Προς το περιεχόμενο

Dealextreme 100$=50$ christmas offer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χαχα πολυ πλακα το παρον τοπικ!θα δοκιμασω σημερα,εχω παρει κ αλλα πραματακια απο αυτους!

ερωτηση ,οι ωρες ειναι στανταρτ?επισης πρεπει ναναι 100 δολλαρια ακριβως?

Δημοσ.

Τελικά για σήμερα είναι στις 17:00:00. Τι ώρα Ελλάδος είναι αυτό γιατί τα έχω μπλέξει!

19:00 ώρα Ελλάδας , έχει αναφερθεί.

Δημοσ.

Ρε παιδιά η μπαταρία του Pipo με wifi ενεργό ξέρει κανείς πόσο κρατάει?

Από ότι διάβασα το icoo κρατάει από μισή ώρα μέχρι μία ώρα και ένα τέταρτο που το θεωρώ υπερβολικά λίγο

ΤΟ μιση ωρα με 1 ωρα και ενα τεταρτο δεν ισχυει (και εγω γραφω εκει που το διαβασες) . Μιλησαμε για την ιδια χρηση δηλάδη με Wifi Και Ιντερνετ και αρα είτε το μιση ωρα θα ισχυει ειτε το 1 ωρα και ενα τεταρτο είτε κατι αλλο. Το πιο πιθανό είναι να παιζουν ελατωματικές μπαταρίες οι καποιοι φιλοι να μην εκαναν σωστα την πρωτη φορτιση είτε απλώς η rom Που εχει ο φιλος να ειναι παλια (εχουν βγαλει καινουρια) .

Ποιο πιθανο ειναι να κραταει 1μιση ωριτσα με αυτη τη χρηση παρα μιση αν ολα ειναι οκ.

Εσυ ετσι οπως το λες είναι λες και κραταει απο μιση ωρα μεχρι μια ωρα αναλογα τη χρηση κατι που δεν ισχυει..

Το πιο πιθανο ειναι στη χειροτερη να κραταει 1+ ωρα και μπορει ισως να φτανει τις 3-4..

Οπως και να εχει αν ειναι ετσι ειναι χαλια..Αν το εχει και καποιος αλλος ας μας πει εμπειρια..

To Pipo αναφερει ελαφρως μεγαλύτερη μπαταρία και αρα θα ειναι καλυτερο..ΑΛλά και σε αυτο η μπαταρια δεν ειναι το δυνατο του σημειο..

Οσο για το ποτε ανοιγει σημερα..Λεει 17:00 δηλαδη 7 το απογευμα ωρα Ελλαδας.

• Like 1
Δημοσ.

Ουτε το ενα ουτε το αλλο ισχυει ακριβως.

1)Καταρχάς δεν εφυγαν τα κομματια σε ελαχιστα δευτερολεπτα . Το ανεφεραν και οι φιλοι οτι πηραν κομματι μετα απο 5-7 λεπτά. Προφανως αν ο server Ηταν οκ σε 2 δευτερολεπτα τα κομματια θα εφευγαν. Επειδη ομως ο server του dx.com δε τη παλευει με τη κινηση και βγαζει error 500 δε παιζει ρολο ποιος θα πατησει πρωτος, αλλά ποιος θα κανει refresh σε στιγμή που δεν εχει τοσο κινηση :) Οποτε αν εισαι τυχερος παιρνεις κομμάτι και μετα απο 2-3-4 λεπτα, και αρα δεν ισχυει οτι τα κουπονια πετανε σε λιγα δευτερολεπτα...

2) Δε μπορεις να πλακωθείς στα refresh απλά επειδή κάθε φορά που κάνεις refresh και μέχρι να ξαναβγάλει error 500 περνάει πάνω απο μισο λεπτο..Με απλά λόγια το πολύ πολύ να προλάβεις να κανεις 7-8 refresh Μέχρι να εξαντληθουν τα κομμάτια και αν εισαι τυχερος θα παρεις..

Εκτός αν οι φιλοι που πηραν μας πουν ότι οταν πηραν το κουπονι και εκαναν refresh τους εβγαλε αμεσως ότι κερδισαν το κουπονι και δεν αργησε καθολου..Οπότε σε αυτη τη περίπτωση μόλις βλέπουμε ότι μετα το refresh η σελιδα δε κανει τιποτα για 7-8 δευτερόλεπτα ξαναχτυπαμε refresh χωρις να εχουμε δει το error 500...Αλλα μονο στη περιπτωση που καποιος επιβεβαιωσει οτι οταν κερδιζεις η σελιδα φορτώνει γρηγορα και δε περιμενεις οπως για το error 500.

Εχουμε ακομα 5 προσπάθειες..για να δουμε..

Οπως λεει και ο Σακης, που κερδισε 2 φορες, του το εβγαλε αμεσως.

Λογικα να το παρεις, τα 200 ο σερβερ τα δινει αμεσως σε 1-4 δευτερολεπτα, αλλα το αποτελεσμα αργει να φανει στους χρηστες λογω της μαζικης επιθεσης, εξου και τα μερικα λεπτα να φανει. Τωρα θα μου πεις, αφου ο σερβερ ειναι απασχολημενος ηδη απο την αρχη της ενεργοποιησης της προσφορας (αφου σιγουρα καποιοι πατανε apply λιγο νωριτερα ελπιζοντας να προλαβουν μεχρι να φτασει το αιτημα ή γιατι το ρολοι τους δεν μετραει σωστα -ευκολα φαινεται αυτο αν κανεις ρεφρες πιο πριν, δοκιμαζα στα 5 λεπτα κ κατω κ παντοτε εδειχνε διαφορετικο χρονο, απαραδεκτο!), πως τα μοιραζει τελικα? Εκει μαλλον παιζει ρολο η "τυχη" του timing δηλ πότε θα ειναι ελαχιστα ελευθερος να διαχειριστει το αιτημα.

Ισως τελικα να μην χρειαζονται πολλα ρεφρες αλλα μονο ενα πατημα κ αναμονη μεχρι να δειξει σελιδα αλλη του error 500, γιατι ενδεχεται να εχεις κερδισει το κουπονι κ ξαναπατωντας ρεφρες να μπεις σε νεα σειρα αναμονης κ να το χασεις! Ισως να παιζει ρολο κ η γρηγορη συνδεση στο ιντερνετ αν και με αυτην την λογικη δεν θα επρεπε να περδισει κανενας απο Ελλαντα :-) Anyway, δεν χανουμε κατι να ξαναδοκιμασουμε, αν βολεψουν οι ωρες.

κανα κινητο αξιζει να παρει κανεις απο κει η θα γινει πουρες ο εγκεφαλος ?

Οχι δεν αξιζει κινεζικο εκτος αν το παρεις για πλακα. Εκτος της ακτινοβολιας, θα μπλεξεις με τα κινεζικα μεσα κ αντε να βρεις καλη rom (αν υπαρχει) που να δουλευει σωστα κλπ κλπ, δεν αξιζει.

Δημοσ.

pipo icoo pipo icoo δεν ξέρω τι να κάνω. Θέλω την καλή ανάλυση χωρίς προβλήματα στην μπαταρία και το wifi.

Σαν γίγαντας με γυάλινα πόδια(->μπαταρία) είναι το icoo... Αμα δεν κρατάει 2 ώρες τουλάχιστον τι να την κάνεις την οθόνη ρε παιδιά; Μπιμπελό;

Λέω απλά την παπαρολογία μου, δεν έχω αποφασίσει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικα να το παρεις, τα 200 ο σερβερ τα δινει αμεσως σε 1-4 δευτερολεπτα, αλλα το αποτελεσμα αργει να φανει στους χρηστες λογω της μαζικης επιθεσης, εξου και τα μερικα λεπτα να φανει. Τωρα θα μου πεις, αφου

Αυτο δε παιζει γιατι απο τη στιγμή που κανεις refresh δινει εντολή ξανα να περαστεί το κουπόνι. Και να εχεις κερδισει απο πριν το κουπονι λιγο δυσκολο μιας και βγαζει error 500... Παντως δε το θεωρω πιθανο αυτοι που μετα απο 10 refresh Και μετα απο 7 λεπτα κερδισαν να ειχαν κατοχυρωσει απο την αρχη το κουπονι.

Οπως ειπα θεωρω πιθανοτερο το να κερδιζει αυτος που απο τυχη παταει refresh τη στιγμή που εχει λιγοτερο φορτο..

Anyway κανεις δεν ειναι σιγουρος για το τι παιζει.

Δε θα σκασουμε κιολας..Ευτυχως δε κερδισα χτες γιατι ηδη εχω αμφιβολίες για το Icoo και το ξανασκεφτομαι.....Τελικά βλεπω να μη παιρνω τιποτα..ΑΠο την αλλη αν κραταει κανα διορακι η μπαταρια σε απλο σερφαρισμα βλεπω να το τσιμπαω..Θα δείξει ..περιμένω ενημερωση απο συμφορουμίτη που το εχει στην κατοχη του..

Επεξ/σία από baskon
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...