Προς το περιεχόμενο

Dealextreme 100$=50$ christmas offer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα ρε παιδια, εδω υπαρχουν ατομα που δεν εχουν καταφερει τιποτα και βγαινουν καποια τυπακια ειναι το δευτερο, το τριτο κτλ.. νομιζεται οτι περνιεστε εξυπνποι?? Σιγα το κατορθωμα, 25-30 ευρω λιγοτερο στην τελικη το αγοραζεται, σιγα με αυτα τα λεφτα θα σωθειτε. Εδω θα ειμαστε που σε 1 - 2 μηνες θα τα πουλατε στις αγγελιες.

Καταρχην για καποιους που δεν ξερουν απο κινεζικα ταμπλετ, εχουν περασει πολλα απο αυτα στα χερια μου, ετοιμαστειται για πολλες υποχωρησεις. Δεν ειναι IPAD, Galaxy κτλ. Το ταμπλετ το παιρνεις για την φορητοτητα και ολα αυτα τα φθηνα (μπαταρια 3000/3200 mah) με το ζορι βγαζουν 2 ωρες με την φωτεινοτητα στο 10-20% με το WiFi ανοιχτο. Αυτα τα ταμπλετ ειναι κυριως για παιδακια και απειρους χρηστες για να αποκτησουν μια πρωτη επαφη.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα ρε παιδια, εδω υπαρχουν ατομα που δεν εχουν καταφερει τιποτα και βγαινουν καποια τυπακια ειναι το δευτερο, το τριτο κτλ.. νομιζεται οτι περνιεστε εξυπνποι?? Σιγα το κατορθωμα, 25-30 ευρω λιγοτερο στην τελικη το αγοραζεται, σιγα με αυτα τα λεφτα θα σωθειτε. Εδω θα ειμαστε που σε 1 - 2 μηνες θα τα πουλατε στις αγγελιες.

Καταρχην για καποιους που δεν ξερουν απο κινεζικα ταμπλετ, εχουν περασει πολλα απο αυτα στα χερια μου, ετοιμαστειται για πολλες υποχωρησεις. Δεν ειναι IPAD, Galaxy κτλ. Το ταμπλετ το παιρνεις για την φορητοτητα και ολα αυτα τα φθηνα (μπαταρια 3000/3200 mah) με το ζορι βγαζουν 2 ωρες με την φωτεινοτητα στο 10-20% με το WiFi ανοιχτο. Αυτα τα ταμπλετ ειναι κυριως για παιδακια και απειρους χρηστες για να αποκτησουν μια πρωτη επαφη.

Τις ξερουμε τις υποχωρησεις..Παρολαυτα για 30-38 ευρω τα ταμπλετακια αυτα ειναι υπερτελεια, ετσι για την πλακα ,για να το παρεις μαζι στη καφετερια,για να σερφαρεις λιγο στο κρεβατι κλπ κλπ..

Τωρα το τι μας λες, το λες τσαμπα....Το ξερουμε οτι δε παιρνουμε Nexus των 250 ευρω αλλα ενα κινεζικο αξιοπρεπες ταμπλετ (απο αποψη επιδοσεων -μνημης-συνδεσιμοτητας με usb,hdmi Kλπ) με μικρη μπαταρια όμως και όχι την τελεια οθονη των πανακριβων επωνυμων και ολα αυτα με 32 ευρω..

Επίσης υπάρχουν κινεζάκια που είναι πολύ καλα απλώς αυτη τη στιγμή δε συμμετεχουν στη προσφορά. Οπότε μη γενικευεις..Δεν εχουν ολα μικρη αυτονομια. Δεν εχουν ολα μετρια οθονη..Υπάρχουν και κινεζακια που συναγονιζονται τα επωνυμα.

Οπως και να εχει αν εχεις ξαναδει ταμπλετ με 1 γιγα μνημη δυπυρηνο κλπ με 30 ευρω πες το μας :) Και επειδη μαλλον εχεις τσαντιστει που δεν το χεις πετυχει ακομα..Καλη επιτυχια αυριο..

• Like 3
Δημοσ.

38 ευρω σου βγαινει με την προσφορα και 60 ευρω+ χωρις το κουπονι, για το icoo. Σε 1 μηνα εαν παραλαβεις θα ειναι επιτυχια. Δεν ειναι ασχημο ειτε για τα 60, ειτα για τα 40 ευρω για αγορα. Αλλα δεν αλλαζει την ουσια, τι να το κανεις τον 2πιρυνο και 1 γιγα ραμ οταν θα το εχεις ολο στην πριζα. Εχει περασει απο τα χερια μου και το ainol fire με την μεγαλυτερη μπαταρια στην κατηγορια του (5000 mah), σε 3,5 ωρες τα ειχε φτυσει. Εαν εισαι newbie / παιδακι ειναι η καλυτερη επιλογη αυτα τα ταμπλετ. Ουτε για σοβαρη δουλεια αλλα ουτε για μετρημενα πραγματα οπως το σερφαρισμα στο σπιτι, ειναι κατωτερο των περιστασεων, απλα τα πραγματα. Μην περιμενει κανεις οτι χανει την υπερπροσφορα.

Σημειωση, δεν χτυπαω το ταμπλετ και το συγκεκριμενο promotion. Τελευταια αγορα μου απο deal εκανε 2,5 μηνες για να ερθει. Δεν εχω την υπομονη να περιμενω τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα. Εαν το χτυπαγα θα ηταν μονο για κανενα ανηψακι και μονο. Ηδη μια πραγγελια απο το αλλο αντιστοιχο κινεζικο μαγαζι focalprice, χαθηκε μετα απο 3 μηνες αναμονη. Ευτυχως που ειχα ανοιξει case πριν ληξει η προθεσμια στο paypal και πηρα τα λεφτα μου πισω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

38 ευρω σου βγαινει με την προσφορα και 60 ευρω+ χωρις το κουπονι, για το icoo.

Ξαναυπολογισε τα

42.5 δολλαρια ειναι το Icoo δηλαδη 32 ευρω οπως ειπα και πριν. Στα 50 δολλαρια δηλαδη 38 ευρω που θα δωσεις θα αγορασεις και κατι αλλο(Πχ εγω πηρα ενα σχετικά μεγαλο τριποδο φωτογραφικης των 15 δολλαριων δηλαδη το πληρωσα 7.5. Μη μετρας και αυτο στη τιμη για να μας δειξεις μια τιμη που δεν ισχυει..

Αλλο 40 και αλλο 30...

Οπως και να εχει οπως ειπα και πριν για να κανεις τη πλακα σου το παιρνεις .Για σοβαρη δουλεια ετσι και αλλιως ταμπλετ δε λεει με τιποτα.Αντε στη χειροτερη κανενα με Windows 8(οχι RT ) + πληκτρολογιο. Γενικά τα ταμπλετ τα θεωρω απλώς ότι ειναι για εφε πλακα + για να περνας λίγο την ωρα σου. Δεν ειναι ουτε κυριο εργαλειο δουλειας ουτε το κυριο μεσο σερφαρισματος για αυτους που ασχολουνται..

Προσωπικά το πηρα ετσι για την πλακα και για να βαζω τη μανα μου να βλεπει τις συνταγες στο ταμπλετ αντι να μου πηγαινοερχεται στο pc :P :P

Για το δρομο εχω ενα galaxy s κινητο Που μια χαρα με βολευει.Για τα υπολοιπα 3 pc Και 1 λαπτοπ και ενα netbook.

Και ξαναλεω αν μας βρεις αλλο ταμπλετ που με 30 ευρω να σου δινει καλο επεξεργαστη + μνημη εστω με αυτονομια 2 ωρες σφυρα μας και μας :) Με τη λογική σου ολα τα ταμπλετ για παιδακια ειναι επειδη ετσι και αλλιως για σοβαρη δουλεια δε κανουν.

Επεξ/σία από baskon
Δημοσ.

καλα περα απ' ολα αυτα,οποιος θελει χτυπαει το mk808 και φορτωνει και ολα τα αξεσουαρ που θα χρειαστει για να φτιαξει ενα επαρκες media center σε τιμη που θα επαιρνε μονο το mk808...και πραγματικα mk808 + usb hub με φορτιστη + microsd 16gb + καρτα ηχου και καμια 7-8 πραγματα που χρειαζομουν δεν τα εβρισκα με τιποτα στα 38 ευρω....οποτε τα πολλα λογια ειναι φτωχεια....

Δημοσ.

Ακριβως.Η προσφορά ειναι η καλυτερη που εχω πετυχει εδω και καιρο..Μονο μειονεκτημα ο τροπος που ακολουθεις για να κερδισεις..Με συνεχη refresh και error 500..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια κατι ασχετο αλλα δωσατε στοιχεια διευθυνση τηλ και λοιπα στο register της εταιρειας ή αρκουν μονο αυτα στο paypal?γαμωτο σημερα την πηρα γραμμη κοιταζα για αλλο και ειδα το ποστ...κριμα γιατι 2 μερες δεν ξεκολησσα απο το σπιτι...

παντως pascalia το icoo ναι μεν εχει διαφορα στο οτι εχει μεγαλυτερη αναλυση αλλα η μπαταρια απο μια αποσυναρμολογηση που του εκανε ενας στο youtube εγραφε 2500 mah κατι που σημαινει οτι θα τελειωνει απο μπαταρια γρηγοροτερα (το λεω επειδη σε πολλα σαιτ το γραφει ως 3000mah)

http://www.youtube.com/watch?v=tf0sA3_xRT0

Επεξ/σία από spytoufe
Δημοσ.

παιδια κατι ασχετο αλλα δωσατε στοιχεια διευθυνση τηλ και λοιπα στο register της εταιρειας ή αρκουν μονο αυτα στο paypal?γαμωτο σημερα την πηρα γραμμη κοιταζα για αλλο και ειδα το ποστ...κριμα γιατι 2 μερες δεν ξεκολησσα απο το σπιτι...

παντως pascalia το icoo ναι μεν εχει διαφορα στο οτι εχει μεγαλυτερη αναλυση αλλα η μπαταρια απο μια αποσυναρμολογηση που του εκανε ενας στο youtube εγραφε 2500 mah κατι που σημαινει οτι θα τελειωνει απο μπαταρια γρηγοροτερα (το λεω επειδη σε πολλα σαιτ το γραφει ως 3000mah)

http://www.youtube.com/watch?v=tf0sA3_xRT0

EEE θα βρούμε καμιά μπαταρία να το αλλάξουμε.

Δημοσ.

Οποιος δεν θέλει τα παιδικά tablet όπως διάβασα πιο πάνω επειδή είμαι μεγαλόψυχος δέχομαι να τον απαλάξω εγώ  :P και ακόμα καλύτερα να μην προσπαθήσετε κάν.Πού πάτε και μπλέκετε και παιδεύεστε και χαλάτε την ζαχαρένια σας αφήστε να το υποστώ εγώ το μαρτύριο  :rolleyes:  που είμαι και μαζόχα.  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Φτάνουμε σε σημείο να συγκρίνουμε ταμπλετ των 30€ με nexus, galaxy και ipad? που η διαφορά σε τιμή είναι 600%-3000%??

Προφανως και γνωριζουμε οτι σιγουρα δεν ειναι τελεια αλλα το 90% απλα σερφαρει, διαβαζει, βλεπει ταινιες και κατεβαζει χαζοεφαρμογες απο τα store και τα market.. Τα analytics αυτο δειχνουν για τα tablet.. Οποτε ο μεσος χρηστης κανει πολυ μικρες παραχωρησεις σε μπαταρια, αναλυση και αξιοπιστια αλλα γλυτωνει πολλα περισσοτερα λεφτα..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Οπότε και εγώ λογικά θα προσπαθήσω σήμερα για το pipo ... Κυρίως λόγω μπαταρίας ... Η διαφορά στην οθόνη είναι αισθητή?

Δημοσ.

δεν ξερουμε κι αν οντως ειναι genuine που γραφει...

Θα τους κάνουμε το τέστ της μπανάνας  :P για να το διαπιστώσουμε.

Δημοσ.

παιδια κατι ασχετο αλλα δωσατε στοιχεια διευθυνση τηλ και λοιπα στο register της dx ή αρκουν μονο αυτα στο paypal?

α κατι αλλο σε οσους κοντραρουν (λιγο φουσεκη μου θυμιζει αυτο αλλα τεσπα) περι παρανομιας λεει ο ενας περι παιδικοτητας αλλος και 20 ευρω και galaxy και λοιπα και λοιπα... μην ασχολειστε φιλοι μου αφηστε μας να κανουμε οτι θελουμε γιατι στο τελος δεν ζηταμε να μας το πληρωσετε.αλλα αν ειστε τοσο ανοιχτοχερηδες καντε μια καλη και τσονταρετε αυτα τα 30 ευρω παραπανω για τους συμφουρητες σας να παρουμε "ενηλικα" ταμπλετ και οχι παιδικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...