Προς το περιεχόμενο

Dealextreme 100$=50$ christmas offer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως πιστευω οτι οσο περνανε οι μερες θα το ανακαλυπτουν περισσοτεροι ανα τον πλανητη και θα μεγαλωνει ο χαμος.

Δημοσ.

Ok, ολοκλήρωσα την παραγγελία με την έκπτωση. :)

Μπορεις να μου εξηγησεις ακριβως πως το κανες?Εκανες apply ... σ εβγαλε στην σελιδα με το error και μετα εκανες εκει refresh ?Και αν ναι οταν το πετυχες ανοιξε κατευθειαν η' περιμενες ξερω γω 10 sec?

Δημοσ.

Βασικά έκανα την πρώτη φορά Apply και μου έβγαλε το error. Μετά έκανα refresh και μετά από πολλά Error 500 μου βγάζει ξαφνικά το shopping cart, και απο κάτω έλεγε ήδη "Congratulations: your order qualifies blah blah blah..." και δίπλα είχε την νέα τιμή με έκπτωση 50%. Χωρίς να έχω ξανακάνει apply το κουπόνι...

Δημοσ.

Βασικά έκανα την πρώτη φορά Apply και μου έβγαλε το error. Μετά έκανα refresh και μετά από πολλά Error 500 μου βγάζει ξαφνικά το shopping cart, και απο κάτω έλεγε ήδη "Congratulations: your order qualifies blah blah blah..." και δίπλα είχε την νέα τιμή με έκπτωση 50%. Χωρίς να έχω ξανακάνει apply το κουπόνι...

Ναι στο εβγαλε αμεσως η' αργησε στο σημειο που λεει "αναμονη για κεντρικο υπολογιστη cart.dx.com?|

ps.Δε το πιστευω οτι συνεχιζω να παταω Refresh....

ps2.  We are so sorry but the coupon code for this round has already been used 200 times. Please try again next round.

ΛΥΤΡΩΣΗ

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...