Zandim Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 μετα απο 28 λεπτα συνεχομενων προσπαθειων μου εδειξε οτι το κουπονι εξαντληθηκε... αυριο θα δοκιμασω ετσι για τη χαρα και μονο
Sebu Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 100.1 εχω μεσα και μου λεει οτι πρεπει να εχω 100.τι γινετε; πρεπει να αφαιρεσεις 0,01. Πρεπει μαζι με το tracking που το χρεωνει 0,01$ να εχεις συνολο 100$
inel Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μολις μου εβγαλε οτι τελειωσαν: "We are so sorry but the coupon code for this round has already been used 200 times. Please try again next round"
katcos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Τέλος για σημερα: We are so sorry but the coupon code for this round has already been used 200 times. Please try again next round.
christar Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μολις επιασα γραμμη και φυσικα τα 200 κουπονια εξαντληθηκαν χαχαχαχα Ολοι μαζι φαγαμε την κρυαδα....
temis83 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 100.1 εχω μεσα και μου λεει οτι πρεπει να εχω 100.τι γινετε; και εγώ έτσι την πάτησα
Sebu Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Απο το dx.com (οταν εισαι στο cart) NOTICE! Make the order subtotal amount of your shopping cart to be exactly $100.00 and you will get the chance to win 50% OFF!
dimigar Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Με τρία λάπτοπ επί 29 λεπτά και....τζίφος
Mercyful_Fate Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ναι στο εβγαλε αμεσως η' αργησε στο σημειο που λεει "αναμονη για κεντρικο υπολογιστη cart.dx.com? Δεν πρόσεξα, αλλά σχετικά άμεσα το έβγαλε. Θες να υπολογίσεις αν, από την στιγμή που αργεί να κατέβει η σελίδα, πρέπει να κάνεις επιτόπου νέο refresh ή αν θα πρέπει να αφήσεις να βγει πάλι το Error πρώτα? Δε νομίζω ότι έχει σημασία αυτό. Προφανώς όση ώρα καθυστερεί να φορτώσει, από πίσω σε επίπεδο δικτύου γίνονται retransmits του αιτήματό σου να φορτώσει το shopping cart. Οπότε είτε ξαναστείλεις εσύ το request (με χειροκίνητο refresh), είτε περιμένεις το http να κάνει τα δικά του retransmissions, δε νομίζω ότι άλλαζει κάτι.
baskon Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Χτες τα κουπονια εξαντληθηκαν σε 7-8 λεπτα.. Σημερα καναν 28 λεπτα... Αυτο δειχνει ποσο μεγαλυτερος ηταν ο φορτος.. Αυριο πόση ωρα λετε να ειναι;;;; Σημερα νομιζω πρεπει να πηραν πολλοι λιγοτεροι απο εμας την προσφορα σε σχεση με χτες..
Themos3 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δεν πρόσεξα, αλλά σχετικά άμεσα το έβγαλε. Θες να υπολογίσεις αν, από την στιγμή που αργεί να κατέβει η σελίδα, πρέπει να κάνεις επιτόπου νέο refresh ή αν θα πρέπει να αφήσεις να βγει πάλι το Error πρώτα? Δε νομίζω ότι έχει σημασία αυτό. Προφανώς όση ώρα καθυστερεί να φορτώσει, από πίσω σε επίπεδο δικτύου γίνονται retransmits του αιτήματό σου να φορτώσει το shopping cart. Οπότε είτε ξαναστείλεις εσύ το request (με χειροκίνητο refresh), είτε περιμένεις το http να κάνει τα δικά του retransmissions, δε νομίζω ότι άλλαζει κάτι. Μαλιστα.Ναι αυτο προσπαθω να καταλαβω , γιατι εγω αν αργουσε απ την στιγμη που ολοκληρωνοταν το 100% κατω και μετα δεν εκανε τπτ το πατουσα refresh στα καπακια ... μιλαμε δλδ ανα 4-5 sec.Τεσπα.Συγχαρητηρια και ευχαριστω για τις πληροφοριες. Τραγικο μαρκετινγκ Ιδιοφυες μαρκετινγκ θα ελεγα εγω.Περαν του οτι βαζει ποσο κοσμο να σερφαρει σε ολα τους τα προιοντα για να συμπληρωσει ακριβως 100$ σου γινεται και ψυχωση,,,, 1
kamui Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 χαχα σήμερα ήταν χειρότερα τα πράματα. συγνώμη που το λέω αλλά τα ping times Ελλάδα-Κίνα μας κάψανε.
isaias1983 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Εμενα παντως με κοροιδεψε κανονικα....Μου εβγαλε οτι κερδισα...Πατησα στο paypal και μετα απο πολλα refresh μου ζηταει να πληρωσω 100usd...Απλα αθλιοι.... Για την ακριβεια τωρα μου λεει αυτο... Your coupon code has already been successfully used for this round, thank you for your participation.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα