Προς το περιεχόμενο

Dealextreme 100$=50$ christmas offer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγώ δεν μπορώ να δω τα 50$· όταν καταφέρνω και βλέπω το καλάθι μου με σύνολο 100.00$ ( γιατί τις πιο πολλές φορές φορτώνοντάς το πάω σε error 500), βάζω το BIGRUSH31ST, πατάω apply, περιμένω για > 30sec και μετά πάλι error 500.

Πρέπει να κάνω apply τον κωδικό και να δω τα 50$ στο site του dx πριν πληρώσω με paypal, σωστά; Δεν κάνω κάτι λάθος, είμαι απλά άτυχος, έτσι;

Δημοσ.

Eγώ δεν μπορώ να δω τα 50$· όταν καταφέρνω και βλέπω το καλάθι μου με σύνολο 100.00$ ( γιατί τις πιο πολλές φορές φορτώνοντάς το πάω σε error 500), βάζω το BIGRUSH31ST, πατάω apply, περιμένω για > 30sec και μετά πάλι error 500.

Πρέπει να κάνω apply τον κωδικό και να δω τα 50$ στο site του dx πριν πληρώσω με paypal, σωστά; Δεν κάνω κάτι λάθος, είμαι απλά άτυχος, έτσι;

δεν είσαι ο μόνος!

Έχω βάλει το κουπόνι καμιά 50 φορές αλλά όλο μου βγάζει το καλάθι με 100$ :( καμιά ιδέα? Μήπως επειδή το βάζω σε 3-4 καρτέλες ταυτόχρονα?

ή επειδή το έχουν πάρει ήδη 200 άτομα

Δημοσ.

Εισαι απλως ατυχος. Μολις δεις το 500 Κανεις αλλεπάληλα refresh και καποια στιγμη ισως αρχισει να φορτωνει το καλαθι. Οταν το φορτωσει υπάρχουν 2 πιθανοτητες: 1)Να στο βγαλει σωστα στα 50 δολλάρια

2)Να στο βγαλει 100 δολλάρια οπότε ξαναπροσπαθεις..

Οταν το παρουν ηδη 200 ατομα θα σου πει καθαρα ότι το κουπονι εχει εξαντληθει..

Τυχαινει παντως να φορτωνει καλαθια των 100 δολλαριων ..

Οταν εγω κερδισα ξεκινησε να φορτωνει σε δυο υπολογιστες το καλαθι κανονικα..Στον ενα μου το εβγαλε σωστο στα 50 δολλαρια.Στον αλλο το εβγαλε λαθος στα 100 δολλάρια. Οποτε ακομα και εκει πρεπει να εισαι τυχερος :)

Δημοσ.

Δοκιμάστε να πάτε στο καλάθι ξανά από άλλη καρτέλα , μέσω αρχικής dx.com και να βάλετε εκ νέου τον κωδικό(έτσι για περισσότερο γούρι). Για τις καρτέλες ταυτόχρονα δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

Καλή χρονιά .!

Δημοσ.

δεν είσαι ο μόνος!

ή επειδή το έχουν πάρει ήδη 200 άτομα

Μα βγάζει μήνυμα όταν το πάρουν 200.. σωστά?

Δημοσ.

kostastnt να εισαι καλα φιλε μπορει να μην το κερδισα (λογικα παντα ακομα 500 εχω) αλλα εχει πολυ χαβαλε το πραγμα...καλες γιορτες παιδια σε ολους και ειθε οσα 500αρια εχουμε παρει με το 2013 να τα παρουμε σε ευρωπουλα 

• Like 1
Δημοσ.

Μα βγάζει μήνυμα όταν το πάρουν 200.. σωστά?

βγάζει, αλλά έχω δει και παράδειγμα και να μην βγάζει τίποτα ούτε invalid coupon!

Δημοσ.

βγάζει, αλλά έχω δει και παράδειγμα και να μην βγάζει τίποτα ούτε invalid coupon!

Αυτη ειναι η περιπτωση 2 που ανεφερα . Φορτωνει το καλαθι χωρις error + χωρις την εκπτωση . Σε μενα μου ετυχε 2 φορες από τις 3 που ξεκινησε να φορτωνει το καλαθι. Την τριτη φορτωσε κανονικα. Παντως μολις εξαντληθουν τα κουπονια το καταλαβαινετε ευκολα γιατι αρχιζει και ξεκολλαει το συμπαν επειδη λαμβανει ο κοσμος μυνηματα οτι εξαντληθηκαν και σταματαει τα refresh.

Παντως μακραν το χειροτερο ειναι να κερδισεις και μετα να το χασεις οπως καποιοι φιλοι εδω..Εκεί ειναι για να το σπασεις..

Δημοσ.

Εμένα μου βγάζει αυτο "Your coupon code has already been successfully used for this round, thank you for your participation"

στο εβγαλε αμεσως ή μετα απο απο πολλα refresh?

Δημοσ.

Αυτη ειναι η περιπτωση 2 που ανεφερα . Φορτωνει το καλαθι χωρις error + χωρις την εκπτωση . Σε μενα μου ετυχε 2 φορες από τις 3 που ξεκινησε να φορτωνει το καλαθι. Την τριτη φορτωσε κανονικα. Παντως μολις εξαντληθουν τα κουπονια το καταλαβαινετε ευκολα γιατι αρχιζει και ξεκολλαει το συμπαν επειδη λαμβανει ο κοσμος μυνηματα οτι εξαντληθηκαν και σταματαει τα refresh.

Παντως μακραν το χειροτερο ειναι να κερδισεις και μετα να το χασεις οπως καποιοι φιλοι εδω..Εκεί ειναι για να το σπασεις..

δεν είναι site για τόσους χρήστες. Και ούτε το θεωρώ site της προκοπής. ένα καλύτερο server θέλει. δε νομίζω να είναι τόσοι πολλοί οι χρήστες που προσπαθούν και κολλάει με το παραμικρό με error 500

Δημοσ.

Ρε παιδιά όποιος ξέρει ας μου απαντήσει στο εξής

Από ότι είδα το icoo φορτίζει μέσο usb και όχι μέσο βύσματος όπως έχει το pipo.Αυτό σημαίνει ότι όταν φορτίζει δεν μπορούμε να συνδέσουμε άλλη συσκευή (μέσο otg) ταυτόχρονα  ή μπορεί να μπει κάποιο usb hub και να συνδεθεί κανονικά (χωρίς να τα κάψουμε όλα)?

Βάσικά το pipo πήρα ,αλλά έχω μπει σε σκέψεις να τους στείλω μήνυμα αν μπορώ να αλλάξω την παραγγελεία...αλλά αν δεν μπορώ να συνδέσω τον σκληρό δίσκο (για καμιά ταινία π.χ.) και να έιναι και στο ρέυμα ταυτόχρονα τι να το κάνεις ,αφου από μπαταρία δεν πετάει κανένα από τα δύο.

Δημοσ.

πω πω ξενεραααα....αντι για ερρορ μου εβγαλε ξανα το καλαθι χαρηκα αλλα ηταν παλι 100 τα ντολαρςςς

προβλεπω πρωτοχρονια να αλλαζουμε στο pc

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα μου βγάζει αυτο "Your coupon code has already been successfully used for this round, thank you for your participation"

στο εβγαλε αμεσως ή μετα απο απο πολλα refresh?

Οχι μετα απο 2-3 refresh . Το εβγάλα screenshot το καλαθι μου μετα την εκπτωση αλλα οταν παω στο help section για να τους ρωτησω μου ζητάει να βάλω τον αριθμο παραγγελίας.
Δημοσ.

δεν είναι site για τόσους χρήστες. Και ούτε το θεωρώ site της προκοπής. ένα καλύτερο server θέλει. δε νομίζω να είναι τόσοι πολλοί οι χρήστες που προσπαθούν και κολλάει με το παραμικρό με error 500

Αυτο ειναι δεδομενο..Βεβαια οταν μονο απο Ελλάδα είναι ανετα 100 χρηστες με 10 tabs minimum να χτυπανε refresh ανα 5 sec φαντασου τι παιζει από ολο το κοσμο.. Καποιοι μαλιστα ειχαμε βαλει και 3-4-5-6 pc να χτυπαν ταυτοχρονα :)  Κινεζικο μαγαζακι ειναι..Δεν ειναι και google να αντεχει ατελιωτα connections..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...