kmarios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Όσο για την αξία του βάζω στοίχημα ότι του χρόνου τέτοιο καιρό διπύρηνο μάρκα (κινέζικη μάρκα) πάλι δεν θα υπάρχει στα 35ευρώ.. έτσι όπως πάμε του χρόνου με 35 Ε θα βάλει αντίστοιχη προσφορά 4πύρηνο
sintalkas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μακάρι φίλε από το στόμα σου και στου dx τον διαγωνισμό !!!!!
baskon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 έτσι όπως πάμε του χρόνου με 35 Ε θα βάλει αντίστοιχη προσφορά 4πύρηνο Δεν ειναι καθε μερα του Αι Γιανιου (καθε χρονου του 50% στο dx.com) . Μεχρι του χρονου βλεπουμε τι προσφορα θα παιξει και απο ποιον..
kostastnt Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Θα το πάω αλλιώς Φέτος βρίσκεις με 50$ ics καλό μονοπύρηνο? Δηλαδή περσινό μοντέλο? ΌΧΙ Μόνο κάτι προπολεμικά με GB στην καλύτερη και επεξεργαστές 600-800mhz..
mikegad Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Παραγγελία 30/12 το pipo και προς το παρόν καμία ενημέρωση. απλά δείχνει πως έχει γίνει η πληρωμή. τι διάολο....κλήρωση κάνουν σε ποιους θα στείλουν
spytoufe Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 επικοινωνησε με το chat τους εμενα δεν μου εστειλαν καν mail οτι δεν υπαρχουν κομματια στο chat μου το ειπαν και με βεβαιωσαν οτι σε 1 βδομαδα θα γινοταν restocking χτες μου εστειλαν το tracking number.ουτε μια βδομαδα δηλαδη.επικοινωνησε παντως δεν χανεις τιποτα
mikegad Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Θα περιμένω μια μέρα ακόμα και αν δεν έχω ενημέρωση ,θα κάνω αυτό που λες
baskon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Θα περιμένω μια μέρα ακόμα και αν δεν έχω ενημέρωση ,θα κάνω αυτό που λες Τι να πουμε και εμεις που εχουμε παραγγειλει 2 μερες νωριτερα(28/12) και ακομα τιποτα? Υπομονη και όλοι θα παρουμε..Ο κινεζος δεν ηταν καλα οργανωμενος για τοσες παραγγελιες σε συγκεκριμενα πραγματα και τα στελνει οπως να ναι απο οτι φαινεται.. Προσωπικά πηρα Icoo και αφου περιμενα ποσες μερες την παρασκευη μου εστειλαν οτι υπαρχει ελλειψη. Μιλησα στο chat Και μου ειπαν 1-7 μερες.. Θεωρώ ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχει φυγει η πλειοψηφια των παραγγελιων.. Ειτε μιλησεις με το chat ειτε οχι μια η αλλη ειναι .Δεν αλλαζει κατι .Υπομονή,Ειδικά για εσας που παραγγειλατε στις τελευταιες μερες..Προηγουμαστε αλλοι..
eagle_eyes Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Τελικά μου έστειλαν και εμένα την παραγγελεία χθές (αγορά 27/12). Όταν πατάω πάνω στο tracking number της παραγγελείας μου ανοίγει την ιστοσελίδα του Singapore Post. Άρα δεν μου το έστειλαν ούτε με HK postal ούτε με China post. Ξέρει κανείς με Singapore Post πόσο καιρό κάνει να έρθει;
baskon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μια παραγγελια μου απο ebay με singapore post που εφυγε αρχες Δεκεμβριου εκανε κατι λιγοτερο απο μηνα. 1
mikegad Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Mόλις μου έστειλαν μήνυμα πως περιμένουν restock
kmarios Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 πήγα και εγώ στο επόμενο επίπεδο... Order is being prepared for shipment.
kostastnt Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 <p>Τελικά μου έστειλαν και εμένα την παραγγελεία χθές (αγορά 27/12).</p> <p> </p> <p>Όταν πατάω πάνω στο tracking number της παραγγελείας μου ανοίγει την ιστοσελίδα του <a href="http://www.singpost.com/">Singapore Post</a>.</p> <p> </p> <p>Άρα δεν μου το έστειλαν ούτε με HK postal ούτε με China post.</p> <p> </p> <p>Ξέρει κανείς με Singapore Post πόσο καιρό κάνει να έρθει;</p> <p> </p> Μου χει τυχει 10 ημερολογιακες μερες με singapore post.. Το πιο γρηγορο και αξιοπιστο για μενα! Sent from my iPhone 5 using Insomnia
sakis543 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μου χει τυχει 10 ημερολογιακες μερες με singapore post.. Το πιο γρηγορο και αξιοπιστο για μενα! EDIT: Sent from my ΕβραιοPhone 5 using Insomnia +1
mikegad Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Χθές μου στείλανε πως περιμένουνε restock και σήμερα γράφει prepare shipment. Ότι να ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα