sakis543 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μεγάλη ατυχία! Τι πρεπει να κάνω στην παρακάτω περιπτωση ?? Δέχτηκε μετα απο πολλές προσπάθειες το κουπόνι, όταν πάτησα να γίνει η πληρωμή και με μετέφερε στη σελίδα του Paypal, εκείνη τη στιγμή (πριν κανω confirm την πληρωμη) εκανε restart to laptop (μπλε οθόνη)!!! Τωρα που ξαναμπήκα και ανοιξα το καλάθι μου μου γράφει 100$ και όταν βάζω το κουπόνι μου λέει: "Your coupon code has already been successfully used for this round, thank you for your participation." Τι μπορώ να κάνω για να ολοκληρωθεί η παραγγελία με το κουπόνι?? Μπες στο paypal για να δείς αν έχεις ακόμα το invoice από το DX.
inel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μπες στο paypal για να δείς αν έχεις ακόμα το invoice από το DX. Όχι, δεν υπαρχει κάτι οπως βλέπω..
sakis543 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Όχι, δεν υπαρχει κάτι οπως βλέπω.. Οπότε μόνο με επικοινωνία με το DX θα βγάλεις άκρη...Αν και απ' ότι είπε και κάποιος άλλος που του έτυχε, η απάντηση είναι αυτοματοποιημένη. Δοκίμασε το live chat πρώτα. Κράτα και ένα screenshot από το καλάθι σου με το μήνυμα που είπες ότι σου έβγαλε...
baskon Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Οπότε δε βγαζεις ακρη...Αφου ησουν τυχερος και το πηρες φτηνα εσπασες καθε ρεκορ γκινιας χανοντας την εκπτωση με BSOD! Πραγματικά καταλαβαίνω ότι εκεινη την ωρα ηθελες να το σπασεις..Ενταξει δε παιζει..Εγινε βλακεια..Τσαμπα η χαρα.Με το support του Dx δε θα βγαλεις ακρη παντως γιατι και αλλος φιλος την ειχε χασει την εκπτωση με αλλο τροπο απο το δικο σου και ακρη δεν εβγαλε.
mikegad Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 To πήρα και εγώ το pipo. Eυχαριστώ τον topic starter
inel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Οπότε μόνο με επικοινωνία με το DX θα βγάλεις άκρη...Αν και απ' ότι είπε και κάποιος άλλος που του έτυχε, η απάντηση είναι αυτοματοποιημένη. Δοκίμασε το live chat πρώτα. Κράτα και ένα screenshot από το καλάθι σου με το μήνυμα που είπες ότι σου έβγαλε... Εστειλα email να δω τι θα απαντήσουν..εστειλα και το screenshot μαζι.. To live chat δεν ειναι ανοικτο προς το παρόν... Τι να πω....μετα απο τόσες προσπάθειες αυτές τις μέρες και αφού το δέχτηκε κανονικά το κουπόνι για το account μου θα είναι "αδικία" να μην γινει τίποτα τελικα...
ababapanos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 παιδια πηγα να το παρω και εγω με κουπονι 99+1 και μου γραφει We are so sorry but the coupon code for this round has already been used 200 times. Please try again next round. View Detail ξερετε τι ωρα Ελλαδας ξεκιναει το επομενο???
kalampakas. Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 παιδια πηγα να το παρω και εγω με κουπονι 99+1 και μου γραφει We are so sorry but the coupon code for this round has already been used 200 times. Please try again next round. View Detail ξερετε τι ωρα Ελλαδας ξεκιναει το επομενο??? αυριο στις 8 το βραδυ
Narayan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μεγάλη ατυχία! Τι πρεπει να κάνω στην παρακάτω περιπτωση ?? Δέχτηκε μετα απο πολλές προσπάθειες το κουπόνι, όταν πάτησα να γίνει η πληρωμή και με μετέφερε στη σελίδα του Paypal, εκείνη τη στιγμή (πριν κανω confirm την πληρωμη) εκανε restart to laptop (μπλε οθόνη)!!! Τωρα που ξαναμπήκα και ανοιξα το καλάθι μου μου γράφει 100$ και όταν βάζω το κουπόνι μου λέει: "Your coupon code has already been successfully used for this round, thank you for your participation." Τι μπορώ να κάνω για να ολοκληρωθεί η παραγγελία με το κουπόνι?? Κάνε login και πήγαινε στο ιστορικό των παραγγελιών (order history), θα δεις στην παραγγελία πως εκκρεμεί η πληρωμή. Κάντο ΤΩΡΑ όμως επειδή στις 20:00 λήγει η προθεσμία.
inel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Κάνε login και πήγαινε στο ιστορικό των παραγγελιών (order history), θα δεις στην παραγγελία πως εκκρεμεί η πληρωμή. Κάντο ΤΩΡΑ όμως επειδή στις 20:00 λήγει η προθεσμία. Δεν μου δείχνει τίποτα σημερινό στο 'My orders' που κοιτάω. Θα επρεπε να υπάρχει? Δεν εγινε confirmed η πληρωμη. Μπορώ αραγε να την ολοκληρώσω ξανά με το ίδιο καλάθι και να κάνω apply κάπου το κουπόνι μετα?
_chris_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 πο πο καλά έχω πωρωθεί τώρα. μου θύμισε μικρός που έπαιζα metal slug και τα είχα σκίσει τα πλήκτρα. αύριο θα είμαι έτοιμος και αποφασισμένος. τελευταία ευκαιρία.
kostastnt Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Σήμερα πήρα άλλο ένα Όσοι ευχαριστείτε τον topic starter πηγαίνετε στο πρώτο post και πατήστε "Μου αρέσει" Αύριο 20:00 τελευταία ευκαιρία όσοι δεν πήρατε..
leros2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Campaign Rules: 1The amount of your shopping cart must be exactly $100.00.( Shipping cost excluded)
noths Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Το πήρα κι εγώ. Αφού στην αρχή το paypal μου ζητούσε 99$ και λέω την πατήσαμε, πάω να ζητήσω τα ρέστα μετά από κανα 10λεπτο στο support τους και ξανακοιτάω στο paypal (ξανακάνω check out από το καλάθι) και το βλέπω διορθωμένο Ευχαριστώ τον topic starter και όλους τους φίλους για τις πολύτιμες πληροφορίες. Μέθοδος επιτυχίας: Opera με 6 tabs σε auto reload ανά 5 sec. Το πρώτο apply το έκανα 10 sec πριν την ώρα 0. Το αρχικό paypal invoice Επίσης, στατιστικά περίπου 3 στους 200 πήραν την έκπτωση κάθε μέρα από το insomnia. Δηλαδή 1,5% παγκοσμίως, πάρα πολύ καλό ποσοστό!!!
emanager Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ για την υπενθύμιση της προσφοράς ! Ελπίζω το tableτάκι που τσιμπήσαμε να είναι καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα