Προς το περιεχόμενο

Dealextreme 100$=50$ christmas offer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια σημερα μου ηρθε θεσσαλια μενω.χθες εγραψε gratha σημερα ηρθε.

RA407428554CN  2013  Collection  52803200  GR  20130108 1154  

RA407428554CN  2013  Opening  51003100  GR  20130110 0848  

RA407428554CN  2013  Dispatching  51003100  GR  20130110 1420  

RA407428554CN  2013  Departure from outward office of exchange  10010200  GR  20130113 1123  RA407428554CN  2013  Opening  10010200  GR  20130113 1450  

RA407428554CN  2013  Arrival at inward office of exchange  GRATHA  GR  20130121 1148

το πιπο πηρα για κανα 45 λεπτο που το επαιξα λιγο επιτελους επαιξα το defence zone 2 Που δεν επαιζε στο κινητο μου...Μια χαρα ολα καλα ακουγεται ζεσταθηκε λιγο βεβαια.ψιλοφορτισμενο ηρθε μονο που ο μετασχηματιστης εχει αμερικανικο φις και θα πρεπει να παω να αγορασω αλλον, ασε που φαινεται και λιγο της πλακαςοποτε καλυτερα.ολα καλα με το ταμπλετ φαινονται..4,1 android εγκατεστημενο αλλα ειχε ως γλωσσα τα κινεζικα και καλα που ειχα το κινητο και πηγα βαση αυτου καταφερα να αλλαξω την γλωσσα.root δεν εκανα και για να πω την αληθεια ψιλοφοβαμαι να κανω τουλαχιστον οχι μεχρι να βγαλει καποιο θεμα δεν το πειραζω.antutu score 11500+

ημουν απο τους τελευταιους που προλαβαν την προσφορα 31/12 λιγο πριν τις 22,00 αναθεματισα κινα ουκ ολιγες φορες αλλα στο τελος με ξεφτιλισαν εμμεσως με την γρηγορη αποστολη τους.Α το σωστο σωστο.3 βδομαδες εκαναν και ας ηταν και Out of stock

edit. φιλε tigersgate6 ειμασταν οι τελευταιοι των κινεζομοικανων!με γεια μας και καλοδουλευτα παιδια εγω το πηρα περισσοτερο για να τεσταρω εφαρμογουλες που φτιαχνω αν και ειμαι ακομα σε πολυ αρχικο σταδιο αλλα πιστευω πως για αυτη τη δουλεια μια χαρα θα τα βγαλει περα ο φιλος μου ο πιπης o s1

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά παρέλαβα σήμερα (Θεσ/νικη).

Το βάζω να φόρτιση γιατί δεν ανοίγει και επιστρέφω με εντυπώσεις

Φιλε ποσες μερες εκανε να ερθει το δικο σου απο Αθηνα-Θεσσαλονικη

Δημοσ.

Μια χαρα ολα καλα ακουγεται ζεσταθηκε λιγο βεβαια.ψιλοφορτισμενο ηρθε μονο που ο μετασχηματιστης εχει αμερικανικο φις και θα πρεπει να παω να αγορασω αλλον,

Ένα ανταπτοράκι θα πάρεις... απο 1 ως 3.5ευρώ μαξ θα βρεις....

Δημοσ.

Φιλε ποσες μερες εκανε να ερθει το δικο σου απο Αθηνα-Θεσσαλονικη

Χθες έφτασε Ελλάδα και σήμερα μου το έφερε ο Ταχυδρόμος.

Έμενα μάλλον Dead είναι

Δημοσ.

Ωραιος spytoufe ... καλοδουλευτο !!!

Αντε με το καλο να ερθει και σε εμας ... επεσα μεσα σε αυτο που ειχα πει για μια εβδομαδα απο το departure και μετα ετσι ειναι σχεδον ολες οι παραγγελειες που εχω κανει απο dx ... 

οσο αφορα εμενα ειμαι ακομα εδω ... 

