Προς το περιεχόμενο

Dealextreme 100$=50$ christmas offer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σχετικά με τα tablets βλέπω όλοι αναφέρετε ΄το pipo και το icoo.

εγώ έβαλα στο μάτι αυτό για να δοκιμάσω την τύχη μου. τι λέτε; δε βλέπω να το αναφέρει κανείς.

είναι ainol έχει και καλη ανάλυση.

ακούω γνώμες

εχει ηδη αναφερθει 3 φορες σε αυτο το θεμα, ως χρηστης ainol, εχω ηδη γραψει 2 φορες, αν βαριεσαι να διαβασεις 33 σελιδες (ειναι πολλες...), κανε αναζητηση πανω.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σχετικά με τα tablets βλέπω όλοι αναφέρετε ΄το pipo και το icoo.

εγώ έβαλα στο μάτι αυτό για να δοκιμάσω την τύχη μου. τι λέτε; δε βλέπω να το αναφέρει κανείς.

είναι ainol έχει και καλη ανάλυση.

ακούω γνώμες

Και επαναλαμβάνω ....είναι μονοπύρινο

Δημοσ.

Ολα τα ταμπλετ που μπορουμε να τσιμπησουμε με αυτη την προσφορα εχουν τα μειονεκτηματα τους..

Προσωπικά πηρα αυτο με τα καλυτερα τεχνικα χαρακτηριστικά (Icoo) γνωριζοντας οτι εχει τη χειροτερη υποστηριξη σε roms(πιθανως με αρκετο ψαξιμο ομως να ταιριαξουν απο αλλου roms μιας και το τσιπακι του ειναι συνηθισμενο). Οπως και να εχει το ρισκαρα γιατι τα τεχνικα χαρακτηριστικα ενος ταμπλετ δε μπορουν να βελτιωθουν. Ενω η rom ενδεχομενως να ειναι καλη ή να βγει αργοτερα μια πολυ καλη αν το ταμπλετακι πουλησει καλα..

Δημοσ.

2 ώρες το πάλευα χθες...κρίμα και έχασα τον ύπνο μου άδικα

Εγώ τα παράτησα στις 2:00 μετά από 1 ώρα ανελέητων refresh..

Δημοσ.

Εγώ τα παράτησα στις 2:00 μετά από 1 ώρα ανελέητων refresh..

Έτσι κι εγώ. "Μπαμπά, εγώ λέω να γα...ω λίγο ακόμα και να πάω για ύπνο"

(Για όποιον δεν ξέρει το ανέκδοτο με το γατούλη Link.png Site: http://www.anekdotakias.gr/anekdoto-gatos-me-gataki/">εδώ μια λίγο ξενέρωτη εκδοχή.)

Δημοσ.

ευχαριστώ για την απάντηση.

ωραίο παιχνίδι. θα συμμετάσχω κι εγώ σήμερα  :-D

και μια ακόμα ερώτηση. αυτό το tablet αξίζει τα παραπάνω χρήματα. έχει και 16αρα μνήμη, και με λίγο ψάξιμο είδα ότι είναι σχετικά γνωστό και γράφονται καλά λόγια και υπάρχει υποστήριξη. από τα υπόλοιπα όμως δεν έχω ιδέα πχ επεξεργαστής.

το HDMI δε με ενδιαφέρει

Δημοσ.

Καλα πανω απο 100 δολλάρια υπάρχουν πολλά καλά που δεν εχουν και τα μειονεκτηματα που εχουμε αναφερει στα προηγουμενα που συζηταμε..

Μόνο που πρεπει τα πραγματα που θα βαλεις να κοστιζουν ακριβως 100 δολλαρια..Ουτε 101 ουτε 108 οπως το συγκεκριμενο..

Αρα τσαμπα το ανεφερες γιατι απλως δε παιζει στη προσφορα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...