spytoufe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 ενταξει μην ανησυχεις αν μπορεις να μαθεις την εταιρεια μεταφορας μηπως εχει δικο της σαιτ ή επικοινωνησε με το dx.com μηπως ξερουν αυτοι πως μπορεις να παρακολουθησεις.ειναι online το chat τους παντως αυτη τη στιγμη μιλαγα με ενα τυπο ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ CHAT πριν λιγο Please wait for a site operator to respond. You are now chatting with 'Lee' Lee: Welcome to DealExtreme, nice to meet you ! spy: hi i would like to ask the condition of my order Lee: Hello spy: hi Lee: we are working on the shipments for you now ,would you pls wait for a week? spy: i just want to ask spy: what about pipo s1 Lee: I have expressed it to the top speed ,and we will ship it out ASAP for you spy: cause i read some issues with other orders from customers that pipo s1 is out of stock Lee: the order is preparing spy: so no out of stock? Lee: : after shipped,you will be informed via mails spy: but you dont answer in my question pipo s1 is available or is out of stock? spy: this is the only thing i want to know Lee: 170161 is restocking spy: ok thank you very much for your time 1 week to wait right? Lee: we are doing the best spy: ok thank you very much you are so proffesional have a good night Lee: Thank you for your patience and precious time. Lee: Nice day Σορυ μαγκες για τα αγγλικα αλλα δεν εχω ιδεα απο ταινιες εμαθα να μιλαω..ο Lee παντως με εσκασε αλλα στο τελος μου ειπε καθαρα για restocking
mikegad Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Έμενα πάντως σήμερα μου ήρθε αυτό το email Thank you for your recent order with DX.COM. This email is to let you know that your order is currently being processed. Our system will update your order status as soon as new status information is available. ??? Ήρθε και σε άλλον παρόμοιο ? και σε εμένα αυτό μου έστειλαν χθές
baskon Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 και σε εμένα αυτό μου έστειλαν χθές Σε εμενα αυτο το email Ηρθε 31/12 (παραγγελια 28/12 Icoo) . Μεχρι και τωρα 3 μέρες μετά δεν εχει υπάρξει κανενα νεώτερο. Ουτε email οτι υπάρχει δυσκολία ούτε οτι απεσταλησε.. Anyway..7-10 business days λενε οπότε περιμένουμε..ΤΟ ξεραμε οτι θα αργησουν. Το βασικο ειναι να σταλει και να ειναι σε οκ χωρις προβληματα τα ταμπλετ.. Οποιος βασιστηκε στο dx.com για να κανει δωρακια όπως λενε καποιοι εκαναν λάθος. Ο προγραμματισμος τους θα επρεπε να ειναι ότι μπορουν να το παρουν σαν δωρο αν ο φιλος τους γιορταζει μετά απο 1.5-2 μηνες. Τσιμπησαν τα ταμπλετ τα στερησαν απο καποιους αλλους που τα ηθελαν και μετα ακυρωσαν. 1
spytoufe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 εγω ειμαι σιγουρος πως αρκετος κοσμος παρηγειλε και για δωρο.τωρα το μονο που μετανιωνω ειναι οτι δεν πηρα το icoo γιατι βασιστηκα στο οτι υπαρχει υποστηριξη και εχει καπως καλυτερη μπαταρια.αλλα ενταξει ειλικρινεις να ειμαστε ισως ειναι πιο προβληματικο απο το icoo παρα τα πολλα updates στο firmaware official ή custom. ο ηχος η sd και η υπερφορτιση μπαταριας ειναι μεγαλα θεματα αν και το πρωτο μαλλον λυθηκε Παντως αυτο που εγραψα και χτες χεστηκα για το ποτε θα το στειλουν με 37 ευρω ταμπλετ δεν βρισκεις ουτε στο τιμπουκτου.Υπομονη εχω δεν καιγομαι.Αρκει να μην υπαρχει θεμα με refund απο paypal μετα απο καποιο διαστημα.αυτο δεν το γνωριζω παντως για κανα μηνα ακομα εχω τη διαθεση να περιμενω να μου δειξει στο status "shipment" μετα ειδωμεν
DIGITHEOS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 εγω ειμαι σιγουρος πως αρκετος κοσμος παρηγειλε και για δωρο.τωρα το μονο που μετανιωνω ειναι οτι δεν πηρα το icoo γιατι βασιστηκα στο οτι υπαρχει υποστηριξη και εχει καπως καλυτερη μπαταρια.αλλα ενταξει ειλικρινεις να ειμαστε ισως ειναι πιο προβληματικο απο το icoo παρα τα πολλα updates στο firmaware official ή custom. ο ηχος η sd και η υπερφορτιση μπαταριας ειναι μεγαλα θεματα αν και το πρωτο μαλλον λυθηκε Παντως αυτο που εγραψα και χτες χεστηκα για το ποτε θα το στειλουν με 37 ευρω ταμπλετ δεν βρισκεις ουτε στο τιμπουκτου.Υπομονη εχω δεν καιγομαι.Αρκει να μην υπαρχει θεμα με refund απο paypal μετα απο καποιο διαστημα.αυτο δεν το γνωριζω παντως για κανα μηνα ακομα εχω τη διαθεση να περιμενω να μου δειξει στο status "shipment" μετα ειδωμεν φιλε μου οσες φορες εχω παραγγελει απο το dealextreme εχει ερθει ,μονο χρειαζεται υπομονη ,δεν μου εχει ερθει νωριτερα απο μηνα ,εις γνωση μου παντα....παραγγελνω οτιδηποτε δεν το βιαζομαι.....φιλικα 1
kmarios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 φιλε μου οσες φορες εχω παραγγελει απο το dealextreme εχει ερθει ,μονο χρειαζεται υπομονη ,δεν μου εχει ερθει νωριτερα απο μηνα ,εις γνωση μου παντα....παραγγελνω οτιδηποτε δεν το βιαζομαι.....φιλικα και εγώ το ίδιο... θα κάνετε υπομονή και γύρω στα τέλη Ιανουαρίου θα σας έρθει...
mikegad Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μα οι περισσότεροι εδώ δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα να περιμένουν μέχρι τέλη Ιανουαρίου. Το θέμα είναι να μην έρθουν τέλη Φλεβάρη αρχές Μάρτη.Για τα προιόντα που έχουν ξεστοκάρει μιλάω φυσικά (όπως το pipo). Δεν θα υπάρχρει και η ασφάλεια του paypal μετά τις 45 μέρες
kondoras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 παντως παιδια καπου ειχα διαβασει ισως στο Insomnia να ηταν κιολας ενα ποστ οτι ενας φιλος ειχε κανει παραγγελια ενα ταμπλετ μου φαινεται δεν ειμαι σιγουρος.αυτο αργησε πολυ να ερθει ισως πανω απο μηνα και ζητησε τα χρηματα του πισω τα οποια και εστειλαν ελα ομως που την ιδια ή μετα απο κανα δυο μερες ηρθε η ειδοποιηση απο ελτα οτι εχει δεμα... ..και αφου παρελαβε το δεμα παρελαβε και email απ'τους τσουν λι οτι πρεπει να τους πληρωσει τελικα αφου παρελαβε.Ως ηθικος ο φιλος ξαναεβαλε τα επιστρεφομενα χρηματα στους τυπους...αλλα λεω εγω τωρα μηπως μας καθοταν καμμια τετοια φαση και τους ξηγιομασταν σουβλακι σε πιτα με μπολικο τζατζικι ετσι για την ξεφτιλα τους.. Εγω δεν πηρα ακομα email αλλα απο τι φαινεται στο δρομο ειναι για να με ξενερωσει.δεν ξερω ομως αν ακολουθησω την παραπανω τακτικη αν θα εχω προβλημα? Όχι, κανένα πρόβλημα. Θα σου πουν και μπράβο που τους κορόιδεψες... Δηλαδή να μήν μας εμπιστευτεί ένα μαγαζί, αμέσως να το πατήσουμε. [off topic] Έχω αγοράσει καμιά δεκαριά φορές από dealextreme, συνήθως μικροπράγματα, παραγγελίες κάτω των 50$ για να μήν έχω και το θέμα του τελωνείου. Πάντοτε περίμενα από 20 μέρες έως και ενάμιση μήνα. Δυο φορές οι παραγγελίες ήρθαν λειψές, ενώ μια φορά μου έστειλαν επιπλέον κάτι που δεν είχα παραγγείλει-πληρώσει. Στις ελλιπείς παραγγελίες, έκαναν refund (μετά από ενημέρωση δική μου, υπάρχει επιλογή να δηλώσεις τι παρέλαβες και τι όχι). Τους ενημέρωσα ότι μου έστειλαν και κάτι κατά λάθος και μου το άφησαν δώρο, διότι τα ταχυδρομικά της επιστροφής (που θα τα πλήρωναν αυτοί) κόστιζαν σχεδόν όσο το είδος. Από τη στιγμή που επιλέγω «δωρεάν αποστολή» από Κίνα, το θεωρώ δεδομένο ότι θα περιμένω. Αν θέλω κάτι γρήγορα, υπάρχουν και οι κούριερ. Μόνο που ξυρίζουν τα μεταφορικά (λογικό για τέτοια απόσταση) και σε αγορά κάτω των 50$ είναι ανοησία να πληρώσω άλλα 35$. Σε αγορά άνω των 50$, πάλι δεν συμφέρει η κούριερ, γιατί στα περνάει στάνταρ τελωνείο κι εκεί εκτός από το λογικό (ή τέλος πάντων «νόμιμο») ΦΠΑ, χρεώνεσαι και κερατιάτικα. Άρα τί επιλέγω, αν θέλω κάτι φθηνό; Δωρεάν αποστολή κι ας κάνει ένα μήνα. Φυσιολογικό, συνηθισμένο και πλέον όχι λόγος για γκρίνια. [/off topic] Συμπέρασμα: Όσοι τυχεροί εκμεταλλευτήκατε την προσφορά, χρόνο θα χάσετε σχεδόν σίγουρα, χρήμα μάλλον όχι. Ο καθένας αξιολογεί διαφορετικά τί από τα δύο του είναι πιο χρήσιμο... ΥΓ: Δεν συμμετείχα στην παρούσα προσφορά, κυρίως διότι απουσίαζα από το σπίτι τις επίμαχες ώρες που γινόταν του κουτρούλη ο γάμος. 4
katcos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μου ήρθε σήμερα αυτό το mail στην πρώτη μου παραγγελία που είχε το pipo : We're glad to inform you that your order ..................................has just been fulfilled and shipped on [ Thursday, 03 January 2013 10:46 ].It's now on the way to your destination. Στην 2η που είχε το icoo δεν έχω ακόμη λάβει ενημέρωση .
spytoufe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Όχι, κανένα πρόβλημα. Θα σου πουν και μπράβο που τους κορόιδεψες... Δηλαδή να μήν μας εμπιστευτεί ένα μαγαζί, αμέσως να το πατήσουμε. [off topic] Έχω αγοράσει καμιά δεκαριά φορές από dealextreme, συνήθως μικροπράγματα, παραγγελίες κάτω των 50$ για να μήν έχω και το θέμα του τελωνείου. Πάντοτε περίμενα από 20 μέρες έως και ενάμιση μήνα. Δυο φορές οι παραγγελίες ήρθαν λειψές, ενώ μια φορά μου έστειλαν επιπλέον κάτι που δεν είχα παραγγείλει-πληρώσει. Στις ελλιπείς παραγγελίες, έκαναν refund (μετά από ενημέρωση δική μου, υπάρχει επιλογή να δηλώσεις τι παρέλαβες και τι όχι). Τους ενημέρωσα ότι μου έστειλαν και κάτι κατά λάθος και μου το άφησαν δώρο, διότι τα ταχυδρομικά της επιστροφής (που θα τα πλήρωναν αυτοί) κόστιζαν σχεδόν όσο το είδος. Από τη στιγμή που επιλέγω «δωρεάν αποστολή» από Κίνα, το θεωρώ δεδομένο ότι θα περιμένω. Αν θέλω κάτι γρήγορα, υπάρχουν και οι κούριερ. Μόνο που ξυρίζουν τα μεταφορικά (λογικό για τέτοια απόσταση) και σε αγορά κάτω των 50$ είναι ανοησία να πληρώσω άλλα 35$. Σε αγορά άνω των 50$, πάλι δεν συμφέρει η κούριερ, γιατί στα περνάει στάνταρ τελωνείο κι εκεί εκτός από το λογικό (ή τέλος πάντων «νόμιμο») ΦΠΑ, χρεώνεσαι και κερατιάτικα. Άρα τί επιλέγω, αν θέλω κάτι φθηνό; Δωρεάν αποστολή κι ας κάνει ένα μήνα. Φυσιολογικό, συνηθισμένο και πλέον όχι λόγος για γκρίνια. [/off topic] Συμπέρασμα: Όσοι τυχεροί εκμεταλλευτήκατε την προσφορά, χρόνο θα χάσετε σχεδόν σίγουρα, χρήμα μάλλον όχι. Ο καθένας αξιολογεί διαφορετικά τί από τα δύο του είναι πιο χρήσιμο... ΥΓ: Δεν συμμετείχα στην παρούσα προσφορά, κυρίως διότι απουσίαζα από το σπίτι τις επίμαχες ώρες που γινόταν του κουτρούλη ο γάμος. φιλε μου μαθε να διαβαζεις πιο προσεκτικα και να αυξησεις λιγο την κριση σου σε οτι διαβαζεις το ανεφερα αυτο σε περιπτωση που στραβωσει πολυ το πραγμα σε σημειο παρεξηγησης οπου παιρνει καποιος χαμπαρι πως το μαγαζι κοροιδευει..και αν θες την γνωμη μου οχι για το pipo αλλα και καποια αλλα πραγματα σε εναν φιλο παραπανω τα εμφανιζουν ως out of stock χωρις να το γραφουν ομως σε κανενα προιον...στη ζωη μου εχω βρει 2 (ναι ειμαι γραφικος..)κινητα και τα εχω επιστρεψει δεν εχω θεματα τετοια αλλα το μαγαζι που αναφερεις δεν παιζει και πολυ τιμια αν θες τη γνωμη μου μεχρι στιγμης ακομα δεν μου εχει στειλει email περι out of stock και ας μου το επιβαιβεωσε μετα κοπων και βασανων ο τυπος στο chat τους..μαθηματακια τιμιοτητας μην μου κανεις λοιπον.
kostastnt Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Παιδες και για το δευτερο pipo μου ηρθε tracking number.. Το παρηγγειλα ή 28 ή 29.. Δεν θυμαμαι τωρα ποτε ηταν.. Sent from my iPhone 5 using Insomnia
baskon Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Σας εχουν στειλει ολα τα πραγματα μαζι ή εχει φυγει σκετο το ταμπλετ και μετα τα υπόλοιπα..? Λογικά παιζει ρολο και το τι ειχε βαλει ο καθενας μεσα για να συμπληρωσει ,για το αν εχουν στειλει καποιες παραγγελιες ή οχι..
kostastnt Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Εγώ έβαλα full shipment.. Δηλαδή να έρθουν ολοκληρωμένα τα πράματα σε 1 πακέτο.. Και οι 2 ειχαν μπιχλιμπίδια για iphone.. 6-7 η πρώτη και 2 η δεύτερη.. Sent from my iPhone 5 using Insomnia
aristarhos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μου κάνει εντύπωση πως έστειλαν Pipo σε κάποιους και σε άλλους δεν έστειλαν, ή μάλλον μας έστειλαν μια πίπα (με την καλή έννοια). Έκανα την παραγγελία του Pipo στις 26/12/2012 και πλήρωσα αμέσως. Στις 2/1/2013 μου λένε ότι δεν το έχουν ενώ σε άλλους το έστειλαν. Για πείτε όσοι λάβατε ειδοποίηση ότι ξεκίνησε το δέμα σας, ποια ημερομηνία το παραγγείλατε; Και για όσους λένε ότι δεν βιάζονται όταν παραγγέλνουν κάτι από Κίνα. Ήταν για δώρο αλλά όχι Χριστουγεννιάτικο, και σίγουρα όχι Πασχαλιάτικο! Ακούστε για να μαθαίνετε λοιπόν. Δεν ξέρω τι κάνει το υπερκατάστημα dealextreme, εγώ πάντως ψωνίζω εδώ και πάρα πολλά χρόνια μέσω eBay σε κινέζικα καταστήματα μέσα στο eBay ΄που έχουν και κανονικά e-shop εκτός eBay, από Κίνα. Όλα μα όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με ταχυδρομείο μία με δύο ημέρες ΤΟ ΠΟΛΥ από την ημερομηνία εξόφλησης. Και τα παραλαμβάνω 15-21 ημέρες μετά. Στο Live Chat μου είπαν για την πρώτη παραγγελία μόνο ότι κάνουν restocking σε 1-2 εβδομάδες. Συν μία εβδομάδα που το παρήγγειλα; Τρεις εβδομάδες. Και αν μου το ταχυδρομήσουν στον μήνα, σε πόσες μέρες θα έρθει. Το λιγότερο σε 3 εβδομάδες. Άρα, χάνω το δικαίωμα στο PayPal να ζητήσω τα χρήματά μου πίσω εντός 45 ημερών. Είχα παραγγείλει δύο 50$άρια και άλλη μία μικρότερη παραγγελία, τρεις παραγγελίες. Δηλαδή είχα πληρώσει γύρω στα 90 ευρώ συνολικά. Σε δύο μήνες το Pipo και το Icoo και όλα αυτά τα «μικρά»θα είναι παρελθόν με την έλευση των τετραπύρηνων. Θα έχουν καταργηθεί προ πολλού. Με αυτό το σκεπτικό, και πάνω στα νεύρα μου, ακύρωσα όλες τις παραγγελίες. Δεν ξαναπαραγγέλνω από Κινέζο αν δεν με διαβεβαιώσει ότι έχει αυτό που πουλάει. Είναι η απόφασή μου για το 2013. Όσο για αυτόν που είπε πως πήρα το κουπόνι και του το στέρησα, τι να πω; Το κέρδισα, δικό μου ήταν, ότι θέλω το κάνω. Του βάζω φωτιά και το καίω! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2013 από aristarhos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα