Προς το περιεχόμενο

Dealextreme 100$=50$ christmas offer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά όποιος ξέρει ας μου απαντήσει στο εξής

Από ότι είδα το icoo φορτίζει μέσο usb και όχι μέσο βύσματος όπως έχει το pipo.Αυτό σημαίνει ότι όταν φορτίζει δεν μπορούμε να συνδέσουμε άλλη συσκευή (μέσο otg) ταυτόχρονα  ή μπορεί να μπει κάποιο usb hub και να συνδεθεί κανονικά (χωρίς να τα κάψουμε όλα)?

Βάσικά το pipo πήρα ,αλλά έχω μπει σε σκέψεις να τους στείλω μήνυμα αν μπορώ να αλλάξω την παραγγελεία...αλλά αν δεν μπορώ να συνδέσω τον σκληρό δίσκο (για καμιά ταινία π.χ.) και να έιναι και στο ρέυμα ταυτόχρονα τι να το κάνεις ,αφου από μπαταρία δεν πετάει κανένα από τα δύο.

Συγνώμη που το ξαναβάζω αλλά αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει στο παραπάνω.

Βέβαια από την στιγμή που ακούω τώρα πως σε περίπτωση αλλαγής πρέπει να πλήρώσω την διαφορά με τις κανονικές τιμές προ έκπτωσης,δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξω το pipo ,αλλά έτσι πληρόφοριακά θέλω να ξέρω αν τελικά έκανα σωστή επιλογή

Δημοσ.

και εγω μονο απο ebay εχω αγορασει απο αυτα που ειχα κατα καιρους παραγγειλει τα περισσοτερα εκαναν 2 βδομαδες να ερθουν απο κινα ενω μια φορα μια οθονη για κινητο εκανε σχεδον 1,5 μηνα.Ουτε ευησυχασμενος ειμαι αλλα ουτε και προβληματισμενος προς το παρων γιατι ειναι νωρις.Βεβαια αυτο με το 45 ημερες για refund που ειπε ο φιλος  αρισταρχος (με το ωραιο αβαταρ του μπουγκερ!!!απλα θεουλης...) ειναι χρησιμο γιατι δεν το γνωριζα..

Δημοσ.

Μου τα τσίμπησε άλλα $9 ο κινέζος. Μου στείλανε το κλασικό email ότι κάποια προϊόντα έχουν έλλειψη, μπήκα στο chat, και μου είπε ότι 2 προϊόντα δεν τα έχουν. Το 1 το αντικατέστησα (με κανονική τιμή, όχι μισή τιμή όπως στη προσφορά), το άλλο το αφαίρεσα, αποτέλεσμα να πάει στα $59 το συνολικό ύψος. 

Πλήρωσα τη διαφορά, σε 2-3 ημέρες τα αποστέλλουν μου είπαν.

Δημοσ.

βρε παιδια, κερδισατε μια εκπτωση, καντε το σταυρο σας να ερθουν εγκαιρα και να μην ειναι ελλατωματικα. Για τελη γεναρη που λενε μερικοι, δεν υπαρχει περιπτωση τετοιο θεμα,μακαρι να βγω ψευτης αλλα ειναι σχεδον απιθανο. Οσα ερχοντα μεσω ebay που λενε μερικοι σε 2-3 εβδομαδες ηταν με HK postal, απλα δεν το εχετε προσεξει γιατι λεει κινα αλλα εγινε η αποστολη απο Χονγκ Κονγκ. Εκτιμω 1,5 - 2 μηνες περιπου να κανουν αυτα τα δεματα. Υπομονη..

Δημοσ.

βρε παιδια, κερδισατε μια εκπτωση, καντε το σταυρο σας να ερθουν εγκαιρα και να μην ειναι ελλατωματικα. Για τελη γεναρη που λενε μερικοι, δεν υπαρχει περιπτωση τετοιο θεμα,μακαρι να βγω ψευτης αλλα ειναι σχεδον απιθανο. Οσα ερχοντα μεσω ebay που λενε μερικοι σε 2-3 εβδομαδες ηταν με HK postal, απλα δεν το εχετε προσεξει γιατι λεει κινα αλλα εγινε η αποστολη απο Χονγκ Κονγκ. Εκτιμω 1,5 - 2 μηνες περιπου να κανουν αυτα τα δεματα. Υπομονη..

παντως στα προιοντα εχει δυο επιλογες για shiping μια ειναι HK και η αλλη AU.οποτε φανταζομαι ειναι με ΗΚ postal

Δημοσ.

Το δεύτερο το παρήγγειλα στις 30 τελικά και σήμερα μου ήρθε το tracking number.. 

Επειδή ψωνίζω και από ebay άπειρα πράματα, πάγια τακτική μου είναι στις 45 μέρες να ζητάω refund.. Αν έρθει τα επιστρέφω, αν δεν έρθει τα κρατάω.. Αλλά μόλις 2 φορές έτυχε να τα επιστρέψω.. Μετά τις 45 μέρες το θεωρώ χαμένο.. 

Οπότε 10 και 15 φεβρουαρίου ή θα έχω τα λεφτά πίσω ή το tablet.. 

Δημοσ.

παντως και εγω αυτη τη γραμμη θα ακολουθησω αν μεχρι το πολυ μεσα φλεβαρη δεν ερθει θα ακυρωσω και θα παρω αλλο ταμπλετ απο την banggood. εχει και καποιες προσφορες σε αρκετα ταμπλετακια.ασε που μπορει να βγει και κανενα καινουργιο μοντελο.βγηκε το pipo s3 απο οτι ειδα με μονη διαφορα απο το pipo s1 την αναλυση 1200*600.αλλα μαλλον θα προιτιμησω καποιο απο τις εταιρειες cube gt ή Yuandao.Μπορει να μην δωσω τελικα 37 και να δωσω 80 αλλα τι να γινει..

Δημοσ.

παντως στα προιοντα εχει δυο επιλογες για shiping μια ειναι HK και η αλλη AU.οποτε φανταζομαι ειναι με ΗΚ postal

δεν υπαρχει περιπτωση να στειλει ταμπλετα δηλαδη προιον με μπαταρια λιθιου, με HK postal, εχουν απογορευσει τετοιες αποστολες, εδω και 2 μηνες. China post συνηθως τα στελνουν με πλοιο.

Δημοσ.

Παιδιά θα απαντήσει κάποιος γιατί χάνει κάποιος το δικαίωμα στο paypal? Αν περάσουν π.χ. 39 ημέρες και τελειώνει το δικαίωμα δεν μπορούμε να κάνουμε dispute ? Και στην τελική αν το λάβουμε επιστρέφουμε τα χρήματα.

Δημοσ.

Γιούργια στον τορβά με τα κουλούρια και τώρα ακυρώνετε. Για εμάς που θέλαμε και δεν πήραμε στα @@ σας...

γιατι ποιος ακυρωσε?ενας φιλος μου φαινεται το εκανε και ειναι δικαιωμα του.

Τωρα αν περναει ο καιρος και δεν βλεπουμε ουτε ταμπλετ αλλα και τα 50$$$ εξαφανιζονται στην ομιχλη ε λογικο δεν ειναι να ακυρωσουμε?λογικο ειναι.

κατσε μη στο τελος αρκετοι απο εμας που χαρηκαμε μεχρι τις 31/12 στο τελος αναθεματιζουμε και οι υπολοιποι που δεν προλαβαν την προσφορα ξεφυσαν απο ανακουφιση  :-D

Δημοσ.

αχ καημοί....

Άντρα θέλω τώρα τον θέλω :-D :-D :-D :-D

Χαλαρώστε  λίγο και σε ένα μήνα αν και εφόσον αρχίστε την γκρίνια. Το dealextreme το δουλεύω χρόνια και ποτέ δεν μου ήρθε κάτι νωρίτερα απο μήνα.

Δημοσ.

αχ καημοί....

Άντρα θέλω τώρα τον θέλω :-D :-D :-D :-D

Χαλαρώστε  λίγο και σε ένα μήνα αν και εφόσον αρχίστε την γκρίνια. Το dealextreme το δουλεύω χρόνια και ποτέ δεν μου ήρθε κάτι νωρίτερα απο μήνα.

απτο στομα σου και στου κινεζου το αυτι.

Απλα γκρινιαζουμε πιστευω οσοι εχουμε εμπειρια μονο απο ebay amazon που φανταζουν για μενα πιο ασφαλη.

Και στην πρωτη μου παραγγελια απο ebay ψιλοχεσμ..ος ημουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατι ποιος ακυρωσε?ενας φιλος μου φαινεται το εκανε και ειναι δικαιωμα του.

Τωρα αν περναει ο καιρος και δεν βλεπουμε ουτε ταμπλετ αλλα και τα 50$$$ εξαφανιζονται στην ομιχλη ε λογικο δεν ειναι να ακυρωσουμε?λογικο ειναι.

κατσε μη στο τελος αρκετοι απο εμας που χαρηκαμε μεχρι τις 31/12 στο τελος αναθεματιζουμε και οι υπολοιποι που δεν προλαβαν την προσφορα ξεφυσαν απο ανακουφιση  :-D

Υπάρχουν αρκετοι που ακυρωσαν επειδη το πηραν για δωρο και μετα ειδαν οτι δε προλαβαινουν. ΤΟ ηξεραν απο την αρχή ομως οτι θα υπάρξουν καθυστερησεις. Χριστουγεννα ειναι. Και απο Ευρώπη να παραγγειλεις λόγω κίνησης θα υπάρξει καθυστερηση. Οποτε δε παιρνεις δωρο αυτο για καποιον που γιορταζει μεσα στον Ιανουαριο ή αρχες Φλεβάρη εκτος αν δεν εχει προβλημα. Γιατι μολις ακυρωσεις καις μια εκπτωση που θα την επαιρνε καποιος αλλος.

Μεχρι στιγμής το dx.com θεωρουταν αξιοπιστο.. Οκ απο ταχυτητες δεν ειναι οτι καλυτερο (αν και η μια και μοναδικη προηγουμενη παραγγελια μου ηρθε σε 3 βδομαδες) αλλά αυτό το ξεραμε..

Δε νομίζω να εχει κανενας μας θεματακι παντως. Τα πακετα θα φυγουν . Και απο τη στιγμή που ειναι συστημένα θα παραλάβουμε 99.99% . Το θεμα ειναι ποτε.  Ας περιμενουμε τουλαχιστον τους επισημους χρονους που αναφερουν (8-10 εργασιμες για αποστολη ) και μετά αρχίζουμε σιγα σιγα τη γκρινια. Οπως και να εχει οποιος περιμένει το θεωρω σιγουρο οτι θα παραλαβει καποια στιγμή..

Edit: Μετα απο 4 μερες που μου ειχαν στελει το δευτερο email οτι η παραγγελια μου ειναι σε σταδιο επεξεργασιας μου ηρθε μολις email οτι περιμενουν νεα κομμάτια σε καποιο απτα προιοντα μου... Ειμαστε στην αναμονη :)

Επεξ/σία από baskon
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...