bill777 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 εχω ανοιξει 10 ταβσ και σε ολα auto refresh ανα 5 και σε ολα error 500 , Ειναι λογικο?
Gongor Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 α πλ ωραια , μ εγραψε οτι η συναλλαγη ακυρώθηκε...
mikegad Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Αναλόγως την τράπεζα... Εμένα έχθες με χρέωσε 1.50 ευρώ η eurobank για μετατροπή συναλλάγματος με αποτέλεσμα να μου βγει τελικά 10 λεπτα ακριβότερα από ότι αν έκανε την μετατροπή το paypal
Teisos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 error 500 all over the place. Κάθε φορά που προσπαθώ για apply code, --> 500. Είμαι και σε αδύναμο νετμπουκ και δε βοηθάει :/
Gongor Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 εκάνα βλακεία στο paypal και ακυρώθηκε η συναλλαγή fail. Ενώ μου είχε γράψει οτι δέχτηκε τον κωδικό ... και ήμουν στα 50$ . Υπάρχει περίπτωση να τ σώσω με κάποιον τρόπο εφόσον ακυρώθηκε από paypal? Ούτε στο history δεν την βγάζει.. Your coupon code has already been successfully used for this round, thank you for your participation. 1
baskon Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Αναλόγως την τράπεζα... Εμένα έχθες με χρέωσε 1.50 ευρώ η eurobank για μετατροπή συναλλάγματος με αποτέλεσμα να μου βγει τελικά 10 λεπτα ακριβότερα από ότι αν έκανε την μετατροπή το paypal Σχεδον ολες χρεωνουν κατι..Πχ η Πειραιως 2% που ειναι χαμηλοτερο απο αυτο που χρεωνει το paypal. Αν η eurobank το παει ετσι ειναι αισχος.. Η καλύτερη ειναι η probank Που τουλάχιστον στις πιστωτικές δε χρεωνει τιποτα. Λογικά το ιδιο ισχυει και για τη χρεωστικη. Ο μονος τροπος να το σωσεις είναι αν δεν ειχες κλεισει το tab του dx.com να κανεις πίσω απο τον browser. Πολύ πιθανο να σου βγαλει το καλαθι των 50 δολλαριων. Στο φιλο πριν απο σενα: Το Netbook δε παιζει κανενα ρολο. Οπως ειχα πει οταν κερδισα ειχα βαλει 5 συστηματα να παιζουν μπαλα με refresh. Το ενα ηταν σε γραμμη 100αρα και τα αλλα τεσσερα ηταν στο σπιτι..Μαντεψτε που κερδισα..Στο πιο αδυναμο..δηλαδη ενα Netbook.. Οπότε το θεμα ειναι να εχεις τυχη. Ουτε η ταχυτητα του νετ μετραει ουτε η ταχυτητα του υπολογιστη αρκει να μη σερνεται
kalampakas. Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 εκάνα βλακεία στο paypal και ακυρώθηκε η συναλλαγή fail. Ενώ μου είχε γράψει οτι δέχτηκε τον κωδικό ... και ήμουν στα 50$ . Υπάρχει περίπτωση να τ σώσω με κάποιον τρόπο εφόσον ακυρώθηκε από paypal? Ούτε στο history δεν την βγάζει.. Your coupon code has already been successfully used for this round, thank you for your participation. στο paypal εχει τη συναλλαγη στο ιστορικο ή δεν δειχνει τιποτα;στο Order history στο λογαριασμο στο dhgate;
PETROS13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 αν πατήσεις στο browser πίσω πίσω μέχρι να σε βγάλει στην τιμή πάλι στο paypal? αλλιώς στείλε στην εξυπηρέτηση mail ή μίλα με live chat
ssof Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Yeaaaaaaaaaaaaaah , για δεύτερη φορά 50% Ευχαριστώ τον kostastnt , παρόλο που είχα δει το email της προσφοράς θα το αγνοούσα αν δεν είχα δει το συγκεκριμένο post , που εξηγεί ότι πρώτα βάζεις τον κωδικό , και αν πετύχεις ολοκληρώνεις την παραγγελία.
isaias1983 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 εκάνα βλακεία στο paypal και ακυρώθηκε η συναλλαγή fail. Ενώ μου είχε γράψει οτι δέχτηκε τον κωδικό ... και ήμουν στα 50$ . Υπάρχει περίπτωση να τ σώσω με κάποιον τρόπο εφόσον ακυρώθηκε από paypal? Ούτε στο history δεν την βγάζει.. Your coupon code has already been successfully used for this round, thank you for your participation. Του χρονου παλι αν την ξαναβαλουν...Το ιδιο εγινε και σε μενα πριν 3 μερες...Πατησα να πληρωσω paypal και εβγαλε error!Τους εστειλα mail,τους εβρισα....και ηρεμησα! Παιξτε κανανε λαχειο παιδια εσεις που την κερδισατε!!
Gongor Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Οκ την βρήκα αλλά ... This payment cannot be completed and your account has not been charged. Please contact your merchant for more information. Return to merchant and try a different payment method We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the merchant's website and try using a different payment method (if available).
baskon Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Του χρονου παλι αν την ξαναβαλουν...Το ιδιο εγινε και σε μενα πριν 3 μερες...Πατησα να πληρωσω paypal και εβγαλε error!Τους εστειλα mail,τους εβρισα....και ηρεμησα! Παιξτε κανανε λαχειο παιδια εσεις που την κερδισατε!! Σε ολους ετσι εγινε.Μολις εβγαζε error εκανες πισω και σου ξαναβγαζε το καλαθι των 50 δολλαριων. Μετα επινες καφε και μολις εφευγε ο φορτος της σελιδας εκανες τοτε το checkout. Και εγω ανυθπομονος ημουν. Παταγα checkout εβγαζε error Και ελεγα ωχ..Παταγα πισω και ολα οκ..Το εκανα καμια 20αρια φορες μεχρι να κανω checkout..
mikegad Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Σχεδον ολες χρεωνουν κατι..Πχ η Πειραιως 2% που ειναι χαμηλοτερο απο αυτο που χρεωνει το paypal. Αν η eurobank το παει ετσι ειναι αισχος.. Η καλύτερη ειναι η probank Που τουλάχιστον στις πιστωτικές δε χρεωνει τιποτα. Λογικά το ιδιο ισχυει και για τη χρεωστικη. δυστηχώς έτσι είναι ,και παλιότερα για αγορά από ebay περίπου 2,50usd με χρέωσε 1,50 ευρώ για μετατροπή συναλλάγματος και από τότε άφηνα το ebay να κάνει την μετατροπή. Τώρα επειδή ήταν λίγο μεγαλύτερη η αξία είπα να βάλω πάλι την τράπεζα αλλά τελικά πάλι χαμένος βγήκα. Τους εστειλά και μήνυμα που τους κράζω αλλά δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα.(και ούτε πρόκειται) Μάλλον θα αλλάξω τράπεζα με την πρώτη ευκαιρία
isaias1983 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Το θεμα ειναι οτι εμενα μου ελεγε οτι εχω ηδη χρησιμοποιησει το κουπονι μια φορα εκεινη την ημερα...Εστειλα mail και με εγραψαν στα @@ τους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα