Προς το περιεχόμενο

Dealextreme 100$=50$ christmas offer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο για την αξία του βάζω στοίχημα ότι του χρόνου τέτοιο καιρό διπύρηνο μάρκα (κινέζικη μάρκα) πάλι δεν θα υπάρχει στα 35ευρώ.. 

έτσι όπως πάμε του χρόνου με 35 Ε θα βάλει αντίστοιχη προσφορά 4πύρηνο

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έτσι όπως πάμε του χρόνου με 35 Ε θα βάλει αντίστοιχη προσφορά 4πύρηνο

Δεν ειναι καθε μερα του Αι Γιανιου (καθε χρονου του 50% στο dx.com) . Μεχρι του χρονου βλεπουμε τι προσφορα θα παιξει και απο ποιον..

Δημοσ.

Θα το πάω αλλιώς :) Φέτος βρίσκεις με 50$ ics καλό μονοπύρηνο? Δηλαδή περσινό μοντέλο? ΌΧΙ :)

Μόνο κάτι προπολεμικά με GB στην καλύτερη και επεξεργαστές 600-800mhz.. 

Δημοσ.

Παραγγελία 30/12 το pipo και προς το παρόν καμία ενημέρωση.

απλά δείχνει πως έχει γίνει η πληρωμή.

τι διάολο....κλήρωση κάνουν σε ποιους θα στείλουν

Δημοσ.

επικοινωνησε με το chat τους εμενα δεν μου εστειλαν καν mail οτι δεν υπαρχουν κομματια στο chat μου το ειπαν και με βεβαιωσαν οτι σε 1 βδομαδα θα γινοταν restocking χτες μου εστειλαν το tracking number.ουτε μια βδομαδα δηλαδη.επικοινωνησε παντως δεν χανεις τιποτα

Δημοσ.

Θα περιμένω μια μέρα ακόμα και αν δεν έχω ενημέρωση ,θα κάνω αυτό που λες

Τι να πουμε και εμεις που εχουμε παραγγειλει 2 μερες νωριτερα(28/12) και ακομα τιποτα? Υπομονη και όλοι θα παρουμε..Ο κινεζος δεν ηταν καλα οργανωμενος για τοσες παραγγελιες σε συγκεκριμενα πραγματα και τα στελνει οπως να ναι απο οτι φαινεται..

Προσωπικά πηρα Icoo και αφου περιμενα ποσες μερες την παρασκευη μου εστειλαν οτι υπαρχει ελλειψη. Μιλησα στο chat Και μου ειπαν 1-7 μερες..

Θεωρώ ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχει φυγει η πλειοψηφια των παραγγελιων.. Ειτε μιλησεις με το chat ειτε οχι μια η αλλη ειναι .Δεν αλλαζει κατι .Υπομονή,Ειδικά για εσας που παραγγειλατε στις τελευταιες μερες..Προηγουμαστε αλλοι..

Δημοσ.

Τελικά μου έστειλαν και εμένα την παραγγελεία χθές (αγορά 27/12).

Όταν πατάω πάνω στο tracking number της παραγγελείας μου ανοίγει την ιστοσελίδα του Singapore Post.

Άρα δεν μου το έστειλαν ούτε με HK postal ούτε με China post.

Ξέρει κανείς με Singapore Post πόσο καιρό κάνει να έρθει;

Δημοσ.

<p>Τελικά μου έστειλαν και εμένα την παραγγελεία χθές (αγορά 27/12).</p>

<p> </p>

<p>Όταν πατάω πάνω στο tracking number της παραγγελείας μου ανοίγει την ιστοσελίδα του <a href="http://www.singpost.com/">Singapore Post</a>.</p>

<p> </p>

<p>Άρα δεν μου το έστειλαν ούτε με HK postal ούτε με China post.</p>

<p> </p>

<p>Ξέρει κανείς με Singapore Post πόσο καιρό κάνει να έρθει;</p>

<p> </p>

Μου χει τυχει 10 ημερολογιακες μερες με singapore post.. Το πιο γρηγορο και αξιοπιστο για μενα!

Sent from my iPhone 5 using Insomnia

Δημοσ.

Μου χει τυχει 10 ημερολογιακες μερες με singapore post.. Το πιο γρηγορο και αξιοπιστο για μενα!

EDIT: Sent from my ΕβραιοPhone 5 using Insomnia

+1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...