Προς το περιεχόμενο

2x120mm vs 200mm

gamer hd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά Χριστούγεννα παιδιά , θα χρειαστώ  ξανά τη βοήθεια σας για ένα ακόμα μικρο θεματακι . Αν ηταν να επιλέξετε για μπροστινό fan θα επιλέγατε ένα coolermaster megaflow 200  η δυο noctua nf p12  ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατα την γνωμη μου προτιμησε τους Νoctua NF-P12.

http://www.youtube.com/watch?v=1vrcVb6EhJQ

Για πιο υψηλο airflow με χαμηλο σχετικα θορυβο, προτιμησε 2 x Arctic F12 (αν η μητρικη εχει 3-pin fan connector) ή 2 x Arctic F12 PWM (αν εχει PWM connector).

Εκτος απο τους Arctic μπορεις να δεις τους Xigmatec XLF-F1253 ή XLF-F1254 ή XLF-F1256 (αναλογα το χρωμα που θες).

Επισης για ακομη πιο υψηλο airflow μπορεις να δεις τους CooleMaster Blade Master 120 ή CoolerMaster Excalibur. Ειναι βεβαια πιο θορυβωδεις στις υψηλες στροφες.

Ο CoolerMaster Mega Flow 200 (οποιον διαλεξεις, με LED ή οχι) εχει λιγες ωρες λειτουργιας.

Σιγουρα ενας ανεμιστηρας 200ρης θα ακουγεται λιγοτερο απο 2 x 12ρηδες, αλλα και αυτο εξαρταται απο τους ανεμιστηρες που θα παρεις.

Μεγαλύτερη ροη αέρα με καλύτερη πίεση και 2 κέντρα οι 2x120 αλλά και ο 200αρης άλλη αίσθηση.. εγω προτίμησα την δεύτερη επιλογή σε αντίστοιχη περίπτωση.. εξάλλου μπροστινοί είναι..

ευχαριστώ παιδιά , και εγώ λέω να πάω με noctua τελικά το χρώμα τους επειδή αγόρασα τη nh d14 είναι αρκετά εντυπωσιακό . Mια ακόμα ερώτηση αν βάλω εσωτερικό φωτισμό μπορεί να επηρεαστούν τα καλώδια άμα είναι κοντά το φως? . Όσο για τους coolermaster excalibur και blade νομίζω είναι μακράν πιο πίσω από τους  noctua άσε που φοβάμαι  μη φύγει το φαν έτσι που τούς έχουν κάνει  :-D

ε κοίτα οι noctua  4 ευρώ έχουν διαφορά με τους cm . Αν δεν είναι κόπος  γίνεται να μου πεις κανα σιτε που έχει φώτα για το εσωτερικό του κουτιού γιατί μέχρι στιγμής δεν εχω βρει κανενα .

επειδή είχα δοκιμάσει αυτά έξω από το κουτι , το ένα έπεσε , κολανε με ένα περίεργο και άσχημο τρόπο.

http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/2141/Phobya-Digital-Thermometer-Blue , αξιζει ή μπα ?

Θα άξιζε απο την στιγμή που θα είχε 2-3 σενσορες να τους στηρίξεις σε σημεία κ να ξερεις τις θερμοκρασίες τους.. π.χ south bridge ,ψήκτρα κλπ.. αλλιώς άχρηστη πληροφορία..

δεν βρήκα κατι ιδιαιτερο τελικα , ολα εχουν απαισια στηριγματα 

θα ακουστει τρελο αν παρω ενα megaflow και βγαλω το φαν και το κεντρο γενικοτερα και κρατησω τα φωτα μονο και μετα βαλω τα δυο noctua τι λεσ θα πετιχει?

Οι μεγάλοι bitfenix έχουν ανταπτορα που ενώνεις ΜΟΝΟ τα φωτάκια τους στην μητρική στην θέση HD Led οπότε αναβοσβήνουν σύμφωνα με τα read του δίσκου .. οπότε πάρε έναν 200αρι και άστα τα υπόλοιπα όπως είπα και πιο πάνω οι μπροστινοί δεν έχουν τόσο μεγάλη συμμετοχή στην ψύξη,και σίγουρα ένας 200ρης είναι ικανοποιητικός..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...