tigersgate6 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δε ξερω και εγω ακριβως τι εγινε και κερδισα .... να πω ομως οτι για πρωτη φορα ξεκινησα να στελνω αιτηματα πριν τη καθορισμενη ωρα και συγκριμενα ξεκινησα 10 δευτερα πριν ....επισης δεν εκανα μονο refresh ... αλλα γυρνουσα και πισω και εκανα ξανα και ξανα apply το κουπονακι !!! και εδω η παραγγελια δειτε ωρα παρακαλω !!! http://prntscr.com/ns9l6 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας !!!
p14767 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 αλλο ενα κουπονι και απο μενα για την καταμετρηση, καλη χρονια!
PETROS13 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Ήμουν και γω εκεί άλλο ένα και από μένα! Καλή χρονιά σε όλους!
spytoufe Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 καλη χρονια παίδες και απο μενα ενα κουπονακι. ασχετο ψαχνω να βρω καμμια sd καρτα για το pipo να παρω microSDHC ή δεν θα δω διαφορα σε συγκριση με μια απλη sd? αυτη καλοβλεπω: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552437 επισης για φορτιστη παιζει να μας στειλουν αγγλικο plug γιατι στην περιγραφη λεει "1 x 100~220V Power adapter (2-flat-pin plug)" παντως αν κρινω απο την επιτυχια των insomniacs γιατι να μην το καυχιομαστε διαολε οτι ειμαστε απτα πιο γρηγορα ποντικόπληκτρα στο κοσμο???
Captain Nemo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Hellas vs All the rest, David vs Goliath στοιχηματίστε τώρα
kostastnt Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μάλλον είμαστε απο τις λίγες χώρες με τόςη τεχνολογία αλλά και ελλειψη χρηματων.. Λετε να υπηρξε εστω ενας αγγλος, γαλλος, γερμανος που να συμμετειχε στο παρτυ; Sent from my iPhone 5 using Insomnia
Captain Nemo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Λετε να υπηρξε εστω ενας αγγλος, γαλλος, γερμανος που να συμμετειχε στο παρτυ; Μάλλον έχεις δίκιο θα λέγανε κοίτα τους τρελλούς τους Ελληνες πάμε να πιούμε το τσαγάκι,σαμπάνια,μπυρίτσα, μας τώρα.
Mercyful_Fate Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Και εγώ τσίμπησα ένα κουπόνι. Ερώτηση: έχει γίνει σε κανέναν από εσάς dispatch το order? Εμένα είναι στο "processed" εδώ και 3-4 μέρες.
theofanis20 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Σιγα μην κατσουν οι Γερμανοι να ασχολουνται 5μερες για 50 ψωροδολλαρια... Θα δωσουν 200€ να παρουν ενα Nexous της Google και τελειωσε η υποθεση 2
Sebu Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Σιγα μην κατσουν οι Γερμανοι να ασχολουνται 5μερες για 50 ψωροδολλαρια... Θα δωσουν 200€ να παρουν ενα Nexous της Google και τελειωσε η υποθεση Ναι γιατι λεφτα υπαρχουν (στη Γερμανια). Εμας για πειραματισμο τα 2 κινεζικα διπυρηνα με τα 35 ευρω καλα ειναι.
astymagos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Αν εβαζε αυτο το tablet 40 euro θα το περνατε ολοι εσεις; σε βαζουν σε πειρασμο με το να εισαι ενας στους 200 .. Εδω εκανα προσπαθεια και εγω που εχω ipad και σιγουρα και πολοι αλλοι ομοιοπαθεις που θα το ετρωγε το ταμπλετακι το ραφι
Narayan Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Πήρα κι εγώ ένα, πάντως στην κανονική του τιμή το Pipo δεν θα το αγόραζα επειδή δεν το χρειάζομαι πραγματικά, στα €40 πάντως για γκάτζετ τα έδωσα και έκανα και την πλάκα μου αυτές τις μέρες με τον διαγωνισμό F5 1
Captain Nemo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 πάντως στην κανονική του τιμή το Pipo δεν θα το αγόραζα επειδή δεν το χρειάζομαι πραγματικά, στα €40 πάντως για γκάτζετ τα έδωσα Είναι σοφοί αυτοί που λένε οτι η φτήνια τρώει τον παρά. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα