kalampakas. Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 εμενα εφυγε απο το error ανοιξε την καρτελα με το καλαθι και δεν ειχε τιποτα...παλι εκανα apply....μουφατζηδες
Themos3 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μη τα παρατατε αδερφια ... χτες πηραν απο δω παιδια μετα απο μιση ωρα ... αχαχΧΑχαχΑΧΑχαχαΧΑΧαχΑΧΑχα ... ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ... ΚΑΤΑΝΤΙΑ ... 1
kalampakas. Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 δευτερη φορα παιδια το παθε κανενας αλλος; ανοιγει και δε βγαζει την προσφορα και πατησα παλι apply...
johnnyk1234 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 εμένα με έβαλε στο καλάθι (σε απλό html δίχως να μπορέσω να πατήσω την paypal ,δεν υπήρχε καν το κουμπί) αλλά δεν μου είχε καταχωρήσει την έκπτωση... δευτερη φορα παιδια το παθε κανενας αλλος; ανοιγει και δε βγαζει την προσφορα και πατησα παλι apply... και εμένα το ίδιο έκανε... 3 φορές!!!!!!!!!
Gabriel Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδιά εμένα μου έγραψε αρχικά congratulations και τα σχετικά,50$ total. Μετά στο invoice χρέωσε 100$... Τι παίζεται?
AlexanderTheGR8 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 ERROR 500 The page is temporarily unavailable. have a cup of coffee and try again later. εμενα αυτό μου βγάζει . το κλασικο δηλαδή.
PETROS13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 εμένα με έβαλε στο καλάθι (σε απλό html δίχως να μπορέσω να πατήσω την paypal ,δεν υπήρχε καν το κουμπί) αλλά δεν μου είχε καταχωρήσει την έκπτωση... και εμένα το ίδιο έκανε... πρώτον δεν πήρες την προσφορά. θα έλεγε ότι έχεις 49,99 να πληρώσεις. και από εκεί μπαίνεις paypal πατώντας αριστερά κάτω από εκεί που λέει shopping on dx is safe
Captain Nemo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 ERROR 500 The page is temporarily unavailable. have a cup of coffee and try again later. εμενα αυτό μου βγάζει . το κλασικο δηλαδή. Eχουμε ταράξει τους καφέδες κάνουμε και τίποτα άλλο.
Narayan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδιά εμένα μου έγραψε αρχικά congratulations και τα σχετικά,50$ total. Μετά στο invoice χρέωσε 100$... Τι παίζεται? Όταν πας να πληρώσεις με PayPal σου βγάζει $100;
pascalia Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Εμένα ξαφνικά εμφάνισε μετά απο error το παλιό καλάθι. Και δεν συμμετέχω ΚΑΝ. Παρανόησε το σύστημα των σχιστομάτηδων
Captain Nemo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Η όλη φάση θυμίζει D.O.S. πολύ γέλιο πάρε νά χεις παλιοσέρβερ. http://en.wikipedia.org/wiki/Denial-of-service_attack
katcos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 πρώτον δεν πήρες την προσφορά. θα έλεγε ότι έχεις 49,99 να πληρώσεις. και από εκεί μπαίνεις paypal πατώντας αριστερά κάτω από εκεί που λέει shopping on dx is safe Που ακριβώς ;;; Δεν έχει επόμενο βήμα ή κάποιο λογότυπο paypal να συνεχίσεις.... μόνο λέει continue shopping » empty your cart »
aristarhos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ1 ΤΟ ΧΑΛΑΣΑΤΕ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα