inel Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Εμένα μου βγάζει αυτο "Your coupon code has already been successfully used for this round, thank you for your participation" Και εμένα αυτο εβγαζε χθες...και δεν εγινε τιποτα.. Ακομα περιμένω την απάντητη απο το customer support..
PETROS13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Αυτο ειναι δεδομενο..Βεβαια οταν μονο απο Ελλάδα είναι ανετα 100 χρηστες με 10 tabs minimum να χτυπανε refresh ανα 5 sec φαντασου τι παιζει από ολο το κοσμο.. Καποιοι μαλιστα ειχαμε βαλει και 3-4-5-6 pc να χτυπαν ταυτοχρονα βλέπω του χρόνου να μας κάνουν ban
spytoufe Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μετα απο 1,30 ωρα refresh τρελαινομαι συνεχιστε το refresh εμενα μου βγηκε στην επιλογη απο τα 4 tabs που ειχα στον chrome αυτη με + εξοδα αποστολης 18 δολλαρια τα οποια βεβαια στο check out αφαιρεσα.πληρωσα το επιβεβαιωσαν και τωρα οποτε θελει ας ερθει καλες γιορτες παιδια και ενα μεγαλο ευχαριστω στον kostant που ανοιξε το thread 1
dimigar Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μετα απο 1,30 ωρα refresh τρελαινομαι συνεχιστε το refresh εμενα μου βγηκε στην επιλογη απο τα 4 tabs που ειχα στον chrome αυτη με + εξοδα αποστολης 18 δολλαρια τα οποια βεβαια στο check out αφαιρεσα.πληρωσα το επιβεβαιωσαν και τωρα οποτε θελει ας ερθει καλες γιορτες παιδια και ενα μεγαλο ευχαριστω στον kostant που ανοιξε το thread Κι εγώ αλλά σε νίκησα. Το πήρε στις 21:02 και είδα την όμορφη λέξη Congratulations !! Καλή χρονιά σ΄όλους..
Teisos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Ωραίοι ρε Tέλος το κουπόνι: We are so sorry but the coupon code for this round has already been used 200 times. Please try again next round. View Detail Δεν μπόρεσα να δω κάτι άλλο εκτός από html 500, με γειες σε όσους το χτύπησαν
Narayan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Επιτέλους τα κατάφερα κι εγώ, μετά από 5 αποτυχημένες ημέρες και 1 ώρα και 40 λεπτά refresh σήμερα Καλή χρονιά σε όλους! 1
tigersgate6 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Τρελενομαιιιιιιιι ....................... πωπωπωπωπω σας λεωωωωωωωωω τελευταια στιγμηηηηηηηηηηη πληρωσα ολα καλααααααα αντε με το καλο οι παραλαβεςςςςς ..... !!!!!! Opera και chrome ανοιχτα απο 10 tab το καθενα ...... κοντευα να σκασω ειχα παλεψει 3 - 4 φορες ολη την εβδομαδα !!! Μπραβο σε ολους !!! Καλη χρονια παιδες να εχουμε και οτι καλυτερο στον καθενα σας !!!!
alfas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ τίποτα δυστυχώς... άντε καλή χρονιά να έχουμε!!!
Gongor Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Α εγώ είμαι αρκετά τυχερός ... Τ πέτυχα στις 8:00 μόλις ξεκίνησε , δν μπορούσα να πληρώσω Μέσω paypal , ακυρώθηκε η συναλλαγή και μόλις γύρισα σπίτι κάηκε ο σκληρός του pc. Καλός ; Sent from my iPhone using Insomnia 1
dimigar Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Α εγώ είμαι αρκετά τυχερός ... Τ πέτυχα στις 8:00 μόλις ξεκίνησε , δν μπορούσα να πληρώσω Μέσω paypal , ακυρώθηκε η συναλλαγή και μόλις γύρισα σπίτι κάηκε ο σκληρός του pc. Καλός ; Sent from my iPhone using Insomnia Νόμπελ γκαντεμιάς παρακαλώ..
p14767 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 κερδισα και εγω!!! μετα απο 4 μερες προσπαθειας, η πλακα ειναι οτι σημερα με κουρασε η ολη φαση και δεν ασχοληθηκα πολυ, εκανα μερικα ριφρες και το παρατησα. πριν λιγο που διαβαζα τα μηνυματα των νικητων ειπα να δω το καλαθι μου στις 10 και τεταρτο, ετσι απο περιεργεια και ειχα κερδισει!!!!! μιλαμε οτι αν δεν διαβαζα τα μηνυματα σας (οτι δηλαδη μαθατε μετα τις 9 οτι κερδισατε) θα ειχα βγει εξω και οταν θα ξανανοιγα το πισι αυριο το απογευμα θα ειχα χασει λογικα την διορια για να πληρωσω!!! ευχαριστω τον τοπικ σταρτερ και οσους βοηθησαν με τον τροπο τους. Υ.Γ. την μετατροπη σε ευρω την εκανε μονο του το paypal παρολο που ειχα απενεργοποιησει την επιλογη και ειχα αφησει μονο δολλαρια, δεν ξερω τι εφταιξε. με χρεωσε 39.52 ευρω. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!
kmarios Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 παίζει να πέτυχα το τελευταίο 21:42. thx topic starter
Themos3 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Αμα το μετανιωσει κανεις με 25ε το παιρνω .... καταραμενε σιρακαουα ..... καλη χρονια μαγγες
tigersgate6 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 παίζει να πέτυχα το τελευταίο 21:42. thx topic starter Ακριβως την ιδια ωρα και εγω .... αλλα τολμω να πω ημουν ετοιμος να εγκαταλειψω και ο φιλος spytoufe μου εδωσε κουραγιο να συνεχισω ....μηπως και τα καταφερω τελικα ..... οπου και εγινε !!! Φυσικα ευχαριστουμε τον TS !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα