kamui Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Εμένα πάντως με icoo και άλλα μικροπράγματα είναι στη κατάσταση full shipment ,τι σημαίνει αυτό ότι μου τα στείλανε? Α και να μην ξεχάσω 1 κουπόνι για μένα επίσης... και εγώ μία από τα ίδια κέρδισα το icoo (28/12) και μετά από 2 μέρες (30/12) μου δώσαν tracking και το δέμα ήταν στο στάδιο collecting και πλέον πήγε σε στάδιο opening στην Κίνα. Δεν ξέρω τι εστί opening αλλά προχωράει με το καλό, ας ελπίζουμε πως ως το τέλος του μήνα θα είναι εδώ. Year Status Destination CountryDate 2012 Collection GR 20121230 2012 Opening GR 20130102
kostastnt Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ποτε εκανες την παραγγελια και προλαβαν και σου εστειλαν tracking number ??? Είμαι ο topic starter οπότε σχετικά πρώτος έκανα την παραγγελία Το pipo παρήγγειλα 2 φορές.. Το πρώτο ήδη ξεκίνησε.. Για το δεύτερο δεν έχω κάποια ενημέρωση αρνητική.. Απλά περιμένω..
ssof Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Σήμερα το πρωί μου ήρθε mail με tracking number και full shipment.. Το # είναι της μορφής RAXXX..XXCN, όπου Χ νούμερα.. Απότι κατάλαβα είναι με china airmail ενώ ζήτησα hong kong post.. Θα το παρακολουθώ και βλέπουμε τι παίζει.. Το καλό είναι ότι το έστειλαν οπότε το αργότερο 10 Φεβρουαρίου ή θα το έχω ή θα έχω πίσω τα λεφτά μου.. Το ΗΚ post σταμάτησε να δέχετε δέματα που περιέχουν μπαταρίες.
kostastnt Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Το ΗΚ post σταμάτησε να δέχετε δέματα που περιέχουν μπαταρίες. Ωχ.. οπότε της υπομονής με το china airmail.. Ξέρουμε αν μπαίνει απευθείας Ελλάδα ή αν κάνεις κύκλους το δέμα σε Σουηδίες, Γερμανίες κτλ?
Narayan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ωχ.. οπότε της υπομονής με το china airmail.. Ξέρουμε αν μπαίνει απευθείας Ελλάδα ή αν κάνεις κύκλους το δέμα σε Σουηδίες, Γερμανίες κτλ? Αν το tracking μέσω του site των ΕΛΤΑ είναι αξιόπιστο, πάει από Shenzen στο Hong Kong και από εκεί Ελ.Βενιζέλος. Μιλάω βάσει παλαιότερων παραγγελιών που έχω κάνει με registered post.
baskon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 και εγώ μία από τα ίδια κέρδισα το icoo (28/12) και μετά από 2 μέρες (30/12) μου δώσαν tracking και το δέμα ήταν στο στάδιο collecting και πλέον πήγε σε στάδιο opening στην Κίνα. Δεν ξέρω τι εστί opening αλλά προχωράει με το καλό, ας ελπίζουμε πως ως το τέλος του μήνα θα είναι εδώ. Year Status Destination CountryDate 2012 Collection GR 20121230 2012 Opening GR 20130102 Και εγω κερδισα το Icoo την ιδια μερα 28/12 και ακομα περιμενω να σταλει..Anyway δεν ανησυχω..ΑΝ δεν εχει σταλει μεχρι Παρασκευη ισως ανησυχησω..
aristarhos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Σήμερα πήρα κι εγώ το δυσάρεστο e-mail από dealextreme, που με ενημέρωνε πως το Pipo δεν είναι διαθέσιμο και αν θέλω να αλλάξω την παραγγελία μου. Στο Live chat, όταν τους ρώτησα αν θα το φέρουν, μου είπαν σε 1-2 εβδομάδες. Τι άλλο θα μου έλεγαν. Και είχα κερδίσει 2 κουπόνια και είχα παραγγείλει και δύο Pipo για δώρα. Όταν του είπα αν έχουν διαθέσιμο το Icoo μου είπε πως υπάρχει. Του λέω αντικατάστησέ το με αυτό, μου το αντικαθιστά και μου λέει να πάω στο ταμείο να πληρώσω τη διαφορά. Ποια διαφορά τον ρωτάω. 37$ μου λέει! Μα έχω κουπόνι 50%! Δεν ισχύει αν αλλάξεις την παραγγελία, μου λέει. «Ρε δεν πα να χεσ...τε» λέω από μέσα μου. Και του ζήτησα να μου ακυρώσει όλες τις παραγγελίες μου. Μου τις ακύρωσε και μου είπε πως θα επιστραφούν τα χρήματα στο Paypal σε 1-5 εργάσιμες. Φοβού τους Κινέζους και δώρα φέροντες. Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις. Δεύτερη φορά που την πατάω με εκπτωτικά κουπόνια και προσφορές. Την προηγούμενη φορά μας κορόιδεψαν στο Pandawill με κουπόνι για ανύπαρκτο σε στοκ προϊόν που δεν ήξεραν πότε θα φέρουν. Κι εκεί ακύρωσα την παραγγελία. Το πήρα απόφαση. Δεν ξαναπληρώνω για αέρα κοπανιστό κανέναν Κινέζο και δεν περιμένω ένα μήνα για να μου ταχυδρομήσουν αυτό που τους πλήρωσα σε λίγα λεπτά. Ας μου έλεγαν τουλάχιστον ότι θα με χρεώσουν μόλις μου το στείλουν. Α, ρε Τζεφ Μπέζος που τους χρειάζεται!
