Προς το περιεχόμενο

Dealextreme 100$=50$ christmas offer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν πράγματι ισχύει πως αν "κατοχυρώσεις" το κωδικό μπορείς να κάνεις refresh όποτε γουστάρεις για να τα πάρεις.

Άποψή μου είναι πως μέσα στο DDOS attack που κάνουμε, όποια requests περάσουν κατοχυρώνουν τον κωδικό μετά τελείωσε είτε το πάρουν είτε όχι. Ακόμη και Error 500 να σας βγάλει δεν σημαίνει πως το request για το κωδικό σας δεν πέρασε.

Σημαντικό TIP. Η ΑΝΤΊΣΤΡΟΦΗ ΜΈΤΡΗΣΗ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ DX ΠΆΕΙ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΈΡΗΣΗ!!!!!! (προσωπικά τουλάχιστο). Σε μένα έχανε ms σε κάθε δευτερόλεπτο. Σε κάθε λεπτό δλδ που περνούσε είχα καθυστέρηση 7-8 sec. οπότε ΒΑΛΤΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ.

Όπως είπα και σε παραπάνω ποστ, άνοιξα πολλά Tabs Και άρχισα να "βομβαρδίζω" apply 15 δευτερόλεπτα πριν αρχίσει μέχρι και περίπου 15 αφότου ξεκίνησε. Φαντάζομαι πως άλλο request κάνει η σελίδα όταν κάνεις  Apply και άλλο όταν κάνεις refresh από error 500.

Αυτά τα tips μου. Τα παρατάω δεν θα προσπαθήσω για άλλο. Καλή επιτυχία στους υπόλοιπους. Καλύτερα να το πάρει κανένα άλλο παιδί από εδώ μέσα.

• Like 1
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κι εγω αυτο εκανα αλλα δεν...

Καλά και πάλι είναι τρομερή τύχη παίζεις σε ms και σε απορρίψεις της σελίδας. Όπως είπα είναι tip τα παραπάνω όχι το στανταράκι.

• Like 1
Δημοσ.

Οπως ειπα και πριν δεν εχει σχεση αν θα εισαι στα πρωτα 10 δευτερολεπτα. ΤΟ θεμα ειναι οταν στελνεις request (Ειτε στην αρχη ειτε refresh) να περασει. Εμενα το Pc που κερδισε εστειλε το πρωτο request μετα απο 1 + λεπτό.. Και κερδισε..Οποτε δεν ισχυουν τα -15 +15 δευτερολεπτα κλπ. Επισης ειναι και η βλακεια οτι καποιες φορες φορτωνει το καλάθι και δεν παιρνει τον κωδικο που ειναι πολύ σπαστικό.

ΑΠο κει και περα αυτο που εκανες σημερα(με τον browser και πολλά πολλα tabs) το εκανα χτες και δεν κερδισα.. Σημερα Ειχα ανοιξει 2 Pc + 2 laptop + 1 pc με remote administration με 5 tab μονο στο καθενα και εστελνα requests ανα 5-20 δευτερολεπτα απο καθε tab.. Και εγω αφου τσιμπησα το ταμπλετακι μου ησυχασα.. Οσοι θελετε να εχετε πιθανοτητα να κερδισετε βαλτε auto refresher η opera Που εχει ενσωματομενο refresh αν εχετε προβλημα με το Plugin.. Τουλαχιστον δε θα ταλαιπωρηθειτε πατωντας συνεχεια F5. Και αν σας κατσει σας εκατσε

Δημοσ.

Οπως ειπα και πριν δεν εχει σχεση αν θα εισαι στα πρωτα 10 δευτερολεπτα. ΤΟ θεμα ειναι οταν στελνεις request (Ειτε στην αρχη ειτε refresh) να περασει. Εμενα το Pc που κερδισε εστειλε το πρωτο request μετα απο 1 + λεπτό.. Και κερδισε..Οποτε δεν ισχυουν τα -15 +15 δευτερολεπτα κλπ. Επισης ειναι και η βλακεια οτι καποιες φορες φορτωνει το καλάθι και δεν παιρνει τον κωδικο που ειναι πολύ σπαστικό.

ΑΠο κει και περα αυτο που εκανες σημερα(με τον browser και πολλά πολλα tabs) το εκανα χτες και δεν κερδισα.. Σημερα Ειχα ανοιξει 2 Pc + 2 laptop + 1 pc με remote administration με 5 tab μονο στο καθενα και εστελνα requests ανα 5-20 δευτερολεπτα απο καθε tab.. Και εγω αφου τσιμπησα το ταμπλετακι μου ησυχασα.. Οσοι θελετε να εχετε πιθανοτητα να κερδισετε βαλτε auto refresher η opera Που εχει ενσωματομενο refresh αν εχετε προβλημα με το Plugin.. Τουλαχιστον δε θα ταλαιπωρηθειτε πατωντας συνεχεια F5. Και αν σας κατσει σας εκατσε

Ετσι μου έρχεται να νοικιάσω τις υπηρεσίες σου  :P

• Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη που το ξαναγράφω ,αλλά το έγραψα λίγο πριν την σημερινή μάχη και χάθηκε πολύ γρήγορα αρκετές σελίδες πίσω.

Με έχετε μπερδέψει και δεν μπορώ να αποφασίσω Pipo ή Ιcoo (αν μου κάτσει κάποιο φυσικά).

Όταν λέτε πως το pipo έχει support  από developers τι εννοείτε? Πως υπάρχει περίπτωση να πάρουν καμία νέα έκδοση android στο μέλλον ή δουλέυουν μόνο πάνω σε bugs της υπάρχουσας (για να αφαιρέσουν κινεζιές κλπ)?

Το icoo δεν έχει καθόλου υποστήριξη?

Μια ματιά έριξα στο xda και δεν υπάρχει τίποτα για κανένα.Στο google δεν έχω χρόνο να ψάχνω και να διαβαζω γιατί σε μερικές μέρες παραδίδω εργασία για το μεταπτυχιακό μου και δεν προλαβαίνω ,οπότε θα ήθελα από τους γνώστες λίγη βοήθεια σας παρακαλώ.

Δημοσ.

γιατι μετραει ακομη αντιστροφα ο χρονος και δεν δεχεται το κουπονι?

Γιατί η προσφορά ισχύει για 200 άτομα ή για 4 ώρες όποιο τελειώσει πρώτο.

Δημοσ.

Γιατί τα κουπόνια έχουν τελειώσει και ο χρόνος είναι και καλά ο χρόνος που ισχύουν τα κουπόνια (4 ώρες από την ώρα που ξεκινάνε να ισχύουν.

Δημοσ.

Και καλα οι 200 που εχουν καβατζαρει εχουν 4 ωρες να κανουν check out. Αν ομως καποιος κανει καποιο λαθος και χασει το κουπονι, αυτο ειναι ξανα διαθεσιμο στο ευρυ κοινο μεχρι να παρελθει το 4ωρο.

Δημοσ.

Παντως το marketing απο οτι βλεπω θα εχει τελικα τα αντιθετα αποτελεσματα...Εμενα παντως με εχασαν απο πελατη.Εχω αγορασει πολλες φορες απο εκει...Τους εστειλα κ mail οτι κερδισα χθες αλλα το paypal μου ζητουσε να πληρωσω 100usd ενω ο κωδικος εχει γινει κανονικα δεκτος κ στο DX μου ελεγε 50 usd αλλα μου απαντησαν με ενα αυτοματοποιημενο μνμ με τους ορους της προσφορας...Τους εβρισα χρονιαρες μερες που ειναι και παω να αγορασω απο αλλου ενα tabletακι της προκοπης.Ας δωσω 25 ευρω παραπανω...Τουλαχιστον θα εχω την ψυχικη μου ηρεμια...Δεν λεω το πονο μου,απλα τις εντυπωσεις που μου αφησε η προσφορα...Αν δεν μπορουν να την υποστηριξουν ας μην την κανουν...Οχι πως τα ελληνικα μαγαζια ειναι καλυτερα αλλα περιμενα λιγο καλυτερη εξυπηρετηση...

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι μου έρχεται να νοικιάσω τις υπηρεσίες σου  :P

Ο ενας υπολογιστης που ηταν με remote administration είναι πανω σε 100/100 Mbps οπότε μπορω να παρεχω πληρεις υπηρεσίες (εκτος απο το να χτυπάμε αλυπητα το dx.com με requests :) ) :P :P

• Like 1
Δημοσ.

σχετικά με τα tablets βλέπω όλοι αναφέρετε ΄το pipo και το icoo.

εγώ έβαλα στο μάτι αυτό για να δοκιμάσω την τύχη μου. τι λέτε; δε βλέπω να το αναφέρει κανείς.

είναι ainol έχει και καλη ανάλυση.

ακούω γνώμες

Δημοσ.

εγώ έβαλα στο μάτι αυτό για να δοκιμάσω την τύχη μου. τι λέτε; δε βλέπω να το αναφέρει κανείς.

ακούω γνώμες

Αυτο που κοιτας ειναι μονοπυρινο ομως εχει καλυτερη ποιοτητα και καλυτερη αναλυση απο τα αλλα δυο.

Δημοσ.

ακούω γνώμες

Το Pipo και το icoo είναι dual core! Από ότι βλέπω αυτό είναι Single core..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...