pascalia Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Τελικά pipo ή icoo; τι παράγγειλε ο λαός; Εγώ απέτυχα.
dimigar Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 To χάσαμε το κορμί πατριώτη εγώ έκανα την βλακεία και αντί για refresh έκανα back οπότε με έβγαζε συνέχεια στο σφάλμα αύριο πάλι. Καλά που τ΄όπες και εγώ το ίδιο έκανα. Αύριο λοιπόν μόνο refresh.
Captain Nemo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Τελικά pipo ή icoo; Εγώ απέτυχα. Καλή τύχη αύριο απο ότι λένε pipo για την υποστήριξη ή icoo για την ανάλυση διαλέγεις και παίρνεις.
alfas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Και εγω που έκανα μόνο refresh μόνο πιπο πήρα τελικά... 3
jimmyl Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Καλή τύχη αύριο απο ότι λένε pipo για την υποστήριξη ή icoo για την ανάλυση διαλέγεις και παίρνεις. και αυριο μερα ειναι , μπραβο σε οσους τα καταφεραν
Galaxy Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Πάντως διαβάζω "With full battery I can empty it in one hour and 15 minutes with WiFi on. Playing games and watching YouTube, some browsing (so root is must and underclock). Also when i normally pres on the digitizer there are some shadows on lcd, so it must the lcd touch the digitizer on some places." Για το icoo pro II αυτά . Έχει δηλαδή τα προβλήματά του και σαφώς μικρή εως πολύ μικρή μπαταρία και λόγω ανάλυσης και Cpu μάλλον η διάρκεια που λένε είναι σωστή . Τώρα για τα λεφτά του είναι μικρή η τιμή αλλά είπαμε . Για custom roms ακόμα ψάχνω.
kalampakas. Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Και εγω που έκανα μόνο refresh μόνο πιπο πήρα τελικά... ελπιζω αυριο να παρουμε Pipo και οχι pip@ οπως σημερα...παρατηρησα ομως οτι το ρολοι τους ειναι ανακριβες και εκει την πατησαμε καποιοι δηλαδη μπορει να δειχνει 25 και στο refresh μετα απο 2 δευτερολεπτα εδειχνε 17... 1
alfas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 ελπιζω αυριο να παρουμε Pipo και οχι pip@ οπως σημερα...παρατηρησα ομως οτι το ρολοι τους ειναι ανακριβες και εκει την πατησαμε καποιοι δηλαδη μπορει να δειχνει 25 και στο refresh μετα απο 2 δευτερολεπτα εδειχνε 17... Και εγω αυτό που έγραψες πήρα...
Sebu Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Εγω μετα απο τις προτασεις των παιδιων και το διαβασμα που εριξα, αλλαξοπιστησα και πηρα το Pipo. Το icoo μπορει να εχει καλυτερη αναλυση και ελαφρως γρηγοροτερο (χρονισμενο) επεξεργαστη αλλα απο τα σχολια των μεχρι τωρα χρηστων στο ιντερνετ εχει θεμα με χαμηλες ταχυτητες στο wifi (ελπιζουν να λυθει με αλλαγη rom), δεν εχει ακομα υποστηριξη για rom, και εχει μικρη μπαταρια (αυτο δεν προκειται να διορθωθει με αλλαγη rom). Οτι και να διαλεξετε παντως σε αυτα τα λεφτα που βγαινει με την προσφορα ειναι value for money. Καλη τυχη αυριο και με το καλο να παραλαβουμε.
holy Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Νταξ ... ειναι αστειο .... οι τυποι κανουν χοντρο μαρκετινγκ....και που ξέρουμε εμείς αν έγιναν 200 παραγγελίες και οχι 5-6 και όλα είναι διαφήμιση?
katsikoula Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 παιδιά μετασχηματιστής για το icoo παίζει? μην ψάχνω θύρα usb κάθε φορά που θέλω να το φορτίσω...
pascalia Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Με έχετε μπερδέψει για το icoo δεν ξέρω αν πρέπει να το πάρω αυτό ή το pipo. Επίσης υπάρχει και αυτό http://dx.com/p/freelander-pd20-d-7-capacitive-screen-android-4-0-dual-core-tablet-pc-w-gps-wi-fi-hdmi-black-166589 και μου αρέσει γιατί έχει gps
kamui Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Με έχετε μπερδέψει για το icoo δεν ξέρω αν πρέπει να το πάρω αυτό ή το pipo. Επίσης υπάρχει και αυτό http://dx.com/p/freelander-pd20-d-7-capacitive-screen-android-4-0-dual-core-tablet-pc-w-gps-wi-fi-hdmi-black-166589 και μου αρέσει γιατί έχει gps Και εγώ το είδα αλλά σε κάτι reviews το θάβουν κάτω από τη γη.
johnnyk1234 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μάγκες είμαι "φανατικός" αγοραστής απο το dealexteme καθώς αγοράζω συχνά αλλά αυτή η προσφορά με μπέρδεψε...1) Πρέπει το grand total να είναι $100.00 έτσι; όχι $100.01 2) Πρέπει να κάνουμε refresh ή back? γιατί έκανα back πολύ ώρα και μου έβγαζε error3) αυτός εδώ ο εξωτερικός σκληρός αξίζει http://dx.com/p/genuine-samsung-m3-2-5-usb-3-0-external-mobile-hdd-black-500gb-166289 ; περιμένω την απάντηση σας !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα