Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα εκανα φορμαρισμα το pc μου και πολλες φορες οταν ειμαι στο ιντερνετ μου βγαζει οτι το skype δεν ανταποκρινεται η κατι τετοιο. Χρησιμοποιω το chrome  για το ιντερνετ. Ειναι εικονικη μνημη που τελειωνει; Πριν το κανω φορματ δν ειχα τετοιο θεμα πλην περιπτωσεων που πραγματι χρησιμοποιουσα στο επακρο το pc..

Δημοσ.

Καλημέρα, καλές γιορτές.

Αν έχεις windows vista η μεταγενέστερα καλύτερα να έχεις πάνω από 1 GB RAM.Δες και από το task manager πόση μνήμη χρησιμοποιεί το pc.

• Moderators
Δημοσ.

Πως εβγαλες το συμπερασμα οτι εχει σχεση με την εικονικη μνημη?

Με τα 4 gb ram και -υποθετω- με τις default ρυθμισεις των Windows, το βρισκω αρκετα δυσκολο να εχει προβλημα με εικονικη μνημη.

Εχεις πειραξει κατι σε σχεση με την εικονικη μνημη?

• Moderators
Δημοσ.

οχι αλλα ο λογος που κολλαει να ανοιξει μια σελιδα τι αλλο μπορει να ειναι; κυριως στα βιντεο youtube.

Σιγουρα η εικονικη μνημη -ειδικα οταν δεν σου εχουν βγαλει τα Windows καποιο μηνυμα  γι αυτην- ειναι στον πατο της λιστας των υποπτων.

Κανε ενα κοπο να απαντησεις στην προηγουμενη ερωτηση μου. Εχεις πειραξει κατι σχετικο με αυτη?

Σε αλλο browser η συμπεριφορα παραμενει ιδια?

Θεωρω δεδομενο πως δεν κατεβαζεις παραλληλα κατι και γενικα δεν καταναλωνεται το bandwidth απο αλλο application/pc στο δικτυο, σωστα?

• Like 2
Δημοσ.

Σιγουρα η εικονικη μνημη -ειδικα οταν δεν σου εχουν βγαλει τα Windows καποιο μηνυμα  γι αυτην- ειναι στον πατο της λιστας των υποπτων.

Κανε ενα κοπο να απαντησεις στην προηγουμενη ερωτηση μου. Εχεις πειραξει κατι σχετικο με αυτη?

Σε αλλο browser η συμπεριφορα παραμενει ιδια?

Θεωρω δεδομενο πως δεν κατεβαζεις παραλληλα κατι και γενικα δεν καταναλωνεται το bandwidth απο αλλο application/pc στο δικτυο, σωστα?

ειχα πειραξει πριν κανω το φορμαρισμα την εικονικη μνημη και θεωρω οτι εκανα βλακεια. Γι αυτο το μυαλο μου πηγε πρωτα σε αυτην. Τωρα μετα απο καποιες ενημερωσεις ειναι πολυ καλυτερα και με κλεισμενο skype και msn!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...