Προς το περιεχόμενο

Dealextreme 100$=50$ christmas offer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παντως σε ενα απτα Pc Που ειχα επιστρατευσει κερδισα...Βεβαια παω να κανω checkout Και κολλαει..Αντε να τελιωσει το DDOS Attack να δω τι θα γινει..

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παντως σε ενα απτα Pc Που ειχα επιστρατευσει κερδισα...Βεβαια παω να κανω checkout Και κολλαει..Αντε να τελιωσει το DDOS Attack να δω τι θα γινει..

Πού ακριβώς πατάς για να κανεις checkout ??

post-149614-0-50824100-1356691129_thumb.jpg

Δημοσ.

Μάγκες μάλλον κέρδισα. μου έβγαλε congratulations αλλά μόλις πάτησα το paypal κουμπάκι έφαγα το Error 500. για να δούμε. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΤΑΤE F5 :P

• Like 1
Δημοσ.

Πού πατάς για να κανεις checkout ??

attachicon.gif11.jpg

Εκει που λεει checkout with paypal..Και τρωω error 500.. Κανω πισω και ξαναεχω το καλαθι με τα 50 δολλαρια..Φυσικα εχω κρατησει και screenshot...Για να δουμε..

Μεχρι να ξακολλησει θα ειμαστε με την αγωνια :)

Δημοσ.

Εκει που λεει checkout with paypal..Και τρωω error 500.. Κανω πισω και ξαναεχω το καλαθι με τα 50 δολλαρια..Φυσικα εχω κρατησει και screenshot...Για να δουμε..

Ή είμαι τυφλός ή δεν μου το βγάζει το checkout with paypal , σε ποιό σημείο ακριβώς θα έπρεπε να το έχει??

Δημοσ.

Τους εστειλες email μετα την ολοκληρωση της αγορας χθες?

βασικά προχθές είχα αγοράσει και τους έστειλα χτες ,πάντως είναι απειροελάχιστη η πιθανότητα να περάσει τελωνείο.....

Δημοσ.

Μεχρι να ξακολλησει θα ειμαστε με την αγωνια :)

και γω το ιδιο επαθα ...

Δημοσ.

Που ακριβώς ;;; Δεν έχει επόμενο βήμα ή κάποιο λογότυπο paypal να συνεχίσεις....

μόνο λέει

continue shopping »

empty your cart »

δεν φαίνεται η εικόνα αλλά μπορείς να πας κανονικά από εκεί. μου το είχε κάνει ο firefox προχτές και το δοκίμασα

ακριβώς κάτω από εκεί πο λέει empty your cart .  δείχνει κάτι σαν } . εκεί μπορείς να κάνεις κλικ!

• Like 1
Δημοσ.

βασικά προχθές είχα αγοράσει και τους έστειλα χτες ,πάντως είναι απειροελάχιστη η πιθανότητα να περάσει τελωνείο.....

Απλως να αναφερω οτι παρελαβα σημερα ενα monocular για ενα φιλο των 12 ευρω απο Κίνα και το πακετο ήταν ολοφανερα ανοιγμενο στο τελωνειο... Ηταν δηλωμενο σαν game controller των 15 δολλαριων. Οποτε η πιθανοτητα ειναι εκει αλλα ειναι μικρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...