Προς το περιεχόμενο

Dealextreme 100$=50$ christmas offer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά έκανα την πρώτη φορά Apply και μου έβγαλε το error. Μετά έκανα refresh και μετά από πολλά Error 500 μου βγάζει ξαφνικά το shopping cart, και απο κάτω έλεγε ήδη "Congratulations: your order qualifies blah blah blah..." και δίπλα είχε την νέα τιμή με έκπτωση 50%. Χωρίς να έχω ξανακάνει apply το κουπόνι...

1 ) Συγχαρητήρια ! 

2 ) Μπορείς να μας πεις τι προϊόντα είχες το καλάθι σου γιατί εμένα στον chrome μου έβγαλε μια φορά το shopping cart και μου λέει κανε το 100 για να πάρεις έκπτωση 50%

και 3) τι browser χρησιμοποίησες ?

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Make the order subtotal amount of your shopping cart to be exactly $100.00 and you will get the chance to win 50% OFF

δεν εβγαλε οτι εξαντληθηκαν και οι διακοσιοι, αλλα το παραπάνω. Τι σημαινει αυτό;

Δημοσ.

Make the order subtotal amount of your shopping cart to be exactly $100.00 and you will get the chance to win 50% OFF

δεν εβγαλε οτι εξαντληθηκαν και οι διακοσιοι, αλλα το παραπάνω. Τι σημαινει αυτό;

Και σε έμενα τα ιδια. Η Bug η το καλάθι μου έφταιγε ότι είχε 100.01

Δημοσ.

Απλά πρώτα απ' ολα τσεκάρει το ποσό, το οποίο είχατε λάθος εξού και το μηνυμα. Αν ήταν σωστό θα πέρνατε το μηνυμα ότι εξαντληθηκαν τα 200, όπως και οι υπόλοιποι.

Δημοσ.

Απίστευτο...

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ  :-D! 

Μετά από διαδοχικά refresh και error 500.

Ώρα 7:28 ή 7:29.

Για του λόγου το αληθές επισυνάπτω και μέρος του τιμολογίου.

Ελπίζω να μου στείλουν τα προϊόντα...

Ευχαριστώ τον topic starter.

post-248304-0-38591700-1356629943_thumb.jpg

Δημοσ.

καλλιτέχνες don't give up!

στις 19:29 μου έβγαλε ότι your order qualifies και ιστορίες...

τρελό F5 για κανα τέταρτο αλλά μετά το ψιλοέκοψα μέχρι που ξαφνικά είδα φως.

επειδή ε'ιχα και εγώ την απορία να σας πω τι έκανα.

100 δολάρια σύνολο ΜΕ το 0,01 του shipping

μετά copy-paste το κουπόνι και κλικ στο apply

μετά αρχίζουν τα F5 και yes στο μήνυμα μέχρι να δείτε φως.

καλή τύχη στις άλλες μέρες

Δημοσ.

Απίστευτο...

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ  :-D! 

Μετά από διαδοχικά refresh και error 500.

Ώρα 7:28 ή 7:29.

Για του λόγου το αληθές επισυνάπτω και μέρος του τιμολογίου.

Ελπίζω να μου στείλουν τα προϊόντα...

Ευχαριστώ τον topic starter.

Μια απο τα ιδια και εγω . Πιο πολυ εκανα ριφρες απο περιεργεια να δω ποτε θα ξεκολλησει και μαλιστα το κουπονι το περασα τελευταια φορα στις 7:31 .Οποτε δεν εχει σημασια ποσες φορες θα το βαλει καποιος αλλα αν ηταν τυχερος στο πρωτο κλικ . Τα ριφρες ειναι μονο για να ξεμπλοκαρει καποια στιγμη και να προχωρησει η διαδικασια .

Πληροφοριακα πηρα το πιπο , με χρηση firefox και ιντερνετ απο cyta .

Δημοσ.

Your coupon code has already been successfully used for this round, thank you for your participation.

Αυτο τι σημαινει ρε παιδια δλδ??

στείλτους email (αν έχεις και screenshots ακόμη καλύτερα)

Δημοσ.

σταθηκα και εγω τυχερος...

βασικα ακολουθησα την συμβουλη τους, δηλ. μετα το apply και το error 500, βαρεθηκα να κανω refresh και πηγα και εφτιαξα ενα καφεδακι...γυρνωντας σε 5-10 λεπτα, ειδα φως!

Οποτε τα refresh ειναι αχρηστα.

Δεν το περιμενα, πιστευα οτι ειναι ψευτικο κολπο μαρκετινγκ για 10-20 ατομα, ή οτι απλα ειναι αδυνατον οπως μου φανηκε απο την χθεσινη δοκιμη.

Συννημενες εικονες.

Καλη τυχη τις επομενες μερες!

post-82183-0-11315700-1356630641_thumb.jpg

post-82183-0-12287000-1356630662_thumb.jpg

Δημοσ.

Χαιρετώ όλους τους συναγωνιστές

Να καταθέσω και εγώ ότι το μου έκανε δεκτή την παραγγελία στις 19.25 περίπου με πράγματα στο καλάθι αξίας 100.00$ (99.99+0.01)  και το κουπονάκι -50% στα 50 $ τελική τιμή, οπότε δουλεύει και με τους 2 τρόπους.

Όσο με το πως error 500, είχα βάλει auto refresher σεταρισμένο στα 5 sec, που νομίζω βοήθησε αρκετά

Καλή τύχη σε όσους ξαναπροσπαθήσουν

Δημοσ.

στείλτους email (αν έχεις και screenshots ακόμη καλύτερα)

Δεν εχω SS δυστυχως γιατι πατησα αμεσως να με παει στο paypal για να προλαβω να το πληρωσω...

Δημοσ.

1 ) Συγχαρητήρια ! 

2 ) Μπορείς να μας πεις τι προϊόντα είχες το καλάθι σου γιατί εμένα στον chrome μου έβγαλε μια φορά το shopping cart και μου λέει κανε το 100 για να πάρεις έκπτωση 50%

και 3) τι browser χρησιμοποίησες ?

1) Thanks, αν και σιγά το big deal. Για ψώνια μιλάμε. :)

2) Δεν έχει τόσο σημασία τα προϊόντα, απλά μάλλον είχες προϊόντα = $100, οπότε σου πήγε συνολικά 100 + 0.01 = $100.01 και γι' αυτό σε έκοψε. Θες προϊόντα = $99.99, οπότε μαζί με το 0.01 tracking έχεις συνολικά $100 total. 

3) Safari.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...