Προς το περιεχόμενο

Dealextreme 100$=50$ christmas offer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΕΡΔΙΣΑΑΑΑΑΑ!!!! :P Οκ τσίμπησα το icoo λοιπόν. Πάω για κάτι δουλειές και μετά θα εξιστορήσω την επίθεση στο DX me 2 firefox ανοιχτούς και 20 tabs στον καθένα. (<-- Get a life man!)

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε αηδία σήμερα.... δεν αξίζει τον κόπο για να γλυτώσεις 20 ευρώ... προτιμώ να το πάρω κανονικά... σταδιάλα...

• Like 3
Δημοσ.

εκει μετα ξαναεκανες apply η refresh?

Θα ξεκαθαρισω καποια πραγματα.

1. Δεν εχει καμια σχεση το ποτε στελνεις το πρωτο αιτημα οπως εχει αναφερθει. Στο Pc στο οποιο κερδισα εβαλα τελευταιο τον κωδικο και πατησα apply.

2. Την ωρα που ξεκινησε να φορτωνει το καλαθι που κερδισε ,φορτωνε και σε αλλον υπολογιστη μου το καλαθι (των 100 ευρω). Οπότε δε ξερω τι παιζει και αν πρεπει να ξαναβαλετε τον κωδικο.Φανταζομαι δε παιζει ρολο.

3. Το μυστικό νομίζω ότι ειναι να εχετε βαλει τον browser Να κανει ενημερωση αυτοματα καθε 5 δευτερολεπτα..Και εγω σε αυτο το pc κερδισα με αυτη τη ρυθμιση. Ειχα βαλει διαφορετικές ρυθμισεις στο καθε pc..

Δημοσ.

1. Δεν εχει καμια σχεση το ποτε στελνεις το πρωτο αιτημα οπως εχει αναφερθει. Στο Pc στο οποιο κερδισα εβαλα τελευταιο τον κωδικο και πατησα apply.

2. Την ωρα που ξεκινησε να φορτωνει το καλαθι που κερδισε ,φορτωνε και σε αλλον υπολογιστη μου το καλαθι (των 100 ευρω). Οπότε δε ξερω τι παιζει και αν πρεπει να ξαναβαλετε τον κωδικο.Φανταζομαι δε παιζει ρολο.

3. Το μυστικό νομίζω ότι ειναι να εχετε βαλει τον browser Να κανει ενημερωση αυτοματα καθε 5 δευτερολεπτα..Και εγω σε αυτο το pc κερδισα με αυτη τη ρυθμιση. Ειχα βαλει διαφορετικές ρυθμισεις στο καθε pc..

Χρησιμοποιεις plugin για το auto refresh?Και σε περιπτωση που προχωρησει το αιτημα δε ξανακανει refresh να φανταστω ε?

Δημοσ.

Είχα βάλει και plugin auto refresh αλλά έβγαζε error και το απενεργοποίησα.

Σημασία έχει να πατήσεις apply τη σωστή στιγμή και να στείλεις τον κωδικό.

Από κει κι έπειτα το σύστημα καταρρέει από τα πολλά Requests της σελίδας για το καλάθι και δεν φορτώνει.

Αν καταφέρετε να στείλετε τον κωδικό 2-3 φορές ίσως περάσει. Αλλιώς τα refresh δεν κάνουν τίποτα. Ίσως να σας ξαναφορτώσουν το καλάθι σας με τα 100$, αλλιώς θα σας βγάλει το καλάθι με τα 50$ και το κουπόνι applied.

Μετά περιμένετε να περάσει η επίθεση και να πάτε στο ταμείο.

Υ.Γ. Το ρολόι του dealextreme δεν είναι αξιόπιστο

Δημοσ.

Από κει κι έπειτα το σύστημα καταρρέει από τα πολλά Requests της σελίδας για το καλάθι και δεν φορτώνει.

Αν καταφέρετε να στείλετε τον κωδικό 2-3 φορές ίσως περάσει. Αλλιώς τα refresh δεν κάνουν τίποτα. Ίσως να σας ξαναφορτώσουν το καλάθι σας με τα 100$, αλλιώς θα σας βγάλει το καλάθι με τα 50$ και το κουπόνι applied.

Υ.Γ. Το ρολόι του dealextreme δεν είναι αξιόπιστο

Και ποια είναι η σωστή στιγμή μίστερ?  :ph34r:

Δημοσ.

Αν καταφέρετε να στείλετε τον κωδικό 2-3 φορές ίσως περάσει. Αλλιώς τα refresh δεν κάνουν τίποτα. Ίσως να σας ξαναφορτώσουν το καλάθι σας με τα 100$ , αλλιώς θα σας βγάλει το καλάθι με τα 50$ και το κουπόνι applied.

Οπως ειπα αυτο δε παιζει 100% για ενα και μονο λογο..

Στον υπολογιστη που κερδισα πατησα να σταλει το αιτημα πολυ νωρις. Ετσι μου εβγαλε Invalid coupon. Και επειτα ξαναεβαλα το κουπονι με καθυστερηση 1-2 λεπτά (οπου σιγουρα ειχαν σταλει χιλιαδες αιτηματα πριν απο μενα).

Αυτο που παιζει είναι ότι οταν κανεις refresh(οπότε ξαναστελνετε και ο κωδικος) αν εισαι τυχερος μπορει να φορτωσει η σελιδα και να κερδισεις. Τα πολλά refresh και η τυχη ειναι το μυστικό και οχι το ποτε στελνεις το αρχικο..Εξηγησα το γιατι..

Τωρα αν εχετε και πολλά pc να κανουν refresh Ολα οκ αυξανονται οι πιθανοτητες..Εγω σε αυτο που κερδισα ειχα Opera Που εχει απο μονη της auto refresh και δε χρειαζεται Plugin οποτε ολα δουλεψαν ρολοι.... Στον firefox το auto refresh μου εκανε κατι νουμερακια σε καποια Pc..

Δημοσ.

Και ποια είναι η σωστή στιγμή μίστερ?  :ph34r:

Είναι θέμα τύχης. Συνήθως είναι τα πρώτα δευτερόλεπτα. Ρυθμίστε τα ρολόγια σας σωστά, όχι με το ρολόι του dealextreme.

Εντωμεταξύ, έκανα μάταιη προσπάθεια ταυτόχρονα και με άλλο υπολογιστή με άλλη σύνδεση μέσω Teamviewer.

Πάλι καλά που δεν έβαλα κανένα δίκτυο να επιτεθεί.

Τι κάνει ο άνθρωπος για 50$!

Δημοσ.

το βγάζει επειδή κολλάει το site. περίμενε λίγο να ξεκολλήσει και μετά συνεχίζεις.

Βγήκα έξω για δουλειές , επέστρεψα  , έκανα refresh 13:32 (!) και μου το έδωσε .

Ολα ΟΚ ευχαριστώ !

Άντε να δούμε πότε θα τα στείλουν τώρα...

Δημοσ.

Οποτε τσαμπα ανησηχυσαμε..Μολις σου βγαλει τα 50 δολλαρια πας μια βολτα γυρνας και πατας μετά πληρωμή για να εισαι ησυχος :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...