Προς το περιεχόμενο

Dealextreme 100$=50$ christmas offer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω παρηγγειλα το icoo στις 31/12 και μεχρι σημερα κολλημενος στο Payment Confirmed. απο σημερα μαλιστα το δειχνει και sold out ενω μεχρι χθες υπηρχε, αντε να δουμε ποτε θα ξεκολλησω...

• Like 1
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ως γνωστον το dx.com δεν εχει αποθεμα οποτε οταν παραγγελνεις υπαρχει καθυστερηση..

Οπως και να εχει και εγω Icoo εχω παραγγειλει 3 Μερες νωριτερα απο σενα και περιμενω μεσα στη βδομαδα να ξεκολλήσει συμφωνα με το support τους ,οπότε εσυ έχεις δρομο ακομα :P

Δημοσ.

Ως γνωστον το dx.com δεν εχει αποθεμα οποτε οταν παραγγελνεις υπαρχει καθυστερηση..

Οπως και να εχει και εγω Icoo εχω παραγγειλει 3 Μερες νωριτερα απο σενα και περιμενω μεσα στη βδομαδα να ξεκολλήσει συμφωνα με το support τους ,οπότε εσυ έχεις δρομο ακομα :P

δεν με πειραζει τοσο η καθυστερηση, οσο το οτι ενω μεχρι χθες υπηρχε το icoo σημερα ειναι sold out.

εφοσον ουτως ή αλλως δεν εχουν αποθεμα τι σημαινει το sold out, οτι σταματησε να τους στελνει και η εταιρια παραγωγης?

Δημοσ.

δεν με πειραζει τοσο η καθυστερηση, οσο το οτι ενω μεχρι χθες υπηρχε το icoo σημερα ειναι sold out.

εφοσον ουτως ή αλλως δεν εχουν αποθεμα τι σημαινει το sold out, οτι σταματησε να τους στελνει και η εταιρια παραγωγης?

Μπορεις να ρωτησεις στο Live chat τους..Ισως βαλαν sold out για να μη μαζευονται και αλλες παραγγελιες μεχρι να δωσουν τα 100αδες ταμπλετ που εχουν ηδη σε εκκρεμοτητα..

Σε μενα παντως την Παρασκευη που τους ρωτησα ειπαν οτι περιμενουν restocking και θα παρει 1-7 μερες..Περίμενε να λαβει και εσυ το μυνημα οτι το προιον δεν υπάρχει προσωρινά που λογικά θα λαβεις σημερα ή αυριο και μετα κανε μια ερωτηση στο Live chat.. Οπως και να εχει αν εχεις υπομονη θεωρω οτι θα παραλαβεις..

Δημοσ.

Μην παίρνεις και όρκο γιαυτό

Με τον πάνικό που έγινε αυτές τις μέρες , έχω καταλάβει ότι δεν μετράει και τόσο πότε το παράγγειλες ,αλλά μάλλον ψιλοτύχαία είναι η προτεραιότητα για να τα στείλουν

Δημοσ.

Δε ξερω κατα ποσο ειναι τυχαια ή κατα ποσο επαιξε στην αρχη ρολο και το τι αλλο ειχες βαλει μεσα στην παραγγελια ,οποτε ισως εδωσαν προτεραιοτητα σε αυτα που ηταν αμεσα διαθεσιμα..

Απο κει και περα θεωρω οτι ο χαμος εληξε και πλεον παει με χρονική προτεραιοτητα η αποστολη των προιοντων...Μπορει να κανω και λαθος βεβαια :) Θα φανει..:) Οπως και να εχει το ειπα για να μην απελπιζονται καποιοι..Εδω περιμενουμε καποιοι που παραγγειλαμε στις πρωτες μερες ακομα :)

Δημοσ.

Μπορεί να έχεις και δίκιο ,μόνο αυτοί ξέρουν.

Όπως έγραψα και πριν εγώ έκανα την παραγγελία 30/12. Εχθές μου έστειλαν μήνυμα για restock και μπαίνω σήμερα και βλεπω πως γράφει prepare shipment.

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι τα Pipo προχωραν λίγο πιο γρηγορα στην αποστολή και τα Icoo εχουν μεινει λιγο πισω απο αυτα που διαβαζω εδω.. Αντε με το καλο να παραλαβουμε όλοι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχισε να ετοιμάζεται(preparing shipment) και η δικια μου οπότε λογικά σημερα  θα γινει full shipment..

Εχω παρει Ιcoo στις 28/12.

Edit 13:00 -> Μολις μου ηρθε mail οτι σταληκαν ολα..

Επεξ/σία από baskon
Δημοσ.

Παιδιά, ανέκαθεν το dx.com ήταν της υπομονής, έπεσαν και γιορτές μαζί με την προσφορά με τα κουπόνια.. σίγουρα έχουν να εξυπηρετήσουν πολλές παραγγελίες. Υπομονή λοιπόν!  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...