emanager Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Mε το paypal τι προστασία έχουμε ? Δηλαδή έχει όρους το dealextreme μετά από κάποιο χρονικό όριο να πάρουμε refund ?
Sebu Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Ελαβα και εγω επισημως το ωραιο email της μη διαθεσιμοτητας (αν και το γνωριζα νωριτερα). Εφοσον το εχω πληρωσει 36 ευρωπουλα, θα το περιμενω, δεν το βιαζομαι, για να πειραματιστω το θελω. 1
spytoufe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 παντως παιδια καπου ειχα διαβασει ισως στο Insomnia να ηταν κιολας ενα ποστ οτι ενας φιλος ειχε κανει παραγγελια ενα ταμπλετ μου φαινεται δεν ειμαι σιγουρος.αυτο αργησε πολυ να ερθει ισως πανω απο μηνα και ζητησε τα χρηματα του πισω τα οποια και εστειλαν ελα ομως που την ιδια ή μετα απο κανα δυο μερες ηρθε η ειδοποιηση απο ελτα οτι εχει δεμα... ..και αφου παρελαβε το δεμα παρελαβε και email απ'τους τσουν λι οτι πρεπει να τους πληρωσει τελικα αφου παρελαβε.Ως ηθικος ο φιλος ξαναεβαλε τα επιστρεφομενα χρηματα στους τυπους...αλλα λεω εγω τωρα μηπως μας καθοταν καμμια τετοια φαση και τους ξηγιομασταν σουβλακι σε πιτα με μπολικο τζατζικι ετσι για την ξεφτιλα τους.. Εγω δεν πηρα ακομα email αλλα απο τι φαινεται στο δρομο ειναι για να με ξενερωσει.δεν ξερω ομως αν ακολουθησω την παραπανω τακτικη αν θα εχω προβλημα? Ασε που μου ειχαν μπει και κατι παλιοσκεψεις απο χθες οτι ηταν μουφα τα 200 ατομα τη μερα..Ισως ηταν και 1000 και μετα απο το τζερτζελο του out of stock που δεν αναφερετε ΠΟΥΘΕΝΑ μερικοι να ψαρωσουν και να πληρωσουν την διαφορα.Μπορει να τα ειχαν παραγγειλει για δωρα και υπο το φοβο να εκτεθουν να πληρωσαν παραπανω.Υπερβολικος?Μπορει αλλα εμπιστοσυνη εχω μονο στον απαυτο μου... Α και κατι αλλο μαγκες να σας πω κατι εξαντληστε οσο μπορειτε την υπομονη σας και αν δειτε οτι σε κανεναν μηνα απο τωρα δεν υπαρχει ακομα full shipment ακυρωστε παραγγελια ετσι και αλλιως 37 ευρω ειναι 10-12 καφεδες.Χαλαρα ας ερθει και το πασχα δεν λεγαμε?Με κινεζους ακρη δεν βγαζεις ουτως ή αλλως
sintalkas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 παιδιά εμένα που το δέμα μου είναι full shipment πως το κάνω tracking στα ελτά?
spytoufe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 προσωπικα δεν εχω ιδεα γιατι δεν ειχα κανει ποτε παραγγελια με track ισως στο google να εβρισκες κατι α για δοκιμασε εδω http://www.postalconnections.com/track-a-package.asp
marjel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Έμενα πάντως σήμερα μου ήρθε αυτό το email Thank you for your recent order with DX.COM. This email is to let you know that your order is currently being processed. Our system will update your order status as soon as new status information is available. ??? Ήρθε και σε άλλον παρόμοιο ?
spytoufe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 ή δοκιμασε και εδω μου φαινεται πιο αξιοπιστο εχει περισσοτερες εταιρεις http://www.packagetrackr.com/track/parcelforce/MHI6914731760!!13571720250823749 φιλε marjel οχι ακριβως τετοιο email δεν μου ηρθε.πριν στο στειλουν αυτο σου ειχαν στειλει αλλα δυο?Και αν δεν γινομαι αδιακριτος ποτε εκανες παραγγελια και ποιο προιον πηρες?
marjel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 φιλε marjel οχι ακριβως τετοιο email δεν μου ηρθε.πριν στο στειλουν αυτο σου ειχαν στειλει αλλα δυο?Και αν δεν γινομαι αδιακριτος ποτε εκανες παραγγελια και ποιο προιον πηρες? Τα 2 πρώτα ήταν όταν έκανα την παραγγελία 30/12 Το Pipo S1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα