Προς το περιεχόμενο

Dealextreme 100$=50$ christmas offer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν φαίνεται η εικόνα αλλά μπορείς να πας κανονικά από εκεί. μου το είχε κάνει ο firefox προχτές και το δοκίμασα

ακριβώς κάτω από εκεί πο λέει empty your cart .  δείχνει κάτι σαν } . εκεί μπορείς να κάνεις κλικ!

το πατάω και βγάζει ERROR 500 ...

Δημοσ.

Απλως να αναφερω οτι παρελαβα σημερα ενα monocular για ενα φιλο των 12 ευρω απο Κίνα και το πακετο ήταν ολοφανερα ανοιγμενο στο τελωνειο... Ηταν δηλωμενο σαν game controller των 15 δολλαριων. Οποτε η πιθανοτητα ειναι εκει αλλα ειναι μικρη.

Γκαμώτο θα έχουμε και τα Goblins τώρα τα παλιοτελώνια να μας απασχολούν φέρτε το ξεκοιλιαστήρι. :P

Δημοσ.

Δε περνάνε απο τελωνείο. Ό,τι και αν εχω πάρει, ό,τι τιμή πάνω απο 50 δολλάρια δεν μου έχει τυχει να είναι ανοιχτό ή οτιδήποτε.

Δημοσ.

Δε περνάνε απο τελωνείο. Ό,τι και αν εχω πάρει, ό,τι τιμή πάνω απο 50 δολλάρια δεν μου έχει τυχει να είναι ανοιχτό ή οτιδήποτε.

Και μενα δε μου εχει τυχει σε δεκαδες πακετα..ΑΛλά οπως ανεφερα μολις σημερα μου ηρθε ανοιγμενο. Μου εκανε εντυπωση που ηταν τυλιγμενο σε πλαστική σακουλα ο φακελος..Λεω τι εγινε..? Και το βλεπω ορθανοιχτο :)
Δημοσ.

Μα δε τουσ συμ΄φερει ολο αυτο. Εκτός αν βασίζονται πως στο τέλος θα πεις δε γαμιέται και το πάρεις χωρίς κουπόνια κτλ κτλ...Αλλά δεν νομίζω.

ΤΕΛΟΣ για σήμρεα.

Δημοσ.

Θα βάλω κανόνα να απαγορέψουν και τα Engreek. Μου φύγαν τα μάτια :P

Πήγα να το γράψω στα Αγγλικά και δεν με άφηνε, μου έλεγε ότι γράφω greeklish

Δημοσ.

Επιτελους ξεκολλησε...Μετά απο αμετρητα refresh Ολες τις μερες. Αφου ειχα γυρω μου 5 υπολογιστες που εκαναν refresh συνεχως..Και αφου φυσικά αμετρητες φορες μου εβγαλε καλαθι των 100 δολλαριων καταφερα και το πετυχα..Και αφου μας κοψοχολιασε ακομα και τοτε επειδη εβγαζε error 500 στο checkout τελικά τα καταφερα..Μολις πληρωσα :)

Δημοσ.

Πήγα να το γράψω στα Αγγλικά και δεν με άφηνε, μου έλεγε ότι γράφω greeklish

τελος We are so sorry but the coupon code for this round has already been used 200 times. Please try again next round

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...