2013 Opening 10010200 GR 20130116 1443

marjel και εγω που ειχα παλια ενα προβλημα με κατι που μου ηρθε σπασμενο ανοιξα τικετ και μπορω να πω με εξυπηρετησαν και με το παραπανω ...εβγαλα καποιες φωτο το αντικειμενο και μου πιστωσαν το ποσο που ηταν καπου στα 20 δολαρια σε dx credits και δεν χρειαστηκε να το στειλω πισω μου ειπαν να το κρατησω ....

Αλλα τωρα με  το ταμπλετ ειναι καπως τα πραγματα μακαρι να βρεις ακρη ... αλλα θεωρω οτι θα προσπαθησουν να κανουν οτι καλυτερο ....

Δημοσ.

Φιλε φανταζομαι κανεις παρατεταμενη πιεση του power και εξακολουθει να μην ανοιγει, ετσι;

Και τι δεν έχω κάνει :blink:

marjel και εγω που ειχα παλια ενα προβλημα με κατι που μου ηρθε σπασμενο ανοιξα τικετ και μπορω να πω με εξυπηρετησαν και με το παραπανω ...εβγαλα καποιες φωτο το αντικειμενο και μου πιστωσαν το ποσο που ηταν καπου στα 20 δολαρια σε dx credits και δεν χρειαστηκε να το στειλω πισω μου ειπαν να το κρατησω ....

Αλλα τωρα με  το ταμπλετ ειναι καπως τα πραγματα μακαρι να βρεις ακρη ... αλλα θεωρω οτι θα προσπαθησουν να κανουν οτι καλυτερο ....

Μακάρι  αλλά τα credits τι να τα κάνω.

Πάντως και γρήγορα ήρθαν και το tablet ήταν σφραγισμένο . Ήταν καθαρά θέμα ατυχίας. :mad:

Anyway ελπίζω να είμαι μόνο εγώ ο άτυχος .

..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι κανένας άλλος εδώ?

Ακριβώς αυτό μου λέει και μένα σε μια από τις δύο παραγγελίες μου και σήμερα εμφανίστηκε στα ΕΛΤΑ :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

upd:   Το έφερε ο ταχυδρόμος στο σπίτι πριν από λίγο ( ICOO ) .

Σε αναμονή του pipo τώρα .

Επεξ/σία από katcos
Δημοσ.

ρε παιδιά εμένα ακόμα να  φτάσει,τι στο καλό και ήμουν και από τους πρώτους .. :fear: Επίσης πως το βρίσκεις στα ελτά,γιατί με το κινέζικο κωδικό δεν βγάζει τίποτα....

Δημοσ.

ρε παιδιά εμένα ακόμα να  φτάσει,τι στο καλό και ήμουν και από τους πρώτους .. :fear: Επίσης πως το βρίσκεις στα ελτά,γιατί με το κινέζικο κωδικό δεν βγάζει τίποτα....

Αν δεν σου βγάζει τίποτε στα ΕΛΤΑ , δεν έχει φτάσει Ελλάδα ακόμη

Δημοσ.

'Ετσι και εγώ.

28/12 και ακόμα κάνει τον κινέζο ο κινέζος...

:-D

Δημοσ.

φίλε κάτσος εσύ από Αθήνα δεν είσαι?Λογικά δεν θα έπρεπε να  είχε έρθει το δικό μου?

'Ετσι και εγώ.

28/12 και ακόμα κάνει τον κινέζο ο κινέζος...

:-D

ε καλά φίλε,τότε έχω ελπίδες

Δημοσ.

ούτε εμένα έχει έρθει. υπομονή χρειάζεται τα είπαμε απο την αρχή που γκρίνιαζαν όλοι ότι δεν θα παραλάβουν και άλλα...

Δημοσ.

Παρέλαβα μόλις τώρα το ICOO μου. 29/12 ξεκίνησε η αποστολή και 5/1 ήταν στο 2ο Opening που από ότι κατάλαβα είναι το μήνυμα ότι έφυγε. Φορτίζει και εντυπώσεις αργότερα. 1000Ευχαριστώ τον topic starter και πάλι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...