Captain Nemo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Εντάξει όποιος διαβάζει το θέμα απο την αρχή ξέρει οτι έχουνε την χρονοκαθυστερησή τους αλλα δεν πειράζει μην τα θέμε και όλα δικά μας. 1
tigersgate6 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Σακη σου ειπαν αν θα σου κανουν εκπτωση 50% αν διαλεξεις κατι αλλο ? και αν σου ειναι ευκολο τι ειδη περιειχε η παραγγελια σου ?
sakis543 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Σακη σου ειπαν αν θα σου κανουν εκπτωση 50% αν διαλεξεις κατι αλλο ? και αν σου ειναι ευκολο τι ειδη περιειχε η παραγγελια σου ? Μόλις μίλησα με το live chat. Τα προϊόντα που είναι out of stock είναι το iMito MX1 και το RC11 ασύρματο ποντίκι-πληκτρολόγιο...Τους ρώτησα τι θα γίνει στην περίπτωση της αλλαγής με το MX2 και το mele ασύρματο χειριστήριο και μου είπαν πως θα πληρώσω τη διαφορά...Αλλά κανένα από τα παραπάνω δεν είναι σε στοκ. Αν προσέξετε για το MX2 τουλάχιστον, πριν από 1 εβδομάδα μπήκε στο DX και είναι ήδη εκτός στοκ; Κάτι αρχίζει να ψιλομυρίζει εδώ...Τελοσπάντων, η ευγενέστατη κοπέλα μου είπε να περιμένω...
Aias Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Άρχισαν τα παρατράγουδα.... Κερδιζω το κουπονι,παω checkout 50$ βαζω κωδικους paypal ακομα με 50$ και στο τελικο πριν την ολοκληρωσει 100$. Παλι πισω και παλι μπροστα (με ολα τα κολληματα,try again κτλ).Μετα απο 20 λεπτα τα ιδια σταδια και στην ολοκληρωση παλι 100$ (capture σε ολα ).Λεω αφου στο paypal περασε με 50$ μαλλον λαθος ειναι αυτο.Παταω παραγγελια και χτυπαει το εγκεφαλικο με 100$ χρεωση στο paypal. Μπαινω στην online help (o Θεος να την κανει...) και το μονο που μου ελεγε (δεν νομιζω να ηξερε αγγλικα απλα διαλεγε απο ετοιμες απαντησεις) ηταν οτι δεν κερδισα το κουπονι .Οταν ελεγα να στειλω τα capture δεν απανταγε για 10 λεπτα και μετα ελεγα παλι το ιδιο...(να κανει cancel). Βαρεθηκα και ηθελα να φυγω κιολας (δεν σκοπευα να περασω παραμονη με το Dx) οποτε την ακυρωσα την παραγγελια . Σιγουρα δεν προκειται να ξανασχοληθω με τετοια site.Ελπιζω μονο οι <<τυχεροι>> να παρουν αυτα που κερδισαν...
sakis543 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Αχαχαχχ, η πλάκα είναι πως η κοπέλα αφού μου είπε Καλή Χρονιά κλπ., μου γράφει "Wow you are so lucky...". Την ρώτησα τι εννοεί και μου είπε πως στην IP μου φαίνονται 4 κουπόνια-νίκες, ενώ εγώ κέρδισα 2. Προφανώς με τα συνεχόμενα refresh ή μάλλον με τα Χ, back και refresh που έκανα, όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι, έχασα και άλλα δύο...
spytoufe Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 το περιεργο φιλε sakis543 ειναι οτι κανω copy paste τα προιοντα που σου ειπαν οτι ειναι out of stock αλλα δεν γραφει σε κανενα οτι ειναι σε ελλειψη ή τουλαχιστον εγω ειμαι γκαβακας και δεν το βλεπω...
sakis543 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 το περιεργο φιλε sakis543 ειναι οτι κανω copy paste τα προιοντα που σου ειπαν οτι ειναι out of stock αλλα δεν γραφει σε κανενα οτι ειναι σε ελλειψη ή τουλαχιστον εγω ειμαι γκαβακας και δεν το βλεπω... Αυτό λέω κι εγώ...Δεν είναι ύποπτο; Όλα φαίνονται εντός στοκ αλλά παρόλα αυτά πήρα αυτό το μήνυμα. Και αυτή η παραγγελία είναι από τις πρώτες της 1ης μέρας της προσφοράς του 100$=50$, στις 25/12. 3 τα χαράματα ξεκίνησε και 3.05 κέρδισα. Παίζει να είμαι δηλαδή στους 10-20 πρώτους από τα 1400 του συνόλου. Δηλαδή τόσο περιορισμένο ήτανε το στοκ; Δε νομίζω. Φαντάσου τι έχει να γίνει με τις υπόλοιπες παραγγελίες... Προβλέπω πως όλοι θα λάβουν παρόμοιο μήνυμα με το δικό μου από το DX, θα μας πουν να περιμένουμε και θα μας αναγκάσουνε, με τον τρόπο τους, να ακυρώσουμε τις παραγγελίες. Δες τώρα στη δική μου περίπτωση. 25/12 η πρώτη παραγγελία, μετά από μια εβδομάδα (σήμερα) μου στέλνουν μήνυμα περί μη διαθεσιμότητας. Μιλάω στο Live Chat και μου λένε να περιμένω 10-15 μέρες, ωραία; 7+15=22. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους, αφού συγκεντρώσουν τα προϊόντα, 3 μέρες επεξεργασία παραγγελίας και 2-3 μέρες πακετάρισμα. Πάμε στις 28 μέρες. Έλα μου όμως που έχουν Spring Holiday από τα μέσα Γενάρη και μετά και αναφέρεται στην ιστοσελίδα πως οι παραγγελίες μπορεί να καθυστερήσουν 2-3 εβδομάδες. Χωρίς να έχουν φύγει τα προϊόντα από εκεί προς τα εδώ. Φτάσαμε 28+14 (ή 21)=42 (ή 49). Και από το Paypal προστατεύεσαι έως και την 45η μέρα. Τι θα κάνεις εσύ λοιπόν; Αναγκαστικά θα ακυρώσεις την παραγγελία. Ή θα ρισκάρεις. Διαλέγεις και παίρνεις... EDIT: Μόλις έλαβα μήνυμα και για τη δεύτερη παραγγελία η οποία έγινε στις 26/12. Μια από τα ίδια...Πάντως για να μην ανησυχήσω τα παιδιά που παρήγγειλαν PIPO και ICOO, δεν είχα μέσα αυτά τα προϊόντα. Εύχομαι να μην έχετε προβλήματα εσείς...
sintalkas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Εμένα πάντως με icoo και άλλα μικροπράγματα είναι στη κατάσταση full shipment ,τι σημαίνει αυτό ότι μου τα στείλανε? Α και να μην ξεχάσω 1 κουπόνι για μένα επίσης...
adi32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 ου μπλεξεις με Κινεδους Φαγαμε ολες τις γιορτες μπροστα στο site και στην καλυτερη να τα στειλουν το Πασχα 1
papayios Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Για στατιστικους λογους επαιξα στην λοταρια 3 φορες και ημουν τυχερος τις δυο ... Ενα πιπο και ενα αινολ μαρς τα οποια ηταν παραγγελια απο φιλους οποτε οπως θα ρθουν ( οταν θα ρθουν ) θα σεταριστουν και θα φυγουν .
kostastnt Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Σήμερα το πρωί μου ήρθε mail με tracking number και full shipment.. Το # είναι της μορφής RAXXX..XXCN, όπου Χ νούμερα.. Απότι κατάλαβα είναι με china airmail ενώ ζήτησα hong kong post.. Θα το παρακολουθώ και βλέπουμε τι παίζει.. Το καλό είναι ότι το έστειλαν οπότε το αργότερο 10 Φεβρουαρίου ή θα το έχω ή θα έχω πίσω τα λεφτά μου..
Sebu Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Κωστα εσυ πηρες pipo??? Γιατι εγω ειμαι σε επικοινωνια μαζι τους εδω και μερικες μερες για τα της αποστολης και με εχουν ενημερωσει οτι το pipo S1 δεν υπαρχει διαθεσιμο αυτη τη στιγμη και αν θελω να το αλλαξω με κατι αλλο (πριν την πρωτοχρονια αυτο). Περιμενω απαντηση τους εκτοτε ποτε αναμενεται διαθεσιμοτητα. Η πλακα ειναι οτι το site τους το pipo το εμφανιζει κανονικα διαθεσιμο προς πωληση.
JEIQ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Σήμερα το πρωί μου ήρθε mail με tracking number και full shipment.. Το # είναι της μορφής RAXXX..XXCN, όπου Χ νούμερα.. Απότι κατάλαβα είναι με china airmail ενώ ζήτησα hong kong post.. Θα το παρακολουθώ και βλέπουμε τι παίζει.. Το καλό είναι ότι το έστειλαν οπότε το αργότερο 10 Φεβρουαρίου ή θα το έχω ή θα έχω πίσω τα λεφτά μου.. Ποτε εκανες την παραγγελια και προλαβαν και σου εστειλαν tracking number ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα