Προς το περιεχόμενο

Dealextreme 100$=50$ christmas offer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά τα "ενήλικα" τάμπλετ  τα πανάκριβα ,σε 5-10 το πολύ χρόνια θα τα βλέπουν οι τότε μεγάλοι και θα γελάνε. Παιδικά θα τα βαφτίζουν.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δωσατε στοιχεια διευθυνση τηλ και λοιπα στο register της dx ή αρκουν μονο αυτα στο paypal?Aς απαντήσει καποιος που εχει κανει παραγγελια

Δημοσ.

δωσατε στοιχεια διευθυνση τηλ και λοιπα στο register της dx ή αρκουν μονο αυτα στο paypal?Aς απαντήσει καποιος που εχει κανει παραγγελια

απλο register στο dx, μετα τα στοιχεια απο το paypal στο checkout

Δημοσ.

απλο register στο dx, μετα τα στοιχεια απο το paypal στο checkout

Εγω ουτε καν register στο dx.. Χτυπησα την προσφορα και επειτα εκανα checkout σαν guest.. Πηρε τα στοιχεια της διευθυνσης κατευθειαν απο το Paypal Και τη παραγγελια τη βλεπω με το Order nr και το email Μου..

Οσο για το ποιο ειναι καλυτερο γουστα ειναι αυτα. H διαφορα στη διαρκεια μπαταριας θα ειναι μικρη ακόμα και αν το Icoo εχει 2500 mah. Απο κει και περα ο καθενας διαλεγει αναλογα με το τι νομιζει οτι χρειαζεται περισσοτερο. Αναλυση οθονης που οτι και να γινει δε μπορει να αλλάξει , ή καλύτερη υποστηριξη σε roms?

Οτι και να παρει καποιος νομιζω θα μεινει υπερευχαριστημενος με βαση τα +-35 ευρω που εδωσε..

Το βασικό είναι να παραλάβουμε κάτι που να μην εχει κατασκευαστικό ελάτωμα και μπλέξουμε ..

Δημοσ.

Αυτά τα "ενήλικα" τάμπλετ  τα πανάκριβα ,σε 5-10 το πολύ χρόνια θα τα βλέπουν οι τότε μεγάλοι και θα γελάνε. Παιδικά θα τα βαφτίζουν.

Βάλε σε 1 - 2 χρόνια καλύτερα , εαν περιμένουν 5 χρόνια για σοβαρή αναβάθμιση θα κλείσουν όλοι τους .

Πάντως πολύ φασαρία για το τίποτα . Όσοι τυχεροί το πήρανε καλώς και μεγεία τους δεν είναι και τίποτα τρομερό αλλά και πάλι είναι σε τιμή προσφοράς . Από την άλλη όσοι δεν το πήρανε ίσως να είναι και πιο τυχεροί στην τελική γιατί θα μαζέψουν λεφτά να πάρουν τίποτα καλύτερο . Εγώ μια φορά που παράγγειλα απο DX έκανε 1.5 μήνες να έρθει , σε σημείο που είχα ξεχάσει και τι παράγγειλα . Άρα υπομονή και καλή τύχη , τελευταία μέρα σήμερα ...

Δημοσ.

Βάλε σε 1 - 2 χρόνια καλύτερα , εαν περιμένουν 5 χρόνια για σοβαρή αναβάθμιση θα κλείσουν όλοι τους .

Πάντως πολύ φασαρία για το τίποτα . Όσοι τυχεροί το πήρανε καλώς και μεγεία τους δεν είναι και τίποτα τρομερό αλλά και πάλι είναι σε τιμή προσφοράς . Από την άλλη όσοι δεν το πήρανε ίσως να είναι και πιο τυχεροί στην τελική γιατί θα μαζέψουν λεφτά να πάρουν τίποτα καλύτερο . Εγώ μια φορά που παράγγειλα απο DX έκανε 1.5 μήνες να έρθει , σε σημείο που είχα ξεχάσει και τι παράγγειλα . Άρα υπομονή και καλή τύχη , τελευταία μέρα σήμερα ...

Για τα 1-2 χρονια δε συμφωνω μιας και τα ταμπλετ που βγηκαν πριν δυο χρονια θεωρουνται σημερα οκ. Οπως κ να χει τι το συζηταμε το παιδικο ή οχι?Αυτο εξαρταται κυριως απο τις εφαρμογες που υπαρχουν κ αν καποιος επαγγελματιας μπορει να αντικαταστησει το λαπτοπ του με αυτο. Προφανως και οχι εκτος αν μιλαμε για κατι με windows 8 32-bit/64 bit οποτε υπαρχουν ολες οι κλασσικες εφαρμογες.

Τωρα ολες οι υπολοιπες χρησεις μπορουν να θεωρηθουν απλες/παιδικες.

Απο κει και περα μια χαρα ειναι τα ταμπλετακια και ειδικά για καποιον που το εψηνε απλως ετσι για να το εχει και δε το χρειαζοταν ελιναι σουπερ..

Για οσους αμφιβαλουν για την προσφορα επαναλαμβανω : Αμα ξαναβρειτε μεσα στο 2013 τετοια specs στα 32 ευρω σφηρίξτε μας (κλεφτικα). Ισως αν ξαναβαλει του χρονου τα χριστουγεννα καποιος αντιστοιχη προσφορα να βρειτε κατι καλυτερο .. Θα αργησει αλλα ετσι και αλλιως αν παραγγειλετε απο Κινα θα αργησει.. Μια φορα που ειχα ξαναπαραγγειλει απο dx.com εκανε 20 μερες. Τωρα θα κανει περισσοτερο λογω γιορτων

Δημοσ.

Την πέτυχα αλλα μου βγάζει 39 ευρώ ... να παω στο other conversion options και να επιλέξω την 2η επιλογή?

Δημοσ.

Ποπο έπρεπε να ασχοληθώ με το cart Μου απο χτες!

προσπαθώ 2 ώρες και ολο λάθος τα βγάζει με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία.

δεν πειράζει μας έβαλε στο τριπάκι για μια μίνι παραγγελία :)

Δημοσ.

Την πέτυχα αλλα μου βγάζει 39 ευρώ ... να παω στο other conversion options και να επιλέξω την 2η επιλογή?

To error 500 πετυχες ? ^^

Δημοσ.

ε όχι ρε.

ήρθα πριν τρέχοντας στον υπολογιστή για να χτυπήσω την προσφορά και βλέπω το καλάθι μου άδειο.

δε πρόλαβα να το γεμίσω μιας και είχα 2 λεπτά.

:cry:

Δημοσ.

για τέτοιο ποσό είναι μικρή η διαφορά. άντε να σου πάει μισό ευρώ πιο κάτω

Δημοσ.

Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency  ή Bill me in the currency listed on the seller's invoice για να κάνει η τράπεζα την μετατροπή? Στην 2η επιλογή μου βγάζει 50 $ - οπότε αν κάνει η τράπεζα την μετατροπή βγαίνει φθηνότερα έτσι?

Δημοσ.

Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency  ή Bill me in the currency listed on the seller's invoice για να κάνει η τράπεζα την μετατροπή? Στην 2η επιλογή μου βγάζει 50 $ - οπότε αν κάνει η τράπεζα την μετατροπή βγαίνει φθηνότερα έτσι?

Σωστα.

Δημοσ.

ναι, από 37,89  μέχρι 38,50

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...