PETROS13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Σε ολους ετσι εγινε.Μολις εβγαζε error εκανες πισω και σου ξαναβγαζε το καλαθι των 50 δολλαριων. Μετα επινες καφε και μολις εφευγε ο φορτος της σελιδας εκανες τοτε το checkout. Και εγω ανυθπομονος ημουν. Παταγα checkout εβγαζε error Και ελεγα ωχ..Παταγα πισω και ολα οκ..Το εκανα καμια 20αρια φορες μεχρι να κανω checkout.. κάτι ξέρουν που λένε have a cup of coffee and try again later.
idomeneas26 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Βρε παιδιά κέρδισα το κουπόνι αλλα στο paypal μου γράφεi να πληρώσω 100$ τι να κάνω; Οταν ξαναεπιστρέφω στο καλάθι του DX δείχνει 50,01$
Gongor Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Έχει κανείς πρόβλημα όταν πρόκειται να πληρώσει με paypal? Γτ μου βγάζει This payment cannot be completed and your account has not been charged. Please contact your merchant for more information. Return to merchant and try a different payment method We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the merchant's website and try using a different payment method (if available).
katcos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Οκ το πέτυχα για 2η μέρα . Καλή χρονιά σε όλους !!!
dimigar Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Έπρεπε σήμερα τελευταία μέρα του χρόνου να βάλουν να κερδίσουν 1000 άτομα. 1
baskon Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Έχει κανείς πρόβλημα όταν πρόκειται να πληρώσει με paypal? Γτ μου βγάζει This payment cannot be completed and your account has not been charged. Please contact your merchant for more information. Return to merchant and try a different payment method We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the merchant's website and try using a different payment method (if available). Δοκιμασες με back να ξαναβρεις το καλαθι σου; Γενικά αυτό το μυνημα απο οτι φαινεται ειναι προβλημα του paypal..https://www.paypal-community.com/t5/Sending-and-receiving-money/This-payment-cannot-be-completed-and-your-account-has-not-been/td-p/531186/page/3?profile.language=en-gb Ολα τα προβληματα μαζεμενα
Gongor Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δοκιμασες με back να ξαναβρεις το καλαθι σου; Γενικά αυτό το μυνημα απο οτι φαινεται ειναι προβλημα του paypal..https://www.paypal-community.com/t5/Sending-and-receiving-money/This-payment-cannot-be-completed-and-your-account-has-not-been/td-p/531186/page/3?profile.language=en-gb Ολα τα προβληματα μαζεμενα Ναι και μου έβγαλε 100$ , βάζοντας τον κωδικό μου βγάζει Your coupon code has already been successfully used for this round, thank you for your participation.
Stinger Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Έχω βάλει το κουπόνι καμιά 50 φορές αλλά όλο μου βγάζει το καλάθι με 100$ καμιά ιδέα? Μήπως επειδή το βάζω σε 3-4 καρτέλες ταυτόχρονα?
isaias1983 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Ναι και μου έβγαλε 100$ , βάζοντας τον κωδικό μου βγάζει Your coupon code has already been successfully used for this round, thank you for your participation. Aυτο ακριβως ειχε βγαλει και σε μενα...Μην ελπιζεις για τιποτα...Σου το λεω να το ξερεις!
spytoufe Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 α ρε μαγκες για τους νικητες συγχαρητηρια και καλοδουλευτο για εμας τους "αργοπορημενους" παμε γερα για αλλες ευκαιριες...Να ρωτησω κατι τους τυχερους.. εσας σας στον πηρε κατευθειαν το κουπονι ή μετα απο ανεπαλληλα ριφρες σας εβγαλε οτι κατοχυροθηκε οχι τιποτε αλλο απλα μην ξεροσταλιαζουμε τσαμπα μερα που ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα