Προς το περιεχόμενο

Dealextreme 100$=50$ christmas offer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε ξερω και εγω ακριβως τι εγινε και κερδισα .... να πω ομως οτι για πρωτη φορα ξεκινησα να στελνω αιτηματα πριν τη καθορισμενη ωρα και συγκριμενα ξεκινησα 10 δευτερα πριν ....επισης δεν εκανα μονο refresh ... αλλα γυρνουσα και πισω και εκανα ξανα και ξανα apply το κουπονακι !!!

και εδω η παραγγελια δειτε ωρα παρακαλω !!!

http://prntscr.com/ns9l6

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας !!! 

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλη χρονια παίδες και απο μενα ενα κουπονακι.

ασχετο ψαχνω να βρω καμμια sd καρτα για το pipo να παρω microSDHC ή δεν θα δω διαφορα σε συγκριση με μια απλη sd?

αυτη καλοβλεπω: 

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552437

επισης για φορτιστη παιζει να μας στειλουν αγγλικο plug γιατι στην περιγραφη λεει "1 x 100~220V Power adapter (2-flat-pin plug)"

παντως αν κρινω απο την επιτυχια των insomniacs γιατι να μην το καυχιομαστε διαολε οτι ειμαστε απτα πιο γρηγορα ποντικόπληκτρα στο κοσμο???

Δημοσ.

Μάλλον είμαστε απο τις λίγες χώρες με τόςη τεχνολογία αλλά και ελλειψη χρηματων..

Λετε να υπηρξε εστω ενας αγγλος, γαλλος, γερμανος που να συμμετειχε στο παρτυ;

Sent from my iPhone 5 using Insomnia

Δημοσ.

Λετε να υπηρξε εστω ενας αγγλος, γαλλος, γερμανος που να συμμετειχε στο παρτυ;

Μάλλον έχεις δίκιο θα λέγανε κοίτα τους τρελλούς τους Ελληνες πάμε να πιούμε το τσαγάκι,σαμπάνια,μπυρίτσα, μας τώρα. :-)

Δημοσ.

Και εγώ τσίμπησα ένα κουπόνι.

Ερώτηση: έχει γίνει σε κανέναν από εσάς dispatch το order? Εμένα είναι στο "processed" εδώ και 3-4 μέρες.

Δημοσ.

Σιγα μην κατσουν οι Γερμανοι να ασχολουνται 5μερες για 50 ψωροδολλαρια...  Θα δωσουν 200€ να παρουν ενα Nexous της Google και τελειωσε η υποθεση

• Like 2
Δημοσ.

Σιγα μην κατσουν οι Γερμανοι να ασχολουνται 5μερες για 50 ψωροδολλαρια...  Θα δωσουν 200€ να παρουν ενα Nexous της Google και τελειωσε η υποθεση

Ναι γιατι λεφτα υπαρχουν (στη Γερμανια). Εμας για πειραματισμο τα 2 κινεζικα διπυρηνα με τα 35 ευρω καλα ειναι.

Δημοσ.

Αν εβαζε αυτο το tablet 40 euro θα το περνατε ολοι εσεις; :) σε βαζουν σε πειρασμο με το να εισαι ενας στους 200 .. Εδω εκανα προσπαθεια και εγω που εχω ipad και σιγουρα και πολοι αλλοι ομοιοπαθεις που θα το ετρωγε το ταμπλετακι το ραφι

Δημοσ.

Πήρα κι εγώ ένα, πάντως στην κανονική του τιμή το Pipo δεν θα το αγόραζα επειδή δεν το χρειάζομαι πραγματικά, στα €40 πάντως για γκάτζετ τα έδωσα και έκανα και την πλάκα μου αυτές τις μέρες με τον διαγωνισμό F5 :-D

• Like 1
Δημοσ.

πάντως στην κανονική του τιμή το Pipo δεν θα το αγόραζα επειδή δεν το χρειάζομαι πραγματικά, στα €40 πάντως για γκάτζετ τα έδωσα

Είναι σοφοί αυτοί που λένε οτι η φτήνια τρώει τον παρά.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...