αγοράσει μια μητρική πλακέτα που είναι της Gigabyte Z77X-UD5Η Σε αυτήν την πλακέτα έχει περασμένη κάρτα γραφικών που είναι της Intel Z77 Express (HD Gaming). Λοιπόν αυτή η συγκεκριμένη κάρτα μπορεί να παίξει παιχνίδια; Αν όχι τότε θα βάλω προς το παρόν την Gigabyte NVIDIA GTX 260 896MB.. Tι λέτε; Help! Greetings...
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Η κάρτα γραφικών δεν είναι στην μητρική είναι στον επεξεργαστή στην μητρική είναι μόνο η υποστήριξη της.. η καλύτερη που μπορείς να έχεις σήμερα είναι η HD 4000 η οποία μπορεί να παίξει κάποια παιχνίδια σε κάθε περίπτωση αν έχεις την δυνατότητα της nVidia θα είσαι πολύ πιο άνετος..
L-Griever Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Η κάρτα γραφικών δεν είναι στην μητρική είναι στον επεξεργαστή στην μητρική είναι μόνο η υποστήριξη της.. η καλύτερη που μπορείς να έχεις σήμερα είναι η HD 4000 η οποία μπορεί να παίξει κάποια παιχνίδια σε κάθε περίπτωση αν έχεις την δυνατότητα της nVidia θα είσαι πολύ πιο άνετος.. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Οπότε την ίδια κάρτα γραφικών θα βάλω!Την Gigabyte GTX260 896MB NVIDIA!
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Ναι θα είναι σημαντικά καλύτερα τα γραφικά σου με την 260 απ'οτι με την HD 4000
L-Griever Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Ναι θα είναι σημαντικά καλύτερα τα γραφικά σου με την 260 απ'οτι με την HD 4000 Τέλεια αν και αναρωτιόμουν αν αξίζει να αγοράσω άλλη νεότερη κάρτα γραφικών αλλά το παιδί από το πλαίσιο μου είπε ότι δεν χρειάζεται γιατί αυτήν που έχω είναι από τις καλύτερες κάρτες γραφικών που έχουν κυκλοφορήσει.
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Ανάλογα τα παιχνίδια που θέλεις να παίξεις και σε τι ανάλυση και details..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα