Προς το περιεχόμενο

Dealextreme 100$=50$ christmas offer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα παντως με κοροιδεψε κανονικα....Μου εβγαλε οτι κερδισα...Πατησα στο paypal και μετα απο πολλα refresh μου ζηταει να πληρωσω 100usd...Απλα αθλιοι....

Για την ακριβεια τωρα μου λεει αυτο...

Your coupon code has already been successfully used for this round, thank you for your participation.

Your coupon code has already been successfully used for this round, thank you for your participation.

Αυτο τι σημαινει ρε παιδια δλδ??

Δειτε μεσα στις παραγγελιες σας, λογικα το εχετε κερδισει!

Αντε να δούμε πάλι αυριο στις 12. Καλό μας κουράγιο .

αυτό τι λέει ? http://dx.com/p/ainol-novo-7-mars-7-0-capacitive-screen-android-4-0-tablet-pc-w-tf-wi-fi-camera-black-159683

Παρτο αφοβα, ainol θα επαιρνα και εγω αν δεν ειχα ηδη!

(Ειναι μονοπυρηνο σε σχεση με το pipo αλλα μακραν καλυτερη μαρκα σε ποιοτητα και με σουπερ υποστηριξη roms. Η μπαταρια του δε, σε αντιθεση με του pipo, πεταει).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα ,

Αυριο ξεκινά στις 12 το μεσημέρι ή τα μεσάνυχτα ??

Το μεσημέρι.

Επεξ/σία από dimigar
Δημοσ.

Αυτοί που παραγγείλατε και αυτοί που παλεύετε να παραγγείλετε, τελικά ποιο ταμπλετάκι προτιμήσατε?

Δημοσ.

Καλα ναι ..Ολοι ετσι ειπαμε την ωρα που προσπαθουσαμε , αλλά φυσικά θα ξαναπροσπαθήσουμε..>Και κατι μου λεει οτι το refresh frenzy θα διαρκέσει περισσοτερο απο μιση ωρα που κρατησε χτες..

Δημοσ.

Πέρα απ' τα tablets τίποτα άλλο ενδιαφέρον έχει εντοπίσει κανείς;

Είδα κάτι android media players, αλλά δε νομίζω να τα χρειαστώ. :P

Pipo δηλαδή ε; :P

Δημοσ.

με έχετε μπερδέψει και δεν μπορώ να αποφασίσω Pipo ή Ιcoo.

Όταν λέτε πως το pipo έχει support  από developers τι εννοείτε? Πως υπάρχει περίπτωση να πάρουν καμία νέα έκδοση android στο μέλλον ή δουλέυουν μόνο πάνω σε bugs της υπάρχουσας?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...