inel Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Νόμπελ γκαντεμιάς παρακαλώ.. Παραλίγο να κερδιζα εγω το νομπελ αυτο.. Χθες εκανε restart to laptop ενώ ήμουν στη σελίδα του paypal και λίγο πριν προλάβω να πατήσω επιβεβαίωση πληρωμής. Σήμερα ενω κέρδισα πάλι το κουπόνι, όταν πήγα για την πληρωμή στο paypal μου έδειχνε 100$ !! Μετά απο πολλαπλά back button και refresh και με το φόβο μην το χάσω τελείως καθώς δεν είχα κάνει sign in στο λογαριασμό μου στο dealextreme κατάφερε να δείξει σε κάποια στιγμή το σωστό ποσό (50$) και να ολοκληρώσω την αγορά...
Sebu Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 παίζει να πέτυχα το τελευταίο 21:42. thx topic starter Αυτο δεν παιζει γιατι εμενα 21.15 υστερα απο πολλα refresh μου εμφανισε το cart και μου ελεγε οτι τα 200 κουπονια εξαντληθηκαν. Εικαζω (εδω και μερες) οτι σε οσους εκαναν "βλακεια" και εχασαν το κουπονι (ειτε με τα μπρος-πισω, ειτε γιατι κολλησε το paypal), τα κουπονια ξαναελευθερωνονταν στο συστημα οποτε τα επαιρνε ο επομενος διαθεσιμος που παλευε εκεινη τη στιγμη. Εικασια ειναι ομως αυτο και τιποτα παραπανω. Σκεφτειτε σημερα το κυνηγησα χρησιμοποιωντας το ρολοι του utc (απο ιντερνετ site) με μετρητη δευτερολεπτων και εκανα apply το κουπονι στις 17:59:59 και υστερα απο 1 ωρα και ενα τεταρτο μου εβγαλε οτι τα κουπονια εξαντληθηκαν. Πολυ πιθανο επομενως να μην ανοιγαν τα κουπονια ακριβως στην ωρα που ελεγαν. Παντως οι προσπαθειες που εκανα στις 17:59:00 και στις 17:59:25 μου εβγαζαν "invalid coupon" (ηθελε περιπου 15-20 δευτερα απο την ωρα που παταγες apply μεχρι να φορτωσει η σελιδα). Ας κανει και καποιος ενα στατιστικο να δει τελικα ποσοι insomniacs κερδισαν. Ετρεξε 7 ημερες αρα θεωρητικα ηταν 1.400 οι τυχεροι ανα τον κοσμο.
dimigar Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Ας κανει και καποιος ενα στατιστικο να δει τελικα ποσοι insomniacs κερδισαν. Ετρεξε 7 ημερες αρα θεωρητικα ηταν 1.400 οι τυχεροι ανα τον κοσμο. Ας αρχίσουμε Ένας εγώ: 1
kmarios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάς ..... Χρόνια Πολλά σε όλους. Αυτο δεν παιζει γιατι εμενα 21.15 υστερα απο πολλα refresh μου εμφανισε το cart και μου ελεγε οτι τα 200 κουπονια εξαντληθηκαν. Εικαζω (εδω και μερες) οτι σε οσους εκαναν "βλακεια" και εχασαν το κουπονι (ειτε με τα μπρος-πισω, ειτε γιατι κολλησε το paypal), τα κουπονια ξαναελευθερωνονταν στο συστημα οποτε τα επαιρνε ο επομενος διαθεσιμος που παλευε εκεινη τη στιγμη. Εικασια ειναι ομως αυτο και τιποτα παραπανω. Σκεφτειτε σημερα το κυνηγησα χρησιμοποιωντας το ρολοι του utc (απο ιντερνετ site) με μετρητη δευτερολεπτων και εκανα apply το κουπονι στις 17:59:59 και υστερα απο 1 ωρα και ενα τεταρτο μου εβγαλε οτι τα κουπονια εξαντληθηκαν. Πολυ πιθανο επομενως να μην ανοιγαν τα κουπονια ακριβως στην ωρα που ελεγαν. Παντως οι προσπαθειες που εκανα στις 17:59:00 και στις 17:59:25 μου εβγαζαν "invalid coupon" (ηθελε περιπου 15-20 δευτερα απο την ωρα που παταγες apply μεχρι να φορτωσει η σελιδα). Ας κανει και καποιος ενα στατιστικο να δει τελικα ποσοι insomniacs κερδισαν. Ετρεξε 7 ημερες αρα θεωρητικα ηταν 1.400 οι τυχεροι ανα τον κοσμο.
dimigar Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Καλή Χρονιά 2013 Μέχρι τώρα 5 μέλη και 6 κουπόνια.
Galaxy Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Καλή Χρονιά σε όλους . Απο εμένα + (-) 0 στα κουπόνια !
tigersgate6 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 7 μελη 8 κουπονια και συνεχιζουμε .... Να ρωτησω τωρα κατι ... μιλησατε μαζι τους .....για το τι ποσο θα γραφει το πακετακι ....οχι τιποτα αλλο αλλα να μην εχουμε τπτ τελωνεια ... θα γραψουν 50 η 100 αραγε ?
Sebu Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάς ..... Χρόνια Πολλά σε όλους. Βρε δεν ειπα οτι ελεγες εσυ ψεματα. Ειπα οτι ολο αυτο το σκηνικο με τα κουπονια που εξαντλουνται τα πρωτα δευτερα μπορει να ηταν λιγο μουφα. Γιατι εγω εκανα apply το κουπονι 1 δευτερο πριν της 18:00 και 1 ωρα και 15 λεπτα μετα μου λεει εχουν εξαντληθει (καπου στις 21:15 Ελλαδος) και εσυ ειπες οτι μετα τις 21:30 σου εβγαλε οτι κερδισες. Αρα ή ειχες καβατζαρει το κουπονι πριν τις 17:59:59 (και ησουν τυχερος) ή τα κουπονια όσων κανουν λαθη και τα χανουν ξαναγινονταν reset οποτε με τα επαναλαμβανομενα refresh που καναμε αυτα πηγαιναν στον αμεσως επομενο διαθεσιμο πελατη. Τεσπα καλη χρονια σε ολους. x1 κουπονι και απο εμενα. 1
kostastnt Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Εγώ πήρα 2 ταμπλετ.. Θα γράψουν 50$ πάνω γιατί τόσα είναι και η απόδειξη.. Τους ρώτησα από την πρώτη μέρα Sent from my iPhone 5 using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα